Кирил Петков убеден: Ще бъдем първа политическа сила

ПП ще отключим потенциала на България
Обновена: 30 сеп 2022 22:14 | 30 сеп 2022 19:51, Камелия Цветанова
195
Кирил Петков убеден: Ще бъдем първа политическа сила
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще бъдем първа политическа сила, ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши. Това ще го направим, защото сме заедно. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков по време на концерт под надслов "Бъди промяната" на площада пред Националния дворец на културата (НДК). Кирил и Асен не могат да направят промяната. Кирил и Асен, и още 135 депутата след 2 октомври пак не могат, 20 хиляди човека може би имат някакъв шанс, но всички заедно можем да кажем "край" на прехода и да "отключим" потенциала на България, посочи Петков, цитиран от БТА.

Асен Василев посочи, че има една малка прослойка, която иска да върне коалицията на кражбата между ГЕРБ и ДПС. Тази малка прослойка краде от живителните сили на народа, краде, вкарва разделение, лъже и ни казва, че ние не можем и гони хората, които не са съгласни извън страната, заяви Василев, след което апелира на 2 октомври да покажем, че можем и искаме повече за всички нас, а не за шест фирми и две чекмеджета с кюлчета и пачки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: ППКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американско агентче, без никаква собствена мисъл в кратунката. Ще му се да бъде пак първи, на кукуво лято, видя се че не става за премиер. Ако ставаше в момента щеше да е още премиер.
135
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ-СДС ще имат около 500-550 хиляди гласа независимо колко хора ще гласуват. Колко депутати ще имат ГЕРБ-СДС, зависи от това колко хора ще гласуват. Ако гласуват 2,6 милиона, ГЕРБ-СДС ще имат 20%. Ако гласуват 5,5 милиона, ГЕРБ-СДС ще имат 10% от гласовете.
134
5
 
8
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Че знае ли Петков по е туй голям КралиМарковски х.. ей го. Подготвил съм му го.
133
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморални хора нямат работа в политиката баща на 3 деца да тича по квартири счужда жена това е голям грях тези хора нямат срам чест достоинство подаи сиоставката и се занимаваи с това което умееш но не на изборна длъжност позор и затези които гласуват за пп
132
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре ще е ГЕРБ-СДС да не прескочат бариерата за влизане в парламента. За това е нужно масово гласуване.
131
2
 
14
 
! Отговори
Кирилка Петкова преди 1 година
Искам да ме венчаят за Асенка Василева в Централния Софийски Затвор!
130
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 1 година
Единственото нещо което направи е да направи руската партия да има 10-15 процента. Е за това ли скачахме по площадите. Това ли е промяната да вземе 10-15 процента Възраждане. Това ли ви беше политиката. *** от БСП във власта с вас и Възраждане да дръпнат яко.
129
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе Кирчо. Доста с пародиите. Вече те гледАхме и се посмяхме. Гешев че те вика на бис, ние ще чекаме кскви ще ги плещите а Асеня при бай Ставри
128
3
 
13
 
! Отговори
Ако... преди 1 година
Това недоразумение ако е първо, се замислям да ходя някъде другаде. Няма да му плащам аз кредитите на тоя ромоканадец. Дошъл ми бежанец тук да ми тегли кредити. Писна ми от бежанци. За какво ги дундурим такива?
127
1
 
20
 
! Отговори
аз преди 1 година
Ти си просто Киро. Даже си по просто отколкото Киро. Аз досега не съм видял да кажеш нещо и то да стане. Живота ти е лъжа.
126
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно е, че няма да гласуваме за ГЕРБ-СДС - те да най-голямото зло. Всеки ще си намери за кого да гласува.
125
3
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА, КИРО..!! преди 1 година
ОСТАВКА ОТ ПП.... ДОКАТО НЕ СИ ПРОВАЛИЛ ТОТАЛНО ЖИВОТА НА ДЕЦАТА И НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ С АСЕН....
124
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки че в ПП има и свестни хора, в тази абсурдна кампания Кирил и Асен заложиха на Кирил и Асен - те са по билбордовете, те са по студиата. И тази тактика всеки ден от кампанията им сваляше рейтинга. Така ще си получат заслуженото - мижав резултат, дори събрано с гласовете на ДБ, ще са след ГЕРБ.
123
2
 
16
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Кирооо ти защо не отидеш на лекар отиваш си при Линда и повече био малини за 7000 лв воаяжи с *** само двамата с държавният самолет НЯМААААА а Кокорчо кажи къде са онези 8 милиарда течове или кажи защо докара комисионери разследване съд затвор това е за вас потрес сте
122
3
 
22
 
! Отговори
Глас от Пандиза преди 1 година
Чакаме Кирилка за първа булка! Ще я омъжваме!
121
0
 
28
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Тотален лъжец. Да видим дали поне веднъж ще каже истината. Но ако ПП не са първи то май ще се докаже, че е лъжец.
120
0
 
31
 
! Отговори
SS преди 1 година
Тоя много взе ,че си повярва !
119
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да отчиташ,че лицето от снимката е психически деградирало, не означава че си от герп!
118
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що пишеш с големи букви? Лyд лyмпен ли си?
117
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЯМА ДА СПРЕМ ДА ТЪРСИМ ПРОМЯНАТА, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДО ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРТИИТЕ НА КОРУПЦИЯТА ГЕРБ-СДС И ДПС, СЪЗНИЦИТЕ ИМ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МЕ ГЛЕДАЙ Т-Ъ-П-О БЪЛГАРИНО, ВСЕКИ ГЛАС НАМАЛЯВА ПРИСЪСТВИЕТО ИМ В ПОЛИТИКАТА-ГЛАСУВАЙ!!!