Силвестър Сталоун нарисува ролите си

Изложба на актьора ще има в Ница
Обновена: 12 май 2015 12:58 | 12 май 2015 11:55, Петя Славова
1
Силвестър Сталоун нарисува ролите си
Снимка: архив, Reuters

Още един талант се оказа, че има Силвестър Сталоун. Актьорът ще изложи свои картини в Музея на модерното и съвременно изкуство в Ница, съобщи Контактмюзик.

Звездата ще участва в откриването на изложбата на 16 май. Много от картините на Сталоун, създавани 50 години, са вдъхновени от ролите му. Има и портрети - на Майкъл Джексън, Джеймс Дийн, на бившата му съпруга Бриджит Нилсен.

Сталоун е казвал, че понякога рисуването на една картина му отнема 15 години. Той няма да изложи всичките си произведения в Ница. Тези, които му се струват безнадеждни, подарява на брат си.

Това не е първата изложба на Силвестър Сталоун, пише БТА. Той е показвал произведенията си в Русия, Швейцария, Маями. Самият той е убеден, че е много по-добър в живописта, отколкото в актьорството.

"Мисля, че съм по-добър художник, отколкото актьор - е казвал Силвестър Сталоун. - Живописта е много по-лична и имам възможност да правя това, което искам. Често актьорите трябва да играят някаква роля, не могат да говорят колкото искат. Предполагам, че героите не говорят много, защото трябва да са стоици."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
1982 преди 8 години
Рамбо,Рамбо...какъв младеж беше в ''Първа Кръв'',а сега като те гледам на снимката нищо не е останало от John J (:(:(:''THEY DREW FIRST BLOOD''