Арни се завръща в "Конан Варварина"

Бившият губернатор на Калифорния ще участва в римейк на любим свой филм
15 окт 2012 18:43, Петя Славова
12
Арни се завръща в "Конан Варварина"
Снимка: Reuters

След като спря с политическата си кариера, Арнолд Шварценегер се завърна към това, което може - киното. Ето, че Арни е решил да се снима в римейк на класическия филм с негово участие "Конан Варварина", съобщи Контактмюзик. Новината е потвърдена от самия актьор.

65-годишният Шварценегер е разкрил, че ще се заеме с работата над римейка веднага щом приключи следващия си филмов проект.

Бившият губернатор на Калифорния се надява, че оригиналният сценарист на "Конан Варварина" Джон Милиъс също ще участва в заснемането на новата версия, пише БТА.

"Вече сме обсъждали идеята за римейк на "Конан Варварина" - един особено скъп на сърцето ми филм. Първо трябва да приключа снимките за продукцията "Десет" с Джон Ейър, но след това ще се съсредоточа върху работата над "Конан Варварина".

Предстои да изясним кой ще режисира римейка, ако Джон Милиъс се заеме със сценария", казва Арнолд Шварценегер за френския сайт MadMovies.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Конан пенсионера - филма ще разказва как Конан вдига въстание заради малка пенсия.
9
0
 
3
 
! Отговори
Конан преди 11 години
ето ви заглавия "Конан от Аквилония""конан.реквием за един магьосник""конан отмъстителя""конан от островите""Конан - пътят на кралете""Конан феникс върху меча" (но трябва мааалко да го подмладят)всичко това са разкази или романи, които се развиват от 50-до 65 година на Конан - когато той е крал.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
М-да представям ки Конан от АКвилония когато воюва с Тот -Амон или "конан отмъстителя", когато отива през девет земи в десета да върне любимата си жена .....упс, последното най-вероятон не върви в момента да го снима......
7
0
 
7
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Първо се запознайте с романите и разказите за Конан,пък тогава коментирайте. Както каза "Разумен" историите обхващат доста голям период.Така ,че Арни може да изиграе възрастния Конан ,когато той вече е крал на Аквилония и е над 60г.
6
0
 
10
 
! Отговори
Разумен преди 11 години
Всъщност, така или иначе историите написани за Конан обхващат период детските му години, до преклонна въсраст когато вече е крал и не е толкова "екшън" герой, така че ако искат да правят продължение с Арни - да правят.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е човешка грешка, която се допускат от ламтеж. Сякаш нарочно искат да развалят добрите ни впечатления, оставили в младостта си. Нямат съзнание, че годините си казват думата и не е задължително едни и същи да се натрапват на зрителя и то по известен начин, който много лесно може да даде повод за сравнение.Неоправдано е да се прави скучен, познат филм, заради някой "артист" с отминала слава. Умният ход е, да се появиш в друго амплоа.Този тип герои са в много далечна от тази на Арни възраст.
4
1
 
2
 
! Отговори
KIRIL преди 11 години
obu4enieto na malkoto varvar4e!!!
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не че беше свестен филм ама беше нашумял, понеже тогава започна ерата на видеото...
2
0
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Не като дядото ,а като Конан на старини !
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво бате Арни!А като какъв се завръща - дядото на Конан?