Хаджигенов: Борисов опитва да оцелее правно

Кабинет на малцинството е глупав виц, не трябва да се случва
Обновена: 15 май 2023 16:03 | 15 май 2023 16:00, Йоана Цонева
29
Хаджигенов: Борисов опитва да оцелее правно
Снимка: БГНЕС

Иван Гешев няма никакво бъдеще. Отиването му като посланик не е никакъв вариант. Това заяви пред БНР адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме".

По думите му това, че сега Гешев ще се сбие с тези, които го назначиха, е добре за гражданите. От битката на политическата олигархия, назначила си Гешев като куче пазач, няма да излезе печеливш и ще нанесе щети и на двете страни, смята Хаджигенов.

Още по темата
Според него заявката на Мария Габриел за освобождаване на Гешев е опита на Бойко Борисов да оцелее правно, защото той политически няма бъдеще. Появиха се едни хора, които го върнаха на бял кон в парламента, и той почувства възможността да оцелее с опитите за правителство. След скъсаното листче с оставката на Гешев очевидно правителство няма да има и с първия, и с втория мандат, допълни Хаджигенов

Правителство без подкрепа на ГЕРБ, не е правителство. Правителство на малцинството е глупав виц, което не трябва да се случва. Така че отиваме на нови избори, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Мира. преди 11 месеца
Ха,ха,ха Хаджи Генчо и без тебе не може да мине цирка Ти понеже нямаше нищо общо с престъпниците - Божков и Цв.Васикев ама ич.Няна паре вече
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички спорове и работи, които се случват в държавата е да не се говори, че бащата на детето на Ленчето е Киро. Ето никой не говори за тази важна тема.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това е общовалидно правило.
22
2
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 11 месеца
Прав е Хаджигенов. Скоро никой няма да си спомня за Гешев.
21
0
 
6
 
! Отговори
Литерат нацист преди 11 месеца
Дон 20 Анонимен Аз нямам юридическо образование и не мога да разбера следното. . . . и аз не мога да разбера как си си взел държавния като не знаеш български? блафиране се пише блъфиране, защото произлиза от блъф! Юристи знаещи по малко от мен български се държат навън от фирмата ми! Не обичам грешките от необразованост, при мен това е стар принцип!
20
2
 
3
 
! Отговори
справка преди 11 месеца
ХАДЖИЯ е дори Християнин ходил до Йерусалим...............нищо общо с "магьосничеството" на ХОДЖИТЕ станали популярни у нас дори сред атеистхристияните .....ХОДЖИТЕ родина им е Иран но ги има и при араби,турци и т.н.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз нямам юридическо образование и не мога да разбера следното: по Конституция трите власти са независими,законодателна, изпълнителна и съдебна. Тогава как Гарганел ще поиска оставката на Гешев в качеството си на мин.председател(ако стане такава?) Говори се, че ВСС само може да го отстрани от длъжност. Тук нещо се блафира???
18
4
 
18
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
Кой беше Тоя? Не бяха ли едни, дето разнасяха някакви ковчези, черни чували и бесилки по улиците? Да не се опитва да оправдае изцепките си ..."правно"!
17
4
 
12
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 11 месеца
Поредните *** на ХАДЖИгенчо от отровното трио...
16
7
 
8
 
! Отговори
Боко преди 11 месеца
До 8. Това и на сто места да го напишеш няма да станеш по-умен. А, иначе, нищо вярно не си казал - нито Борисов е назначавал Гешев, нито се е покрил. Даде си интервю веднага. Или ти това го пропусна, щото не ти отърва
15
5
 
1
 
! Отговори
има едно убао хръхме преди 11 месеца
в петък ще гледаме как петнистия ще намаже фондютена зада се маскира че не е приказвал подсъдимо подстрекаващо срещу Гешев,Борисов и как нарича Пезидента.По улиците на пазара азват че откак се е озъбил го е страх дасе качва насамолет с врати и прозорци и преди даседне в безпрозоръчен самолет наголо и дебело синамазва седалката с ЦЕ 200,Та после у дома му цела седмица го одлепят с горелки и те от там са му петната , а мумътъ дето с издухване помага запо1нала да хръхрехути хритревютъс михтрухона??
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
има два вида посланници. Едни в Орландовци, Другите извън Орландовци-некъде къде Бакърената у Връбница
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес Хаджията и дума не обели срещу Кешев
12
4
 
10
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 11 месеца
Като гледам партията на Бойко направо е разцъфтяла и дава ли дава плод като брой депутати,а "Ние идваме" колко депутата имат?
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Има един мафиотски закон.Вефнъж влязъл ли си в мафията си до живот Или с краката напред или посланик в чужда държава По всичко личи , че и Борисоф и Доган , от двете страни в съюза , са изненадани и огорчени от самостоятелните изяви на Гешеф Гешеф сам си е направил атентат Личи по аматьорския почерк.Но Гешеф предвкусва че вече го не искат Беше взет заради услугата КТБ.Като аПрпкурор свърши много работа за мафията.И сега е време да си ходи мирно.Но изглежда ще водене в скоро време истински атента
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ама разбира се. Лойко никога не лъже!Марионетката Габриел е проявила свободна воля, чиста случайност е че с това съвпаднаха реакции на ВСС, Прокуратурата и ДПС
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега редовия гербопитек на коя страна ще застане? На Тиквата или на Каскета? Ясно се разбра, че правосъдието и институциите са завладени, не са независими. Мутрите се сбиха. Сега редовия гербопитек да си каже - с Каскета или с Тиквата сте?
8
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев ако не беше мафиот и престъпник, Тиквата нямаше да го сложи за Главен прокурор. Между другото Тлъстия похотливец къде пак се покри!
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Водят се някакви игри. Банкянският назначи геша, за да има чадър и позна, от благодарност главният не пипаше много-много гербавите за нищо. Сега пък дойде мара и веднага всички скочиха, че е права като му иска оставка. Според мен геша няма да проговори, иначе щеше да е принуден да се изповяда за това, как си затваряше очите и бездействаше.
6
4
 
14
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 11 месеца
Хаджигенов опитва да оцелее политически.