Нощта на музеите с награда – уикенд за двама в Париж

Сред наградите има и дебитна карта с 500 лв
20 май 2016 09:52, Петя Славова
1
Нощта на музеите с награда – уикенд за двама в Париж
Снимка: архив, Reuters
Уикенд за двама в Париж е голямата награда за най-ревностните посетители - и късметлии - в Нощта на музеите на 21 май. Необходимо е да съберат пет печата - съответно от пет музея или галерии, и да пуснат в урна пред Френския културен институт /ФКИ/ - от 18.00 до 24.00 ч., талона - отрязък от програмата за събитието, обясняват инициаторите от института.
 
 Близо 50 галерии и музеи - държавни, общински, частни, ще отворят врати до полунощ, с безплатен вход и любопитни прояви. Освен експозициите ще има концерти, спектакли, филмови прожекции, лекции и други.
 
Сред "по-екзотичните" предложения са безплатни изследвания на обмяната на веществата чрез последно поколение биоимпедансен анализатор, демонстрация на антропометрични техники при изследване на живо население и определяне на индивидуалния антропологичен тип - в Националния антропологичен музей към Института по експериментална морфология и антропология при БАН.
 
Подробната програма на Нощта на музеите, придружена с карта, освен като брошурка /с талона за томболата за наградите/, е публикувана в интернет на сайта на ФКИ - institutfrancais.bg. Там могат да се следят и евентуални промени.
 
Дебитна карта с 500 лв., автомобил за един уикенд и колекция вина са останалите награди, осигурени от спонсорите на проявата.
 
До Националния исторически музей ще има специален автобус от Националната художествена галерия - Двореца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наградният пакет (уикенд за двама в Париж) включва ли разстрел или взривяване на публично място от терористи? В кафене, в театър, на стадион...Купон да става.