Мирчев: Гласувах за една различна България

Той призова да се гласува с машини
2 апр 2023 08:13, Нели Христова
15
Мирчев: Гласувах за една различна България
Снимка: Facebook

Гласувах за една различна България с модерна армия, България, член на Шенген и най-после с реформирана прокуратура. Тази България за съжаление е мечта, но тази България не е утопия, тя е постижима. Затова излезте днес и гласувайте, гласувайте машинно, рано и всички днес ще променим страната си.

Това каза, депутатът от "Да, България" Ивайло Мирчев след като даде своя глас.

23 партии и 6 коалиции се борят за гласовете на българските избиратели за изборите за 49-ото НС. Кандидатите за народни представители на предстоящия парламентарен вот са общо 4566. Съотношението мъже към жени е 3 към едно - 3225 са мъжетe, а дамите - 1345. 1035 са кандидатите, чиито имена фигурират в два избирателни района.

Официално началото на изборния ден започва в 7 часа днес, а краят му е в 20 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
така е!!! преди 1 година
До АнонименВсе едно,примерно,сина на Гьобелс да е депутат в днешна Германия.Ами няма как да тръгнем напред.Само тук от страните от соц лагера ни управляват наследниците на отявлени комунисти и сатропи.Сега на екрана на БНТ е дъщерята на убиеца Буруджиев.И тя професор!Учи децата ни,представяте ли си?Повръща ми се!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния отвратяга по списък ли ще ги карате.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя противняк е син на една от най-големите кимунистически номенклатури на Добрич.Освен това е и голям некадърник.Работеше в софийски фирми за касови апарати.Смени три фирми и навсякъде го уволниха за броени месеци поради некадърност.Сега има куха ай ти фирма и краде нарорни пари през нея чрез мними обществени поручки.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Различна България - демек България във война?
7
0
 
8
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Ако имаше държава и работещи институции,и Гешефт не млатеше га..щи с нахлупен каскет,този нискочел субект отдавна трябваше да е задържан на излизане от шпионската централа на господарите му от Козяк,и вече да е излежал поне една петилетка от доживитната си присъда.Не знаех,че думата"га..щи" подлежи на цензура.Вероятно това е,защото може да има богато съдържание.
6
0
 
6
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Ако имаше държава и работещи институции,и Гешефт не млатеше *** с нахлупен каскет,този нискочел субект отдавна трябваше да е задържан на излизане от шпионската централа на господарите му от Козяк,и вече да е излежал поне една петилетка от доживитната си присъда.
5
0
 
7
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Да,да, Толкова различна я направихте България за 2 години,че стана трагична.И няма нужда да те фотографират и да си отваряте лъжливите уста. мошеници.
4
2
 
18
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Този господин щял да ми направи България по различна Вече 3 год виждам ясно какво е различното господине ПРОПАДАНЕ
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя има страаашно ттъпа физиономия,личи му колко му е акъла у главътъ.
2
4
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Тия от ПП и ДБ постоянно пропагандират за машинно гласуване, защото държат кодовете. На тях не им ли е по-важно да говорят и убеждават да гласуват за тях, а не да гласуват с машините. Има ли значение ако всичко е чисто и прозрачно с какво гласуваш? Ама май не е
1
2
 
25
 
! Отговори
Гласувах за преди 1 година
за да ви няма, Мирчев!