Дончев: Подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента

Според него ситуацията е динамична
7 май 2023 10:23, Нели Христова
124
Дончев: Подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента
Снимка: БГНЕС

"Това, което ми се предлага е странно – вторият предлага на първия да го подкрепи, а след това да действа в парламента като опозиция. Офертата е – подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента", заяви пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

"Първи вариант е да има представители от двете политически сили, по експертни", заяви той.

"Друго – сядаме довършваме разговора по приоритети и програма. После се опитваме да селектираме отбор от експерти, които имаме доверие. Това са възможните сценарии", каза той.

Според него ситуацията е динамична.

"Това е унизително за първия, това предложение е арогантно има корупционен привкус – 2 млрд. лева, които една парламентарна комисия да си ги разпределя и да си ги ръководим ние. Едно такова предложение е противоконституционно", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
пишещ с къси букви преди 11 месеца
до 82 (Спасов) ; Как ще създадат електронно правителство ,един сървър , ще може ли да им докара 600 000 гласа за ГЕрП на изборите ?! Щото калинките под строй точно това правят ...
79
0
 
4
 
! Отговори
Главанак преди 11 месеца
Г-н Дончев, как да подкрепим паЮртия, чиято вожд лъже непрекъснато! И сега, п редпоследно , отново хвърля димки- ПП ДБ са винтовни за евентуална липса на кабинет. Не, не са! Номерът му не мина! Лошото е, че ППДБ отново се хванаха на въдицата! Първи стеи, предложете проектокабинет, ако ви го гласуват- управлявайте! Само че, най- кадъ р ният, управлявал страната, вече трети път не успява да състави правителство!
78
3
 
5
 
! Отговори
Спасов преди 11 месеца
Дончев е милионер от крадени народни пари. Повечето в ГЕРБ са така. Нищо не са направили за България. Само крадоха 15 години. 2 милиарда откраднаха за електронно правителство и... нищо! Защото един сървър може да върши работата на 500 000 държавни и общински чиновници които нищо не вършат освен да пият кафета цял ден.
77
3
 
2
 
! Отговори
Мис Тик преди 11 месеца
Печелят време щото скоро Путин ще го светнат. И тогава Бойко ще стане най-големия анти-путинист. Ама въпреки това ще го вземат да излежава наказание от 30 години в американски затвор. Защото при нас и затворите са фалшиви!
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вашите калинки ще приемат всяко решение на Вожда на калинките. ГЕРБ са тоталитарна партия и могат да правят всичко, без последствия. ПП не са тоталитарна партия и отговарят пред избирателите си. Тоталитарната партия на Вожда може да подкрепи и Осама Бен Ладен без последствия за бъдещите избори.
75
7
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 11 месеца
Тия от ПП-ДБ май наистина са yлави, не се правят. Вижте само какво предлагат. Като им чух офертата се плеснах по челото много преди Томислав Дончев: "Ние никога няма да подкрепим първата политическа сила (ГЕРБ), но за сметка на това искаме да откажат мандата, да се връчи на нас и ние да съставим правителство само с наши хора и нито един от ГЕРБ. Но те да си ни подкрепят и да гласуват заедно с нас". Е, кажете ми, тези с акъла ли са си? (риторичен въпрос) Ахахахахахаха :))))
74
4
 
5
 
! Отговори
Ammm преди 11 месеца
До РеалистЕ как така никой не ги иска, пък първи на изборите? Нещо си противоречиш.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЕРБ са много нагли, отново.
72
4
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Мястото не ГЕРБ е в пандиза и те много добре го знаят. Затова се натискат да са във властта, където се чувстват недосегаеми.
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докато ГЕРБ е значима политическа сила, България няма да тръгне напред. Периодът 2009-2021 години, когато управляваше ГЕРБ, го доказва.
70
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От къде на къде?? ПП ДБ не подкрепят мошеници, използвачи, натегачи! Търсете си подкрепа от чалгарите.. Буци ще краде евра, а слафчо ще му свири.
69
4
 
20
 
! Отговори
Неразбиращ преди 11 месеца
Борисов, Горанов, Дончев, Добрев най-много се плашат от корупцията. Не могат да спят от нея, особено, когато не могат да я практикуват редовно.
68
5
 
20
 
! Отговори
Момислав Тончев преди 11 месеца
Доста кух индивид е този Дончев.
67
7
 
16
 
! Отговори
Shark преди 11 месеца
"Офертата е подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента".....демек, помогнете ни да си изтъчем платното, а ние после ще ритнем кросното. Типично по герберастки!
66
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ко стана с кинтите по електроно управление например Ве габровски фий...
65
1
 
1
 
! Отговори
факт преди 11 месеца
не, ли = много печатни и правописни грешки
64
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Майор ли си къв си - за гъби ли беше по време на (управлението ) ЩАВАНЕТО по гробаджийските схеми сроднино приятелски схеми например и като три милиарда подарък турски поток.."обществени" поръчки евро и национални програми ..общинско..областно и национално ниво..субсидии и Кот са сетиш
63
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 11 месеца
*** = много печатни и правилни грешки :)
62
2
 
6
 
! Отговори
До майора преди 11 месеца
Майоре,с твоето тъпо изказване ми приличаш повече на жалък редник в трудови войски.
61
5
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Противоконституционно е също да се краде,но вие окрадохте за 12г. толкова,колкото никой досега и пак се натискане да управлявате.Е хората не са толкова елементарни,никой не ви иска.Колкото и са лъскате имиджа на еднокнижника пак ще духате супата.