Резултатите от изборите не задоволяват "Възраждане"

Партията си е заложила по-високи критерии
7 ное 2023 14:16, Нели Христова
138
Резултатите от изборите не задоволяват "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

"Анализът на резултатите на "Възраждане" показва няколко важни извода. От 247 общини участвахме в местните избори в 245 общини и то самостоятелно. Вкарваме 201 общински съветници и печелим един кмет на община".

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в първи коментар след вота в неделя.

Костадинов все пак подчерта, че са заложили по-високи критерии.

"Резултатите не ни задоволяват. На първо място имаше ниска избирателна активност, имаше купен и корпоративен вот, те изкривиха и изборните резултати", каза още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
18
 
! Отговори
АНАЛИзатор преди 6 месеца
И тази история ще свърши като всяка друга от родните географски ширини : човека си свърши работата, сега ще се оттегли в заслужена "пенсия" , но пък се е подсигурил материално до края на живота си и до някъде е "оправил живота" на потомството си.А вие си чакайте поредния спасител .....
70
2
 
7
 
! Отговори
не сте в час преди 6 месеца
Веселина Томова и Пламен Пасков май ще се окажат прави за Коцито , дето така па онака пък сънуваше сънища на будно сам да управлява . С Кирчо започвате с една и съща буква неадеквати .
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Винаги ме е забавлявло, как гласоподаватели на такива като К.К. , "изведнъж" разбират, че той ги е "предал". Обикновено се случва след някое такова събитие, което е трябвало да им служи за лично удовлетворение на тях, а не се е получило. През останалото време са си затваряли яко очите за кражбите, измамите, цинизма и предателството, обаче "изведнъж" осъзнават всичко това, че даже започват да говорят за "реалността". Интересно ТЕ кога са се придържали към "реалността"?
68
1
 
8
 
! Отговори
АНАЛИзатор преди 6 месеца
Поредния проект на ДС за отвличане на вниманието . Но далече по-слабо от най-добрите постановки на ДС : СДС,Царя,Герб, Кирчо ЕНД Кокорчо, ДПС,..... и прочие . И всички тези усилия с цел да се съхрани статукството на властващите от преди "демокрацията" групи и техните наследници .
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Коцето открадна парите са предизборни кампании да си купи нови коли, да си направи Сарайче, малко парички и на Цомчу че и той душа носи и синчето Силвестър тряя кара лъскаво няя как ся
66
0
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Хахааа, Копейката има 6000 гласа в София :))))))))))) Пък се пънеше, че първа политическа сила ще става?!? Аз съм ви казал. Кога копейките стигнете бачо ви Волен 650000 гласа, ела ми свирни :))))))))))))))))))))))))))
65
0
 
12
 
! Отговори
без мен повече преди 6 месеца
Когато загубиш чувство за реалност не е лошо та да ти бъде поднесена директно пред очите , дано тогавя поне я видиш , има и такива дето и това не помага . С поведението си на балотажа в София включете и мен в предстоящите ви " реалности " . Егоцентризмът не ми понася ама никак господа " преоснователи на държавата " , преосновете си първо егото да ви не играе лоши шеги в политиката
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Костадинов дали се е усетил, че Възраждане мина политическия си зенит и отива към залез подобие на Атака? Много си повярва той че времето му на политическо опозиционно нищоправене ще продължи до безкрайност.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Костадинов да се обедини с Григорова и Цветелин Кънчев!
62
0
 
5
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
До партия еднодневка а там където е имало хората са си ги правили със собствени пари ако че са 3-та партия и все ес оправдават че нямало мангизи!!Още по смешното е че на някои места те гледаше коцю а зад него надничеше неговия кандидат смешна работа!!
61
0
 
12
 
! Отговори
Модерен ляв преди 6 месеца
Като нямаш пари, няма да управляваш!
60
0
 
9
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
До Анонимен 64 Коцю се изхарчи даде пари за плакатчета и за някое ТВ и сега с ти ямалко на брой общински съветници няма да може да си ги върне !
59
0
 
12
 
! Отговори
Следващите елекшъни преди 6 месеца
На некст елекшъните РеНесаНса на КУПЕйкин ще се простира на 56 хиляди избиратели. Сгънахме цирка, окрадохме субсидията, купихве имението и колите. Сега ще се полигавиме малко в парламента и после по островите да пръскаме спечеленото. Ех, Костя, Костя....поредния, но не последния за жалост
58
0
 
14
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
Огледайте резултатите и ще видите че на някои места дори нямат кандидати за кметове, камоли за общински съветници. А сега бойчу ако реши да разбие сглобката резултатите на Възраждане ще паднат, а не както си мисли Коцю че ще се вдигнат ! Хептен се е объркал чиляка! Сега ясно се видя че на местно ниво партията му не работи така както АТАКА не превеше клубове и не търсеше хора!!
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нормално да не ги задоволява, сега ще трябва да връщат пари на Кремъл
56
2
 
14
 
! Отговори
Радев и Ванчето преди 6 месеца
Митрофанова говори по коктейлите ,че нейният проект "Възраждане" е вече изхабен. Смята да пренасочи парите към проекта на Радев и Ванчето.
55
0
 
20
 
! Отговори
партия еднодневка преди 6 месеца
Атака, ВМРО, Обединени Патриоти, РЗС, НФСБ, Воля, България без Цензура. Възраждане е същата партия еднодневка и това пролича на местните избори - нямаше плакат на нито един кандидат кмет, само плакати на самовлюбената Копейка.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Възраждане нямате ли пари?
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 55 "никога повече" И така ... до следващия проект на Москва. След което отново ще громиш и ще гласуваш за следващите ***, продали се на Кремъл за къща на Варненското езеро и апартмент във Варна.
52
3
 
19
 
! Отговори
Митро преди 6 месеца
Митрофаня скоро ще придърпа Ванчето фекалометката да и хвърли едни рубляци за нов политически проект. Да лае против НАТО и ЕС и да въздига интересите на Блатная в Територията.