Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?

Тези са ни най-лесните избори, заяви лидерът на ГЕРБ
21 сеп 2022 12:00, Нели Христова
122
Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?
Снимка: БГНЕС

Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът, инфлацията и високите цени. Това заяви на предизборна среща в добричкото село Зърнево лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "12 г. при нас токът бе 80 лв., 2,2 лв. горивата, всичко лети с по 10-20-30%. Дори не знам какво да ви обещая. Аз толкова счупена държава не знам как се управлява", заяви още той.

"Не знаем как, с какви усилия можем да ви изведем от ямата. Ние сме в яма. Как ще издраскаме да излезем? 12 г. знам как държахме тока най-евтин в Европа, трудно, но успявах. План за възстановяване от COVID кризата другите държави забравиха - похарчиха милиарди евро да си стабилизират хората, а България няма. Година и половина нито един фонд не работи, а бюджета тегли кредити и лихви. Как се оправя това?", ядоса се експремиерът.

Вие показахте, че ГЕРБ е партия, която слуша, чува и изпълнява и решава проблемите на хората. С тези думи се обърна към Борисов кметицата на селото Гюлай Неджиб Бекир. Трябва да върнем ГЕРБ в управлението на държавата, за да спрат покачването на цените и да овладеят инфлацията, да върнат стабилността, заяви още тя.

"Тук има доста земеделци, спомнете си какво бе земеделието преди да дойде ГЕРБ, преди да ни повярват ЕС и ЕК, преди да повярват на г-н Борисов и да започнат да финансират земеделието, разликата е огромна, добави и тервелският кмет Симеон Симеонов. И заръча всеки от присъстващите да убеди поне още по 5 души да гласуват за ГРБ, за да има партията двама депутата от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
9
 
! Отговори
Ей бе мутра СИК преди 1 година
Мафия ГЕРБ защо сме в дубка крадецо на праскови. Това е на *** дупката
28
5
 
13
 
! Отговори
лила преди 1 година
Ами ще издраскате по кюлчетата, по кюлчетата...
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Перниканец от кой квартал си брат ?
26
4
 
17
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Борисов: Ние сме в яма...Стойте си там и оставете държавата на грамотните българи.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
27 ми и сега България има най евтиния ток за газта и преди това не съм сигурен
24
12
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Целият погром над държавата стана ,след като Радев с парите на мафията ,осъществи преврата! Сега пък, щатни полюционери ни "убеждават", че "демокрацията " била виновна, и ако назначим превратаджията Радев да ни управлява, нямало да затъваме? И всички повервахме! Можеш ли да вярваш на човек, който срина цялата държава, за да спаси кожата от родното правосъдие?
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деня който Винету ще е в ямата ще е национален празник за България
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Коко са виновни.Казваше им Борисоф...не влизайте в ямата .Те не.Ще влезем в ямата.Ей тъй.Нарочно.Да направим напук и разрушим стореното от ГРАБ за 12 години
21
6
 
6
 
! Отговори
Брей преди 1 година
12 години било "крадено", а България имаше най-евтините ток и газ ? Пък сега , понеже не се било крадяло, всичките цени скочили? Как да не им повярваш на Щатните Плювачи?
20
5
 
7
 
! Отговори
Явно остава само преди 1 година
Един вариант да РАЗБИЕМ партийният модел на грабежи и други мръсни дела ще трябва да НАПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТСКА Република и това ще е БОЛЕЗНЕН ШУТ по ВСИЧКИ ПАРТИИ много ще ги удари. Най-сетне Бойко да е в затвора и да се конфискува всичко заграбено както в България така и банкови сметки и имоти у чужбина.
19
4
 
10
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Ама това на фотото било можело да управлява, вярно ли, бе, мисирките. Може, ама парични потоци в чували от Автомагистрали ЕАД към чекмеджетата.
18
8
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Всеки втори коментар эа кюлчета, нищо чудно эащо идват недокаэани харвардски специалисти, които ни грабят набързо и се прибират.
17
0
 
4
 
! Отговори
joreto преди 1 година
Днес, ето ви го редактора
16
3
 
7
 
! Отговори
1280 преди 1 година
За 1 година некадърните аматьори от ПП, ДБ и БСП под вещото ръководство на нефелния потник вкараха България не в яма, а я бутнаха в пропастта, където все още лети стремглаво надолу. Цялата държава е разбита, нищо не работи, пари няма и всеки е срещу всеки.Сега пак идете и гласувайте за тях, може и за Костя, съвсем ще ви оправят.
15
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Коко са виновни.за шест месеца ходиха с едни фадроми да разбиват пътищата.Построеното за 12 години .
14
6
 
13
 
! Отговори
Българите са меки преди 1 година
Меки китки, малооумно и продажно население от избиратели има големи шансове Мутрата да се завърне на власт и да възцари Идиокрацията с клептоманите.
13
2
 
10
 
! Отговори
Тоталитарния Вожд преди 1 година
Вожда Бойко се готви да се завърне на власт и да безчинства и граби държавата и точи еврофондовете. Бойко ни е подготвил голяма яма в която да пропаднем.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой ни навря в тази яма за 12 години във властта. Защо нямаше поглед в бъдещето и да се мисли за едно такова време. Как очаква някой за няколко месеца да вдигне страната от неговия пограм.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сещам се как да бъде наказан .В една яма с кал вързан за кюлчетата и да издрапа..Без храна.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и Кокорчо върнаха мутрата с 200 , сега и коалиция ще направят след изборите ПП Герб и ДПС