Слави: Парламентът е голям майтап. Сбърках, не е майтап – трагедия е!

"Парламентът е огледало, в което се оглеждаме всички ние"
Обновена: 19 окт 2022 16:11 | 19 окт 2022 16:11, Нели Христова
155
Слави: Парламентът е голям майтап. Сбърках, не е майтап – трагедия е!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира случващото се в парламента днес. Той заяви, че това е един голям майтап и трагедия.

Още по темата

Ето какво написа Трифонов във Facebook:

По отношение на това, което се случва в Парламента мога да бъда много ироничен. Но няма.

Защото е тъжно и предполагам, че всички ще се съгласите с това.

Защо е такъв тоя Парламент?

Защо е такъв футболът?

Защо са такива полицаите?

Е, отговорът е ясен и ние не бива да се срамуваме от това, или ако се срамуваме, е крайно време да направим нещо по въпроса.

Българският футбол е такъв, защото ние сме такива.

Българските полицаи са такива, защото ние сме такива.

И българският Парламент е такъв, защото ние сме такива.

Е, та нали тези хора са дошли от нас.

И футболистите и Българският футболен съюз са българи, и полицаите и полицията са българи, и политиците и Парламента са българи.

Тоест, като гледам днешния Парламент, той безусловно ми прилича на огледало, в което се оглеждаме всички ние.

Всички, които сме български граждани, живеем в тази държава, и в крайна сметка носим отговорност и за българския футбол, и за полицията, и за Парламента.

Е да де, Слави, ама нали ти и твоите хора направихте партия и вие бяхте част от този Парламент? Е, да де, ама не от този Парламент. От предишните три парламента. И в тях, между другото, си имаше председател на Народното събрание.

Блазня се и да кажа, че и сега съм виновен за това, че те не могат да си изберат председател, ама тоя път обективно няма как. Просто „Има такъв народ“ не е член на сегашния Парламент.

Затова моралът е толкова важен. За всички. И основно за политиците. Защото политиците носят повече отговорности от нас. Заради решенията, които взимат, законите, които правят и фактът, че управляват държавата. Затова, ако искаме де се оглеждаме в това огледало “Парламента” и да ни харесва това, което виждаме, безапелационно трябва много внимателно да избираме. И следващия път, и по-принцип.

Защото днешният Парламент е голям майтап. Сбърках, не е майтап – трагедия е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учиндолския славей го видяхме какво направи, когато ИТН беше първа политическа сила.
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руските и турските партии гласуват за "европейския" герб - егати пошлостта..........
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Каримански беше назначен за началник на БНБ яхме да си имаме правителство.
47
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление е прав. Чипът наистина е сбъркан.
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ги е провалил Слави предишните парламенти, а баламурниците гласували за него които сега гласуват за ПП, а преди са гласували за ГЕРБ, едни и същи са.
45
2
 
3
 
! Отговори
ГРАД ВАРНА преди 1 година
Хора, които изчисляват кой до кога да живее, значи тези хора всъщност са сатани, които се мислят за БОГ!Греховни и и грешници са!Те пред БОГ са правили СЪЗНАТЕЛНИ грехове!
44
0
 
3
 
! Отговори
така е преди 1 година
Трагедия е. Говорят за консенсус и разбирателство, а даже председател не могат да си изберат. Ако какво остава до правителство?!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз селянин се беше скрил дълбоко под земята от страх, не смееше никъде да мръдне, чак взе да се прави на сакат с патерици, сега взе да дава акъл учиндолското плашило :))))
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парламента е олицетворение на обществото, когато напътя има нагли и безскрупулни нарушители които остават ненаказани техните подобия са и в парламента.
41
2
 
0
 
! Отговори
ГРАД ВАРНА преди 1 година
Истината е че България трябва да се освоби чрез висше, трябва да е самостоятелна страна!Някои хора ме мразят и искат всички хора да ме мразят!Заради тези хора много други хора в България всъщност са промити мозъци!Жалко че няма любов и разбирателство!
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като буквално провали три парламента, сега реве през видеоклип, заснет на сапунерка, че не можело да има стабилен кабинет.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, с кючеците ти, резултатът е това. Нали 20 години възпитаваше този народ с кючеци и тъпизми?
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуца.... За едно ти правя еввала... Еваала че не създаде поколение.... Твоя гнилл ген не трябва да живее в бъдещето.... Като отидеш при Св.Петър ше видиш какво точно си надробилл
37
4
 
1
 
! Отговори
М преди 1 година
Тук си прав Слави. Едни и същи оядени, корумпирани бездуховни лица. Някои от тях и пенсия ще изкарат от депутатство. Кукли на конци. Днес само един който не слагам сред тях говореше от себе си .Говореше истини а бездуховните се смееха подвикваха и някои дори отидоха да пушат навън.
36
0
 
8
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Тоя пич дали разбра, че е проост и се прецака. Неговата страхотност и самодостатъчност отидоха в канала. Излъга ни, подкрепихме го, изметохме го.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го казва, учиндолския майтап, дето не може да стане от диванчето от страх :)))
34
0
 
3
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Слафчуу, не се обаждай,че твоята заслуга за това е ОГРОМНА! Гласуване с - МАДУРОВСКИ машинки и безконтролно и необосновано ,и неясно на ЗАБЕГНАЛИТЕ зад граница!
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рушене на конституционния ред е когато Мутрата Борисов влита неканен на заседание на ВСС и започва да им се кара, да ги заплашва и поучава, и тия нещастни марионетки му стоят мирно и никой не смее да го изхвърли! Или когато същият този не благоволява като премиер да се отзове на поканите та Парламента като премиер! Рушене е когато той публично се хвали как той е назначил Плевенлиев за президент и че и магаре може да посочи и да бъде избрано! Когато той назначава главния прокурор! Когато се обажда да прекратява проверки, защото бил обещал на Гоце! Когато се държи като прос так, а е премиер!
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е в тоя дух - "Щоуто на Слави" беше крадено от Опран Уинфри, Джей Лено, Летерман и т.н. Но това стана с чадър отгоре, защото имаше и "Каналето" по БНТ на Камен Воденичаров. Но някак си на хората им писна да гледат все същите глуповати сценки и тука Слави реши да прави абсолютно същото нещо по сценарий, но в парламента. И от първоначален отрицателен вот на избирателите към останалите некадърници -егото му не можа да приеме, че не е сам в тая държава. За политик не ставаш сине... ти си будалаа
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слафчо Диването е диванен експерт по всичко. Върна се в шоуто и пак ще се подиграва на другите. Да върне партийната субсидия на държавата, да не я харчи за телевизията си. "Монолози на ваггината Слави" е чудесна поредица. Ще разкрие всички чалга тайни на елита.