"Ну, погоди!" влезе в категорията "18+"

В Русия ще го излъчват само след 23 часа
Обновена: 29 авг 2012 20:59 | 29 авг 2012 19:15, Елка Василева
255
"Ну, погоди!" влезе в категорията "18+"
В Русия вече ще могат да гледат приключенията на Вълка и Заека само след 23 часа. Снимка: YouTube

Анимационният филм „Ну, погоди!“ вече ще може да се гледа само от възрастни в Русия. Той е включен в категорията 18+ поради приети поправки в закона за защита на децата от информация, която вреди на тяхното здраве и развитие, съобщи радио „Ехото на Москва“.

Руската държавна телевизионна и радио компания реши от началото на новата учебна година, което в Русия е на 1 септември, „Ну, погоди!“ да се излъчва само след 11 часа вечерта. Това се прави, защото в някои от сцените Вълкът пуши. Освен това той обижда децата и се държи нахално с жените.

Съгласно новия закон от всички предавания и сериали, които вървят по детските канали, ще трябва да бъдат изрязани всички съмнителни фрагменти. Особено внимание се отделя на сцените с насилие и нецензурната лексика. По-щекотливите сцени ще бъдат ограничавани само до целувки по бузата, пише Корреспондент.net. Съмнения предизвикват дори творби от класиката, изучавана в руските училища, като например произведенията на писателя Николай Гогол, в които често се срещат ругатни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още по темата: НуРусияпогоди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
22
 
! Отговори
Ну заяц, ну проходи! преди 11 години
Нашето поколение и поколението преди нас израстнаха с Ну погоди като едно от най-лююбимите ни филмчета... Децата на мнозина от нас също обичат този сериал... И какво излиза? Че сме възпитавани погрешно,гледайки пушещия и биещ се хулиган вълк?! Пълни глупости !!!Много хора, които получиха власт, явно не могат да оперират с нея по подходящия начин... Не само в Русия, но и тук в БГ.
108
2
 
3
 
! Отговори
Sasho преди 11 години
У всички нас е вродена глупостта да смятаме метафората за доказателство, потока от празни думи за извор на основни истини, а себе си за пророци.451 градуса по Фаренхайт на Рей Бредбъри
107
0
 
2
 
! Отговори
23г. преди 11 години
фашист ти не се обаждай ама ходи да гледаш как горят книги. това е било забавлението ви по време на нацистка Германия. затова все фашистите не сте прочели 1 книга, че ги горите вместо да ги четете.
106
1
 
5
 
! Отговори
22г. преди 11 години
до 133 хах това зависи кое как интерпретираш. тука мога да ти изкарам всяка анимация за скрит замисъл, том и джери , спайдърмен пък ако искаш дори и телетъбис, даже и сатанински анимаци ще ги изкарам. до тук само показвате колко са ви болни мозъците и как лесно се влияете от провокация!
105
0
 
5
 
! Отговори
дядо Боцко преди 11 години
Смях! Не може да е вярно .
104
3
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
да гледаш " Ну, погоди " , бе ВЪЗПИТАТЕЛНО по време на Руското РОБСТВО ! сега е вредно :) защо ли комунистите със СЪВЕТСКИ произход не се гръмнат ?!!! :))))))
103
0
 
11
 
! Отговори
23г. преди 11 години
аз предлагам да съберем всички деца по света в стая за да нямат досег до луди възрастни...абе вие хора луди ли сте ... ну пагади бил за +18 а смърфовете насаждат комунизъм и татко смърф е Сталин ... кой откачалник мисли тия глупости? по добре забранете всички филми че във всички се пуши и има кадри забранени за деца ... е они ден гледах Ханкок в 1 на обяд и Ханкок навря главата на един в *** на друг ... значи това става за деца?
102
0
 
10
 
! Отговори
Р-29РМУ-2 преди 11 години
Пустата му простотия явно е много заразна, заразила е руският "СЕМ" ... намерили за какво да се хванат, но нали и там един куп чиновници кибичат по столовете и трябва нещо да измислят. Това е прекрасно мултфилмче с което израстна цяло едно поколение и нито пушеше, нито пиеше повече от сегашното. За 20 год. в днешна Русия не бе създадено и едно мултфилче, кото дори да се доближава по популярност до легендарното "Ну погоди" .. взели да цензурират .. В.В. изхвърлиги от столовете
101
0
 
16
 
! Отговори
email преди 11 години
Ужас, ужас, ужас! На къде е тръгнал този свят, ей?! Какво ли е станало с нас, всички които сме го гледали безброй пъти още от най-невръстна възраст?
100
5
 
3
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
*** на х** тьi *** твою мать !!!
99
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе такива отрицателни герои по принцип са създадени, ако имаш молко у главата, да разбереш кое не трябва да правиш, къде ми ги пращате в 18+, толкова ли изтрещяхме
98
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Телефонните измамници са се учили от Хитър Петър, той е подстрекател ..................ГДБОП да проведе акция по неутрализция
97
2
 
5
 
! Отговори
kaka преди 11 години
тия са ***
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом "Ну, погоди " е порнография,какво да кажем за "Снежанка и седемте джуджета"!
95
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я, стига глупости - "Ну, погоди" си е класика в жанра, баш пък заради него сме деградирали :DDDD
94
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно време всички дечурлиги си го гледахме и беше вс ок----------Еми то затова нацията деградира и оскотя и после се продадохме на хамериканците...
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 234Ми това е анимация правена преди 40 години :)
92
1
 
8
 
! Отговори
гост преди 11 години
пускаите го и тука яко детско филм4е е може и след 24 4аса кефи ме
91
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До дмтИ ти си изтрещял :) като тия дето забраняват детска анимация
90
3
 
1
 
! Отговори
До Анонимен119 преди 11 години
комунистическа