Петима загинаха при обстрел, под който попадна тролейбус в Донецк

Петима души са убити при обстрел на Дома на културата в града
Обновена: 30 яну 2015 15:44 | 30 яну 2015 15:44, Елка Василева
60
Петима загинаха при обстрел, под който попадна тролейбус в Донецк
Снимка: архив, Reuters

Петима души са убити при артилерийски обстрел, под който е попаднал тролейбус в Донецк, съобщи Интерфакс.

По данни на кметството е бил обстрелян тролейбус по линия 14 на спирка "Трудови резерви" на булевард "Матросов", уточни ТАСС. Няколко души са ранени, броят им се уточнява.

Съобщава се също, че петима души са убити при обстрел от украинските сили на Дома на културата в Донецк, където раздавали хуманитарни помощи, допълва Интерфакс.

Дванайсет души, сред които седем цивилни, са убити през последното денонощие при боеве между украинската армия и сепаратистите в Източна Украйна, предаде по-рано Франс прес.

През изтеклата нощ в Донецк са били убити седем и ранени 23-ма цивилни, съобщи кметството. Украинската армия информира, че в битките са убити петима и ранени 23-ма войници, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: УкрайнаобстрелДонецк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
17
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Така е написано, че не ми е ясно кой е стрелял?????? Кой убива мирни граждани???????????
41
0
 
17
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Фашисти!!!! Скоро ще им дойде края!!!! Ще има и репарации за разрушеното!!!!
40
2
 
17
 
! Отговори
Accept преди 9 години
С опитите си да изгради някакъв руски свят стопанинът на Кремъл постигна единствено това, че днес в съседна нему славянска страна срещу него воюват даже руснацитеArkadiy BabchenkoАркадий Бабченко Автор: Аркадий БабченкоАркадий Бабченко е руски независим журналист, считан за един от основоположниците на съвременната руска военна проза, създател на проекта Журналистика без посредници , един от създателите и издател на военния алманах Изкуството на войната.Ето какво пише той по повод изказването на Путин пред петербургски студенти, че украинската армия всъщност не защитава и
39
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много по опасни са руските терористи в Украйна отколкото терористите на ИДИЛ.
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другаре седеруги, идва 2 февруари. Вашият "нежен"празник, ще заформите едно мило гей парадче.
37
3
 
17
 
! Отговори
до 41 преди 9 години
Сам ти го сложих.
36
5
 
25
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Кога събра 5 точки одобрение, сам ли си ги сложи ? Друго си е да ти го кажат от Вашингтон пост !
35
4
 
27
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
В Мариупол също цивилни бяха избити от бандеровската армия !Много е гадно да гледаш как се избиват помежду си млади момчета, заради някакви фашаги .
34
8
 
29
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
*** намерил кой да цитира. Путинската агенция за дезинформация Интерфакс.
33
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По нагло животно от руснака няма. Лугандонци щели да седнат на масата за преговори в Минск, но преди това Украйна трябвало да поеме ангажимент, че ДНР и ЛНР ще бъдат на издръжка на Украйна. До преди година тръбяха, че те хранели цяла Украйна, а сега се молят за алименти от Киев. Не внасят данъци в Украйна, воюват срещу нея, и за благодарност трябва да бъдат хрантутени от нея.
32
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм очаквал руснаците да бъдат по-гадни терористи и от гадните джихадисти!
31
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съобщава се също, че петима души са убити при обстрел от украинските сили на Дома на културата в Донецк, където раздавали хуманитарни помощи, допълва Интерфакс....абе това сайта ввв.днес.бг ли го е написал???? не може да бъде...те украинците не стрелят по собственото си население бе !!!!!
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киев явно е отписал Донецк и Луганск, просто им рушат инфраструктурата и гледат да задържат някои стратегически обекти, без които тези райони трудно биха съществували. Без руска помощ тия две губернии не биха изкарали дълго.
29
24
 
21
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До Анонимен--------------------За каква хунта говориш-правителството на Украина дойде на власт след свободни избори в които националистическите партии въобще и не спечелиха 4%,Или бъркаш Украина с Русия-там е хунта начели с подполковник Путиночед !
28
0
 
18
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
София ми дойде ей така, можеше да кажа Варна, Пловдив, Хасково етц. Това беше пример. НО разбирам за какво ми говориш, можеби има прости селяци който се дразнят на още по прости софиянци като теб, които не рабзират да кажем какво е "хипотетично" или "пример"
27
21
 
18
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До онбашията-----------------От Десен сектор съобщават-до няколко дни Донецк ще бъде освободенот терористи-сепаратисти и всякъква неукраинска *** с оружие,после идва ред на Луганск.Останалите живи бандюги ги чакат урановите мини за 25 години.Слава на Украина !
26
10
 
17
 
! Отговори
УКРАИНЕЦ преди 9 години
До IcoАми дай идея какво да направят-как да изгонят бандитите от града -като те са с танкове между блоковете ?
25
1
 
17
 
! Отговори
до бам преди 9 години
"не ме интересува хич дали е българска армия, американска или руска", важното е че е от София.Поредния *** ***, на който все софиянците му пречат.
24
9
 
18
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
До бамAми *** го кажи това на путин бе момче-да изтегли отрепките си от Украина !
23
0
 
29
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Има си начини, има пехота, имат танкове, имат авиация в 21 век сме. Ако твоя град е на това място ти би ли стоял на 40 километра от него и да изстрелваш снаряди без въобще да гледаш къде падат? На тях им е ясно че там живеят повече руснаци и просто искат ги прочистят... ми се струва..

Спонсорирани публикации