Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание

ГЕРБ иска да се създаде туристическа камара
29 сеп 2022 12:05, Нели Христова
149
Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание
Снимка: БГНЕС

Да бъде създадена туристическа камара, която да е междуведомствена и да обединява служители от няколко министерства. Идеята е България да бъде представена като туристическа дестинация с експерти на световно ниво. Интеграцията на регистрите на съществуващите министерства в областта на туризма, на базата на които да се формират адекватни политики. В момента те съществуват отделно, като те не служат на никого, а могат да генерират съдържание. Трябва да се създаде и цялостна нова концепция за рекламирането на България с нови слогани и концепция за маркетинг - в условията на дигитализация и конвергенция. Всички държави гледат към платформите, откъдето България отсъства. Трябва да има нов туристически портал, с резервационни системи, и с възможност за вграждане на нови системи, които да направя България мултифункционална, атрактивна и достъпна дестинация за туризъм.

Всичко това може да бъде финансирано по Плана за възстановяване и устойчивост.

Това казаха представители на туристическия бранш, които се срещнаха с ръководството на ГЕРБ. На нея присъстват лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, Мартин Захариев, заместник-председател на Националния борд по туризъм, и други.

26 хиляди предприятия са в туристическия бранш. Много твърдо подкрепям Камарата, дори трябва и тя да прави категоризацията на обектите в туризма, каза Борисов. Когато Закон за туризма регулира и данъците, и категориите, - закон, който браншът е предложил, с министър, предложен от бранша, държавата ще върви напред. Вие трябва да казвате какво трябва, а не хора, които не разбират, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не адресира директно дебата вчера, на който Кирил Петков се появи изненадващо, а представителите на ГЕРБ напуснаха залата.

"Глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе ставаш и ти глупак. Радичков го е казал, не аз", коментира единствено Борисов.

ГЕРБ стои зад такъв документ, който регулира отношенията на отделните туристически субекти. И може да разчитате, че ще бъдем ваши представители в парламента, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 56 Само за протокола: ББ не блести с грамотност, но, в сравнение с уникално безграмотния лъ жец Простокиро, стои като академик от БАН!
51
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си България мултифункционална....
50
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко пак ще спечели, защото българина мрази да гласува, а на ГЕРБ са достачни и около 700 хил. гласа, (те на повече не могат да разчитат) за да спечели и управлява с някоя слагачеста партия.Такива в следващият Парламент ще са,, Възход, ИТН, ДПС.За това масово трябва да се гласува, за да изхвърлим ГЕРБевите крадци и най-неграмотният премиер в историята ни.
49
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е партия на "световно" ниво.
48
3
 
12
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Махай се *** мутро.Помним и шкафчета и затвор в Чехия,мишо бирата,***,двете каки,Гешев и мноогоо др.
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, глупакът трябва да се убива с куршум в главата. Иначе глупостта му пуска метастази и става по-зле.
46
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е харизматичен мъж.
45
6
 
19
 
! Отговори
Мето преди 1 година
За Боко - или добро или нищо - защото вече почти е гушнал букета - и отива на бунището на историята като национален предател и дупедавец купен от тоталитарна Русия.
44
2
 
15
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Глупакът и неграмотен *** като теб мълчи като ***, когато го сложат натясно с неудобни въпроси и няма къде на майка си банкянска да върви! Като въпроси за къщата в Барселона, за чекмеджето с кюлчетата злато и пачките милиони евро, откраднатите милиарди от българския народ и грабежа и престъплението на века - "Турски поток"! Да, нямаш друг изход, освен да мълчиш като ***, какъвто си и какъвто си се пръкнал, сикаджийска мутро!
43
7
 
6
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Умен е много е умен.
42
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво генерал Борисов! Сила голяма е!!! Победа!
41
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много тъ-п-о парче тоя! И все на "всяко гърне мерудия"!
40
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво сам си направиш, никой не може да ти направи!ИСКАШ АНГЛОГОВОРЯЩИ!ИСКАШ ЗАВЪРШИЛИ ХАРВАРД!ИСКАШ ПРЕЗИДЕНТ ДА УПРАВЛЯВА! ЕЕЕЕЕ ГОСПОД ИЗПЪЛНИ МОЛБИТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И СЕГА Д-Р ГЪЛЪБОВА ИЗЛИЗА С ДИАГНОЗА , А БЪЛГАРИТЕ ЦЪКАМЕ КАТО ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИЦИ ПРЕД ВИТРИНАТА! ЧАКАМЕ СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНОТО! КОЙ ЩЕ ЯДЕ БОЙ?ИЛИ САМО ЩЕ ПОМЕНАВАМЕ МАЙКИТЕ?
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На който съвестта му е чиста , не се крие зад фрази , които сам не изпълнява! Да беше млъкнал, ама ни наду главите от месеци, да ти слушаме лъжливите опорки!
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В негов интерес е да мълчим, затова е тази манипулация.
37
8
 
12
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
ГЕРБ-ДПС искат да направят концлагер от България за да си живуркат като царчета с откраднатите пари и никой да не ги притеснява. Гласувате за Възраждане получавате Радев,ГЕРБ,ДПС,ИТН и БСП концлагер !
36
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил влезе в студиото и герберазките калинки отлетяха, дано няма скъсани менискуси.
35
4
 
13
 
! Отговори
Муахахаха преди 1 година
Ти и мълчание са взаимно изключващи се понятия едно от друго. Не се спря да плюеш, като всички останали политици. И се биеш в гърдите непрестанно - е в това си ненадминат, Буци
34
3
 
13
 
! Отговори
НО преди 1 година
наистина трябва да го убием с мълчание, той си знае колко е ***. Повелителя на междуведомствените камари, добре че не каза междугалактическа камара.
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и ние така ще направим др Борисов! Слагаме ти Средния пръст и те пращаме Там,от където си излязъл!!!!!