Балабанов: Промяната се оказаха другата страна на една и съща монета

В България никога не съм бил сигурен, че изборите са 100% честни, посочи той
Обновена: 9 май 2024 21:38 | 9 май 2024 21:25, Красимир Ангелов
13

Месец остава до вота 2 в 1. Могат ли изборите да бъдат проведени по честен начин?

"В седма кампания участвам. В България никога не съм бил сигурен, че изборите са били на 100% честни. Тъй като сме гледали разследванията за купени вотове. Но след тези брутални организации на ПП-ДБ, се надявам тези, които предстоят, да са малко по-честни. Отговорността на служебния кабинет е да опита да се справи. Не можем предварително да даваме оценки, ще си покаже", заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов в студиото на "Денят ON AIR".

Според него забавянето с резултатите от изборите идва от връщането на хартията и смесените избори.

"Ще закъснеем с резултатите, защото върнаха и хартията, изборите са 2 в 1, ще гледаме пак унизителните кадри от Арена "Армеец", в които разни хора вероятно отново ще припадат по нощите с чувалите и се връщаме в едно минало, от което се опитваме да излезем. Забавяне най-вероятно ще има", допълни Балабанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Тези, които лъгаха хората по площадите, че ще им променят живота и ще осъществят една промяна, се оказаха другата страна на една и съща монета. Това лошо управление, което трябваше да дестабилизират, всъщност управляваха с тях 9 месеца. Ако нормалните хора гледат телевизия и това, което се случва, логично е да ги накажат след един месец", коментира гостът.

Балабанов е на мнение, че срещите с контрабандисти на бившия министър на вътрешните работи са били многократни.

"Има прекалено достатъчно доказателства за контрабанда, като човек, който има морален компас. В съдебното дело пише, че бивш министър на вътрешните работи се е срещал многократно с контрабандисти. 10 пъти официално. Още поне толкова през задните входове. Видимо тази схема е разработвана с години", каза още депутатът.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Избори 2024
Гласувайте за "Зло пиле" или есперанто - най-странните партии на евроизборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 седмица
Най-интересното е, че Продължаваме ПОДМЯНАТА сами се оцапаха с обова кафявото и миришещото. Днес простоКирчо пак дрънкаше в телевизиите, че ГЕРБ им пречело. И нтио дума за политика, за цели, за програми. Единствените неща за които говореше постоянно са: овладяване на регулаторите, съдебната система, министерски кресла! Нула държавническо мислене! Добре поне, че не счупи масата, че той така е свикнал.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Балабанчик- ама нъл Въ избрахме- пък то КО- ЕДНА ОГРОМНА ГОЛЯМА НУЛА, ДАЖЕ ДВЕ- НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС...СЛУГИ НА ОЛИГАРХИЯТА- Я РЕЧИ КОЙ ВИ Е ГОЛЕМИЯТ СПОНСОР- ЧЕРЕПИТЕ И НИЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ- ПЪРВО СИ УВЕЛИЧИХТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПОСЛЕ- АМИ ПОСЛЕ НИЩО!
5
3
 
1
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 седмица
До АнонименАбсолютно! Заради ония 4 млд. лв сме в непрекъснати избори оттогава!България имаще шанца да тръгне по нормален европейски път!Заради лакомията на дългия и голямото му его сме в това положение!
4
1
 
1
 
! Отговори
Пфу преди 1 седмица
Те вече изобщо и бюлетини не броят тоя го било страх от купените отове.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А вие от какви се оказахте, че сте? Слафчо беше готов да се подложи на Борисов. Топлата връзка ви връзка с ДПС също е факт. В политиката има само 2 страни и след като не сте н а страната на ПП/ДБ значи подкрепяте сараите в Банкя!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди няколко часа Славчо,сега пък Балабанов.Тия плащат ли ви да им правите реклама?
1
7
 
12
 
! Отговори
Отвратен преди 1 седмица
Платения лъжец Балабанов пак се фиксирал от Продължаваме Промяната! Заработва човека жълти стотинки с клевети и шнтриги! Абе как не ви омръзна да плюете и да тровите политическата обстановка в България!