Борисов: Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко в ГЕРБ

Лидерът на партията се срещна със симпатизанти
9 май 2024 16:08, Нели Христова
255
Борисов: Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко в ГЕРБ
Снимка: Facebook

Отново сме на избори и виновни за това сме най-малко ГЕРБ. Отиваме на избори заради ПП-ДБ и тяхната обсесия за власт, за постове, за държавни привилегии, а зад всичко това виждаме как все по-релефно изпъкват гигантски скандали, свързани с корупция, с контрабанда, с измами и т.н., написа във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Всичко това наистина е много жалко за България, защото последните няколко години са напълно пропилени. Нито една сериозна национална задача не е изпълнена или придвижена с необходимото темпо напред.

Отиваме на изброи, за да осигурим стабилност за държавата и сигурност за хората. Това споделих със симпатизанти на ГЕРБ от 23 МИР в София, заяви още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от Избори 2024
Миков: “Левицата” е най-голямата лява коалиция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
1
 
! Отговори
ОТКРОВЕН преди 1 седмица
С Е Л И Н Д Ж Ъ Р
205
1
 
2
 
! Отговори
симеонова преди 1 седмица
да идва путин и да закрива *** с крадците
204
1
 
2
 
! Отговори
С високата порта преди 1 седмица
Ти си виновен за всичко от 15 години на сам тикво требваше да си в затвора или да са те копали бакук. Едно е сигурно като гласуваш за тоя ще те управлява дпс. Смърт на герб
203
6
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 седмица
Напред Бойко!!!!Ще гласувам и аз за ГЕРБ
202
0
 
3
 
! Отговори
Шопендар преди 1 седмица
Ще гласувам пак,ако видя поне един бивш или настоящ управник в затвора..бойко прави снимки с хеликоптери,изхарчи много пари-и много шум за нищо
201
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Божеее,каква красота!Как да не гласуваш за тях!Ха,ха,ха!
200
1
 
5
 
! Отговори
Снимката кърти преди 1 седмица
Баце с "електората " си-ГЕРБ лелки.
199
0
 
5
 
! Отговори
Един там преди 1 седмица
Мутрата-крадец! Кога ще върне откраднатите пари?
198
0
 
3
 
! Отговори
Нямаше да е лошо преди 1 седмица
По принцип не съм против да се събужда сексуалната енергия в по-възрастните дами, но прощавайте... тук не говорим ли за избори и за това каква политика ще има държавата ни?
197
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
До майната-Пепи(еврото), ти ли си бе?
196
4
 
2
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 седмица
До Истината добави, че, ако има независима съдебна система Кирчо щеше да бъде съден за подадената декларация за гражданство с фалшиви данни! Че, ако имаше независими контролни органи Кокорчо нямаше да стане финансов министър заради съдебните дела срещу него в чужбина. Че Сапунджията щеше да мие епруветки вместо да се направи акадамик и да търси контакти. И още, и още ...
195
2
 
4
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
Бойко не иска реформи защото, ако има независим съд и правосъдие няма да има "нотариуса" и "еврото" няма да има фалирани банки(КТБ). Ако службите и прокуратурата работят за народа, няма да има рекет за "суджуци" и превземане на бизнеси. Ако назначенията стават с честни конкурси, няма да има зависими от мафията чиновници. От всичко това се пълнят "каси" и "чекмеджета" а реална реформа "чемедже" непълни, изпразва го, и точно там го "стяга чепика" Борисов.
194
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кой е виновен бре, Боце, за тези непрекъснати избори вече три години: стрина ми Гюргя от село Горно нанадолнище ли? Ей, много си хитряга, хем предизвикваш и непосредствено или чрез Хр.Иванов и Шиши Пеевски участваш в подготовките и извършването на оставките на кабинети, хем твърдиш, че ти най-малко си виновен! Вярваш ли си или смяташ, че другите ти вярват? Май че и те не ти вярват, защото вече 15 години те познават
193
1
 
7
 
! Отговори
Гнус преди 1 седмица
РОДЕН МИЛИЦИОНЕР. ***, КРАДЕЦ , ИНТРИГАНТ. БАЙ ГАНЪО В ДЕЙСТВИЕ. ХАК МУ Е НА ПРОСТИЯТ МАТРИАЛ!
192
7
 
3
 
! Отговори
Кирчо преди 1 седмица
Точно така е .Крайно време е долните недоразумения от Дай България и пп да бъдат изчегъртани веднъж за винаги и Бойко пак министър председател.
191
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя когато и да влезе в затвора все ще е късно.
190
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко, ти ги мътиш едни все клатени-*** още от 2021 г. и по милиционерски измътени, както последния цирк с промяната на КРБ с ръцете на Ристо от ПП-ДБ и Шиши Пеевск. Като видиш, че се е измътил запартък, а не нормално яйце, пръв бягаш настрана и викаш Ние сме най-малко виновни! И кой е виновен: ПП, ДБ,не и Шиши и дори ставате с него, демек с ДПС, съюзници. На 64 години стана, но не забравяш тези милиционерски номера! Хванеш някои балъци, караш с тях до средата на пътя и ги зарязваш!
189
1
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА! преди 1 седмица
Истината е, че след всички тези срещи във всички тези градове, Борисов запазва по един хотел със 60 места, целия хотел ЗАТВАРЯ и на ЛЕЛИ ГЕРБ се заповядва следната заповед: "Във всяка една стая има депутат от ГЕРБ вързан с белезници на леглото, чисто гол.. Която каквото уцели - за нея си е. Може и на групи." и после лелките налазват и се пръскат. Ако някой друг може да ми даде друго логично обяснение на тези събития и снимки, да заповяда.
188
1
 
8
 
! Отговори
Гадно, но факт преди 1 седмица
Залата мирише на риба след срещата.
187
1
 
6
 
! Отговори
18+ преди 1 седмица
ТЕЗИ СНИМКИ МИРИШАТ НА СЕКС.