Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите

Условието е да се следва програмата на ПП–ДБ и Пеевски да не участва
27 апр 2024 14:28, Анисия Иванова
223
Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите
Снимка: БГНЕС

Готовност да преговарят  ГЕРБ след парламентарните избори за общо управление на страната обявиха в Пловдив лидерът на ДСБ Атанас Атанасов и бившият премиер Николай Денков.

Двамата обаче уточниха, че това може да стане само ако разговорите се водят за реализирането на програмата на ПП-ДБ и в тях да не участва лидерът на ДПС Делян Пеевски, съобщи "24 часа".

"В политиката съм се научил никога да не казвам никога. Надявам се да се разберем с ГЕРБ за съвместно управление. Иначе има опасност да влезем в спирала на избори и да ни управляват служебни правителства", заяви Атанасов.

Според него последните нападки между политиците от ГЕРБ към ПП-ДБ повече били за мобилизиране на електората за предстоящия вот.

Николай Денков добави, че преди да се седне на масата за преговори с ГЕРБ, те трябва да се отърват от опеката на Делян  Пеевски, който им бил на практика началник.

Атанасов изрази притеснение от предстоящото купуване на гласове.  Той добави, че щяло да има 300 000 гласа за пазаруване.

Никола Минчев и Радан Кънев, които ще участват на изборите за евродепутати, заявиха, че основните приоритети, които извеждат в своята кампания, са сигурността, борбата с корупцията и развитието на икономиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от Избори 2024
Кристиан Вигенин е с най-много номинации за водач на евролистата на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Целта на ПП,ДБ е да примамят отново ГЕРБ, за да я унищожат, както и лидера й Борисов. Те друго и не умеят, освен да плюат ГЕРБ. Затова са инсталирани във властта, от спонклсорите си. Джказано. Никакви преговори с ПП,ДБ!
109
2
 
3
 
! Отговори
Мяяяяуууууу преди 3 седмици
Тупур тупур гя гя гяяяУдари калпако у таванаНакрая на сички сметката е една -у трапа и два кубика пръст отгоре Сичко е суета
108
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бивол току що излязоха с нова информация за Кирил Петков. Оказа се, че не само е бил канадски гражданин, когато Радев го направи министър, но не бил излязъл и от управлението на дружеството "Да запазим Корал", с което също нарушава конституцията. Освен това Лена е подала куп фалшиви документи, за да прикрие това. Наказанието за фалшификация на документи е до една година затвор.
107
0
 
12
 
! Отговори
Перачницата закъса преди 3 седмици
Изпраното долно бельо ги отсвири ....Колосване няма да има !
106
1
 
17
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
плюят - после лижат
105
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В една партия много зависи от нейния лидер. Оказва се, че ГЕРБ са институция, който се учени в тази партия, израства политически, защото има от кого да учи, от лидера си, от колегите си...и така израства, и самата партия. Затова ГЕРБ има много добри кадри. В ПП,ДБ какво да научат, освен са се ч...ат до парапета, да чупят маси, да пилеят пари, да крадат с трафикантите, да лъжат, или да арестуват Борисов.
104
2
 
20
 
! Отговори
ППДБ преди 3 седмици
Мутри вън, мутри вън.... Помните ли как скачаха по площадите.? хи хи хи
103
0
 
11
 
! Отговори
Зоологическа градина преди 3 седмици
Много сладки пуделчета...изпратете ни ги за атракция на децата.Това малкото ще го сложим да пази терариума при брадчедите си с жабешките очета...а онова грозното ще го поставим да пази крокодилите...надяваме се че крокодилите няма да му се разсърдят че е по грозен от тях и няма да го изядат за наказание...
102
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мутрьо и в мокрите си сънища не е сънувал такива противници , като ПП-ДБ-ейци , самозатриващи се
101
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ приключиха, бяха до тук. Не са в позиция да поставят условия. Нямат програма, Тя е взета от ГЕРБ и БСП. Не могат да командват друга партия, от кого да се еманципира и от кого, не.
100
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Смешниците Денков и Атанасов стават само за подигравка. Те са слепи за корупцията, те са корупцията. И са много тъппи бандити, защото ги хванаха.
99
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доколкото си спомням преди година тия щяха да вкарват гербаджийте в затвора, даже арестуваха бибитко.
98
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кокорчо, Киро просто, Лорер... неуспялата певачка в ооуто на Слави, Деница която измисли "Киро просто"...не са политици, а брокери и мошеници, деца на комунисти с дипломи без покритие. България има и други млади хора, с морал и можещи. Борисов да не ги забравя. Да престане да пълни джобовете на шарлатаните от ПП,ДБ, които живяха в лукс и похот на наш гръб.
97
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Може да преговаряте за хигиенистки , Мутрата е готов да ви изслуша , при него прошка няма към падналия , а вие направо пропаднахте .
96
0
 
12
 
! Отговори
нищо няма да ви се д преди 3 седмици
Тия са толкова в неусвет , че не могат за осъзнаят с кого си имат работа и гаврата и унижението с тях ще бъдат огромни .
95
0
 
22
 
! Отговори
Брей, преди 3 седмици
... наглеци! Партия на пуделите! Емблемата на тия, трябва да бъде един пудел с пачка в устата! Нон-стоп заливаха ГЕРБ с помия, цункаха се с Възраждане и Позитано , да свалят Желязков, но от тях да минело, можело и да преговарят, ако решат? Заслужават да бъдат занулени!
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ нямат програма, преписвали са от програмите на ГЕРБ и БСП. Тяхната цел беше и си остава само, унищожението на Борисов и ГЕРБ, замаскирана зад евпоатлантизъм, говорене срещу Русия, алабала. ГЕРБ ще направят поредната грешка, ако изобщо разговарят с тях. Защото толерантността на Борисов, който все им прощава, струва десетки милиарди на държавата, нейната изолация и забавен растеж. Точно преговорите с ПП,ДБ ще доведат до спирала от избори и отново, хаос.
93
0
 
14
 
! Отговори
Атанасов и Денков са преди 3 седмици
НЕМОЖАЧИ..........................
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДО 84 ТОЧНО ЯСНО ОТКРИТО ИСТИНАТА Е НАПИСАНА ОТ 84 ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПОДКРЕПА
91
0
 
13
 
! Отговори
По Харвардски ха-ха преди 3 седмици
Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите...ниско наведени в поза"буба лази"...