Абитуриент избра баба си за... дама на бала

Директорът на американското училище обаче не позволил
3 апр 2017 21:20, Петя Славова
10
Абитуриент избра баба си за... дама на бала
Снимка: Facebook

Администрацията на училище в щата Алабама не позволила на местен абитуриент да отиде на бала си със своята баба, съобщава телевизионният канал WTVM.

По традиция випускниците могат да поканят някой да ги придружи на тържествената вечер и 18-годишният Брайс Мейн се възползвал от правото си да бъде кавалер на своята баба. Това решение той обяснил с факта, че по времето, когато е била млада, не е имала подобно тържество и искал така да ѝ направи подарък.

Директорът на училището Стив Хокинкс явно не харесал идеята и посъветвал младежа да вземе някой друг със себе си, който е на по-крехка възраст. Той се позовал на правилник на учебното заведение, в което е указано, че да посещават подобни мероприятия могат само ученици и техните близки, които не са навършили 20 години.

"Всяка година отказваме на ученици молбата да дойдат на бала с по-възрастни свои приятели", заявил Хокинкс и добавил, че това правило е създадено с цел безопасността на учениците.

Вижте още за младежа и неговата баба в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: балабитуриентбаба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
САШО+ преди 7 години
Внука ще я кани разбира се, има баби дето подаряват на внуците си форд мустанг, апартамент напълно обзаведен или ги назначават за управител в семейния бизнес .Ще кани и на ръце ще я носи.Не като бедните български баби със 130 лв. пенсии, тях никой не ги поглежда, на кого му трябват проблеми...
8
1
 
2
 
! Отговори
Чибо преди 7 години
До Анонимен 6Може да иска да се намесва и да контролира, но ще си остане с искането, ако не бъде изрично поканен! Всички правила имат изключения, а е доказано и в най-примерните държави, че прекаленото спазване на правилата е повече от нездравословно и важи за масата.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисля, че идеята е уникална, колкото и да е на майтап.
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилото е ясно ,защото така всеки контролиращ детето си родител или баби ще иска да се намесва в вечерта на децата си и ще има тази възможност, дали бабичката е опасна никой не знае ,тази може да е безобидна ,но следващата може да се окаже дявола под форма на бабичка, не забравяме че това са деца и много лесно се манипулират от един опитен човекбезобидна бабичка.
5
5
 
5
 
! Отговори
ПОДКРЕПЯМ преди 7 години
Прави са , ще развалят вечерта на децата .
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧИСТА ПРОБА ДИСКРИМИНАЦИЯ! НАЧИ МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ ТРАНСЕКСУАЛЕН ТРАВЕСТИТ ИЗЖИВЯВАЩ СЕ КАТО ЛЕСБИИКА НО БАБА СИ НЕМОЖЕ
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво пич! Поклон !
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за безопасността на учениците... бабата с какво точно ги заплашва?
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чиста проба дискриминацияза баби няма трева