Дайнов към софиянци: Селяци, галоши, поети с ватенки

Васко Кръпката се закани да бие чембери на университетския преподавател
383
Дайнов към софиянци: Селяци, галоши, поети с ватенки
Снимка: БГНЕС

Университетският преподавател и изявяващ се като политолог Евгений Дайнов коментира с доста странен език гласувалите в столицата.

Както е известно, подкрепяният от него кандидат Васил Терзиев спечели с малка преднина (под 5000 гласа) пред Ваня Григорова, което явно е предизвикало странната му реакция с многобройни обиди. Той сравнява столичани с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки".

"Гледам резултатите за София. Софиянци са си останали софиянци. Ужасяващи селяци. Втрещяващи. Смайващи. Убийствени цървули.

Затова си пуснах групата Status Quo. Те не са софиянци. Те са чиста, неподправена, неразредена радост.
 
За разлика от софиянци. Не съм софиянец от 1999 година. И освен това гледах Status Quo в Запа 1, когато бяха тук. За разлика от софиянци, които ги нямаше и Амебата почти фалира. Софиянци са били на хорото пред Народния, най-вероятно.

Калъфи. Галоши. Поети с ватенки", написа Дайнов.

Сред отговорилите му е рок музикантът Васко Кръпката:

"А пък твоите началници от ппдб са абсолютни дришльовци и вие дето им сте послушковци хич за нищо не ставате! Ето ти отговор на един софиянец! Като те видя следващия път и един чембер ше ти ударя, дето много знаеш да даваш оценки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Човека е прав...след като Жельо Желев махна жителството София се напълни със всякакви, да не казвам какви...да им се чудиш какво правят тук, освен да заемат работните места и да подбиват заплатата, борейки се за единия наем и режийните....
290
0
 
4
 
! Отговори
ДимичО преди 5 месеца
Очевадно, господин Дайнов е бил все още на градус. Когато е произнесъл този си "виц", е мислил само за собствените си миризливи душа и тяло. Социумът е ОБЩНОСТ. И в него трябва да има място за ВСЕКИ. ОТДАВНА господин Дайнов е извън ЕЛИТА. АКО въобще е бил в него. Големите корупционни схеми са заложени още от СДС , КОГАТО И ДБ бяха сред тях. Визирам ген. А.Атанасов и други. А най-голямата,чудовищна, арогантна, нагла,безочлив и геноцидна схема, привидно узаконена от ГЕРБ я разшириха !!!
289
0
 
5
 
! Отговори
М'глата преди 5 месеца
*** нечистоплътен...фурнаджийска лопата...помним те когато се завъртя средата на 90-те години "професоре"!
288
1
 
2
 
! Отговори
без капка мозък е преди 5 месеца
Ляво либералният феkaлeн несретник Дейнов е от отбора на Cтoлпинoфckата ГрегорoBa тьотя и на акъл и по поубеждения и по изказ.
287
0
 
1
 
! Отговори
Софианцки преди 5 месеца
До Анонимен 301, не няма това впредвид, а селските идват да ви облагородяват, че имате навика да си праскате братовчедките и после болниците пълни с вашият матриал.
286
0
 
7
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 5 месеца
Напоследък бира да си отвориш и от оттам изкача червен аристократ. Ето и Дайновият син на партията изкочи да се жалва, че на крепостни селяни не случил...
285
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пенсионирайте го тоя!
284
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дайнов под "софиянци" има предвид стотиците хиляди провинциални бекове , набутали се в София в последните години , и е много прав !
283
1
 
3
 
! Отговори
Свободен преди 5 месеца
Г-н Дайнов, всеки свободен човек уважава правото на всеки да изповядва своите идеи, религия и собствено мнение. Учудвам се, че един интелигентен човек и демократ като Вас е стигвал до такова "Сталинско" нахъсване !
282
4
 
6
 
! Отговори
несофиянец преди 5 месеца
Да напомня на тези, които наричат ПП шарлатани, че тук ги докара главният русофилски шарлатанин Радев.
281
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Западът е злонамерен.
280
0
 
20
 
! Отговори
дайновица преди 5 месеца
Господин Дайнов, в София живеят, трудят се и т. н. ЖИВИ хора. Е, някои от тях я карат нашироко, но има и такива, които едва свързват двата края. Общото между тях е това, че имат правото да харесват и одобряват, както и обратното. Не ви харесва изборът на софиянци - ами и вие имате същото право - да харесвате или не. Както каза Първан Симеонов, не сте ни разказали умно и искрено западната идея. Нали това ви е работата, г-н Дайнов, разказвайте, но умно... и доброжелателно!
279
17
 
3
 
! Отговори
Британски учЕн преди 5 месеца
Докато стои паметника на съвецкия войн столичани ще си останат ceляндури с ***
278
1
 
15
 
! Отговори
Тагаренко преди 5 месеца
Ето това ни чака от промяната. Стадото да се готви за нови жертвоприношения.
277
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Случаен минувач-Да бъде НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЕНО присъствието на ШАРЛАТАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!
276
12
 
4
 
! Отговори
Дон Кикот преди 5 месеца
Ванчето нимфоманката добре, че не спечели да не и гледам нахалната мутра по тв.
275
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гледах интервюто. На човека много му личеше, че е употребил или наркотици или алкохол. Явно бе празнувал победата на Терзиев.
274
2
 
44
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 месеца
Ами то не само в София, в цялата държава положението е абсурдно. Шарлатаните имат 60 места в парламента, а искат да управляват цялата държава. Ето сега научавам, че Асенчо изтеглил нов заем... Не можел да върже бюджета... И пак разбира се, всички ние ще го плащаме. Толкова е вредно тяхното управление, че трябва да бъде прекратено.
273
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи освен миньорите, вече и столичаните има защо да го тупкат , ако се засекат на улицата.....Майкъл Самуилович 2.0
272
2
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 месеца
Аз също много се дразня от изборните резултати. Не мога да си представя, че образовани хора ще тръгнат да гласуват за човек, издигнат от шарлатаните. Значи и той е шарлатанин. Внук на Петър Младенов - Танкиста. От семейство, свързано с ДС. Ами в сравнение с него Ваня е по-малкото зло. Но никога няма да обиждам софиянци, като Дайнов. В края на краищата София е синя, антикомунистическа. Аз също съм антикомунист, и не желая такъв човек за кмет. Но няма да обиждам хората, че били простаци и селяци.