Какво остава "След любовта"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
25 дек 2021 19:06, Петя Славова
5
Какво остава "След любовта"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бракът не е лесно нещо, но когато приключи, ситуацията може още повече да се усложни. Това ни показва режисьорът Йохим Лафос в белгийската драма "След любовта".

Сюжетът ни запознава с Мери и Борис, които се разделят след 15-годишен брак. Проблемът е, че двамата продължават да обитават общо жилище, което е на Мери, но Борис е направил подобрения в него.

Старите навици излизат на преден план, а съжителството става още по-сложно и нетърпимо. Противоречията и кавгите се разиграват пред очите на децата.

Лафос навлиза смело в тъмните кътчета на семейния дом, където уютът е кът, а човешките недостатъци се крият зад всяка врата. Нерешените въпроси издават кога любовта се стопява, но и остават следа и надежда, че има шанс тя отново да бъде спасена.

Гледайте "След любовта"на 25 декември от 22.15 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
wrongthink_woman преди 2 години
Любовта в смисъла на човек без много проблеми е чист коктейл от хормони + добър маркетинг. Започва бурно, трае няколко години (тук се намесва яко биологията) и изчезва след това така бързо, както е дошла. Само приятелствата, които се градят на борба и уважение са истински, а всичко друго е хормонална илюзия. Красива илюзия, аз си я харесвам, но трябва да си разумен и да не си прецакваш живота заради нея. Особено ако си ж*на.
2
1
 
3
 
! Отговори
мусака преди 2 години
След любовта, колкото и да си казвате, че ще останете добри приятели, не става. А и друго има, че старата любов ръжда не хваща
1
2
 
13
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Кво остаа след либофта ? Остаа спомена за якото *** и ако има резултат от тва -детето !