Григорова отговори на Нинова за сглобката с ГЕРБ: Поредна манипулация

Лидерът на "Солидарна България" няма да води листатат с кандидати за ЕП
62
Григорова отговори на Нинова за сглобката с ГЕРБ: Поредна манипулация
Снимка: БГНЕС

Сглобката с ГЕРБ е поредната манипулация на госпожа Нинова. Това заяви пред БНР Ваня Григорова, лидер на "Солидарна България".

"Тя се опита да счупи коалицията още преди началото на предизборната кампания. Отмени пълномощното на господин Таков. Опитваше се да попречи на регистрацията. Продължи да работи срещу нас и в самата кампания
Всички атаки идват не от политическите ми противници, които са от другата страна чисто идейно, а от тези, които водят ожесточена, кръвопролитна война в собствената си партия", коментира Григорова.

Лидерът на "Солидарна България" отговори и на други упреци, оправени към нея от Корнелия Нинова, сред които е и гласуването на високи заплати в Столичния общински съвет - нещо, което, според лидера на БСП, не отговаря на дадените обещания към работещите в София.

Нинова дори заяви, че Григорова е "излъгала много пъти".

"Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари.  Аз инициирах срещи на кмета Терзиев и представители на медицинските сестри, както и с тези на транспортните работници. Стигна се до подписване на колективен трудов договор в детското и училищното здравеопазване и до ръст на заплатите с 30%. Има машинисти, които получиха над 500 лева увеличение на заплатите си", посочи тя.

Ваня Григорова посъветва Корнелия Нинова, "когато говори по темата за заплатите, да поработи повече в парламента, а след това да прави забележки".

Около 5000 гласа разделиха Григорова от кметския стол в столицата. Тя обжалва в Административния съд на София - град резултатите.

"В над 300 от флашките има манипулирани записи", коментира тя.

Решението на съда обаче не може да я направи кмет, посочи тя.

"Ако е в моя полза, изборите ще се проведат отново. Ще има нови кандидати и ново съревнование", каза Григорова.

Григорова съобщи в предаването "Неделя 150", че няма да бъде водач на европейската листа.
"Винаги съм работила основно по национални проблеми", каза тя.

Григорова обясни, че не се налага да напуска Столичния общински съвет. Тя няма да взима дори и отпуска по време на предизборната кампания.

Коалиция "Солидарна България" се състои от три партии – "Изправи се, България", "Българската Левица" и "Обединена социалдемокрация".

"Госпожа Мая Манолова ще бъде част от цялата предизборна кампания. Не бих искала да говорим за първа и втора цигулка".

Григорова коментира липсата на подкрепа от страна на "Левицата" заради желанието й да бъде абсолютно самостоятелна в решенията си.

"Исках да имам решаваща роля при определянето на политиките и при кадровото определяне на тези избори. Не мога просто да се прилепя към друга формация".

Целта на една формация е да постигне определени резулттати  затова се водят разговори с всички, посочи Григорова.

"Нужно е мнозинство един законопроект да бъде приет.

Гласът на Делян Пеевски не е по-различен като тежест от гласа на Христо Иванов. А и видяхме, че през последните девет месеца те до голяма степен си съвпадат".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Ваня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 седмица
Ваня Григорова е много перспективен политик за левицата. Жалко е да се прави атака точно срещу нея.
43
0
 
0
 
! Отговори
Време за обединение преди 1 седмица
БСП говорят за обединение на левите формации а на практика вършат точно обратното. Ваня Григорова беше на крачка от спечелване на изборите за кмет на София. По-добре да търсят сътрудничество с нея, вместо на я обявяват за конкурент и противник.
42
1
 
1
 
! Отговори
Трубадур преди 1 седмица
Парите за Ваня Григорова идват от щедрите джобове на Баце и Шиши от това по ясно няма накъде. То няма и откъде другаде. На местните избори беше Шиши през други в БСП сега направо от Боко и Шиши на Ванчето в кампанията. Лесна работа.
41
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Мисля,че прекомерно голямо внимание се отделя на г-жа Ваня.Тя умее и ще лавира с действията си,току видим на 10-юни ден след изборите,да я свързват дори с най крадливата партия герб.Има нещо гьозбояджийско в характера й,дано да не съм познал.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Копейкин и Ванчето са от една боя и сучат от един джоб Не вярвайте на ци га нин той винаги ще ви преметне Имаме си турци сега ще вкарат и махалата в НС
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гетото обича колчетата и пачките на Борисов
38
3
 
8
 
! Отговори
АБЕ... преди 1 седмица
Дайте власт на Ваня Григорова , за да премести централата на БСП от Позитано във Факултето....ТАМ ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ --и умират за пари и чуждо....
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Григорова, я марш в катуна!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Да цъфтят 100 цветя и 100 учени да спорят!"
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Григорова какво, бори се за гласовете на БСП ли?
34
1
 
6
 
! Отговори
Off преди 1 седмица
Приятно е човек да ги гледа как се ръфат тези к-9 от женски род.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
все по често от лицето лъсват бомбайскосливенски анатомични сегменти
32
2
 
8
 
! Отговори
ДО РЕАЛИСТ: преди 1 седмица
Тия прошлякатарници, нищо не могат да върнат----ВСИЧКО ЛЪЖЕ И МАЖЕ, САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО " ГОЛИМИТЕ ПАРИ"----ТОВА Е ЦЕЛТА, ДРУГОТО СА " ОТ ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ"....
31
4
 
6
 
! Отговори
Питанката преди 1 седмица
Дали са се разбрали Мая и Ваня коя какви точно функции ще изпълнява в обслужването на сиамските близнаци Боко и Шиши?
30
3
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Григорова всеки ден ни занимава от медиите с терзанията си. Явно зад нея стои някой мазен и здрав финансов гръб.
29
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Явно колкото по-голяма уста отвориш, и колкото повече лъжеш, си по-голям политик в България. И каква точно е програмата и? Да върне социализъма и Варшавския договор?!
28
4
 
6
 
! Отговори
ХАХАХА...Я, КАК.... преди 1 седмица
...ХОРАТА НА КОПЕЙКИН, НАТИСКАТ ДА СЕ " СГЛОБЯТ" С ЕВРОПАРЛАМЕНТА В БРЮКСЕЛ...ХАХАХА....ЩОТО ТАМ ЗАПЛАТАТА Е 14,000 - Э., БАКЕ....НЕ Е КАТО У НАШИЯ ПРОСЯШКИ ПАРЛАМЕНТ, И НЕМА ТАПЕТНИ РУБЛИ ОТ МАС ..ТУР..БАНОВА--- ВСИЧКО Е ЕВРО И ДОЛАРЕС..ХАХАХА....НЕ ЩЕ СЕ " СГЛОБИШ" , АМИ И ЩЕ СЕ "СГОДИШ"....С НЕКОЙ ОБРАТЕН ЗА ТИЯ ПАРИ!!!
27
3
 
7
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 седмица
НЯМА ПО- ГОЛЕМИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ-- ВЕЧЕ ВСИЧКИ ВИДЯХА, ЧЕ ТЕХНИТЕ ДЕЦА , НЕ ПРАВЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЕ....ХАХАХАААА ЯВНО--- ТОЗИ ДЕФЕКТ Е НАСЛЕДСТВЕН---- ОТКАЧАТ, КАТО ВИДЯТ ПАРИ И ВЛАСТ
26
3
 
11
 
! Отговори
ЩЕ СЕ СГЛОБИТЕ, БЕ.. преди 1 седмица
.....ХАХАХА...Я, КАК Е. ЙОНЧЕВА СЕ СГЛОБИ СЪС ШИШИ, ЗА ПАРИ....!УТРЕ, КАТО ВИ БИЯТ ШУТА ОТ ПАРТИИТЕ И ВИЕ ЩЕ СЕ " СГОДИТЕ" С БОЙКО ИЛИ ШИШИ.....НАЛИ ВИ ЗНАМ ПРОДАЖНИТЕ ЧЕРВЕНИ ДУШИЦИ....ХАХАХАААА!!!!
25
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
хаиде стига вече че ми писна едната от сдс другата от подкрепа хванали се закокала и сега се клепат пред де-би-ли-те дето са гласували за тях