Димитър Николов печели Бургас от раз

71,73% от гласовете му осигуряват спокойствие
Обновена: 24 окт 2011 10:39 | 24 окт 2011 08:20,
48
Димитър Николов печели Бургас от раз
Снимка: БТА

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бургас Димитър Николов печели 71,73% от гласовете на избирателите.
Резултатите на ЦИК са от 50 на сто обработени бюлетини от общината.

Далеч зад Николов остават вторият и третият претендент за поста: Валери Симеонов (Национален фронт „Спасение за България“) с 10,91% и Павел Маринов (БСП) – 8,75%.

ГЕРБ ще имат и мнозинство в общинския съвет. Листата на управляващите е подкрепена от 47,81% от избирателите.

Още снощи привърженици и застъпници на Димитър Николов отпразнуваха победата на ГЕРБ в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бургас е пример за всички, които ревливо задават въпроса "Каква ни е ползата от Европейския съюз". Ами ползата е такава, че с парите на европейските данъкоплатци Бургас стана най-красивия град по морето.
47
1
 
4
 
! Отговори
IMK преди 12 години
Чух че се опитва да прави индустриална зона но до сега скатаджиите го блокираха в общината.Бих казал много добра идея дано я осъществи по бързо.Иначе оправения център градинки и прочее не ме интересуват особенно.
46
2
 
11
 
! Отговори
от другия край на зе преди 12 години
Честито на бургазлий! Димитър Николов за президент на следващите избори! Човека спечели с работа и професионализъм . Аман от политичексото говорене и нищоправене! Бургас дава примера как се върши работа с пари от еврофондовете и дано другаде да го разбират, защото разликите какво се случва в Бургас и Пловдив или Варна например са фрапантни... Кмета и вече с мнозинство в общинския съвет очакваме още добри новини. Нямаме търпение до лятото да си видим родния град дори да сме на другия край на земята... Честито отново!
45
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
големи балъци сте бе бургазлии,радвате се на павета и асфалт,а питате ли колко са стрували бе охлюви заблудени?!колко работни места е създал тоз мошеник николов,колко ви вдигна данъци,такси,сини зони и прочие?вие сте заблудени овчици,които ще ви доят до безкрай,но ще страдаме и разумните люде.и никой не злобее будали,ще ревете скоро от кметчето ви любимо,но ще е късно!
44
3
 
17
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Ахх, злобарите край нямат! Бургас направи най-добрият избор! И за мен лично е голямо щастие, че кметът ни беше одобрен с толкова голям процент.Много интересни хора... хем искате да има развитие градът, хем да не плащате данъците. А настрана оставям в случая изключително важният факт, че повечето проекти се правят с пари от ЕВРОФОНДОВЕ!!! Предпочитам да ме "лъжат" с ремонтирани спортни площадки и детски градини, улици и техника за болници, отколко с обещания за уж развитие.Бургас се събуди!!!
43
3
 
15
 
! Отговори
9860 преди 12 години
Бургас отново се прояви и показа на България как се гласува! Бургас е десен ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И НА КМЕТА НИКОЛОВ ! Бургазлии винаги са били по-особена порода,готини хора,а града е с някаква много специфична атмосфера ! Пожелавам на всички бургазлии още веднъж да спечелят Най-добър град за живеене !!!
42
2
 
14
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Благодарим Ви, Г-н Николов! Бургазлии показаха, че си обичат града. Показаха, че не се подават на лъжи и манипулации, показаха че са Ви благодарни за стореното. Показаха, че искат още....Показаха с голяма си активност, че им пука...Че въпреки големите опашки стоически издържаха и си изказаха мнението и то категорично. Беше честно и заслужено да победите и да покажете на опонентите си, че самос голи думи вече не става. Само със лъжи и саботажи ще са на прага на единия процент! Честито на Бургас!
41
4
 
11
 
! Отговори
Глупав съгражданин преди 12 години
Е как пък глупавите ти съграждани сме 70%? По точно е обратното, че останалите 30 не искате да си отворите очите и да видите истината. Но и това време ще дойде и след две години ще сме със 70% пред втория на парламентарните.
40
2
 
3
 
! Отговори
iani преди 12 години
минал си и си заминал и по добре че не си останал , шматки не ни трябват
39
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам дали изобщо има някой какъвто и да е кандидат с толкова убедителен резултат. Браво,кмете!
38
1
 
28
 
! Отговори
se 1 преди 12 години
Поздрави от Варна! Завиждам ви благородно! Дай боже Бургас да продължава да се развива. Нещо хубаво на фона на състоянието на републиката.
37
5
 
31
 
! Отговори
до олеле преди 12 години
Знаете ли къде е Бургас???Морската градина-изцяло ремонтирана!Кръговото движение за Меден Рудник!Центъра - изцяло ремонтиран!Изцяло асфалтирани много булеварди и улици както в центъра, така и в кварталите!Много нови паркоместа, детски градини и спортни комплекси!Мисля,че не е малко - града е изцяло нов!
36
1
 
17
 
! Отговори
mass преди 12 години
Какви молове, точно молове още нямаме. Минал си ти покрай Бургас...
35
31
 
3
 
! Отговори
олеле преди 12 години
Е какво ви е преобразил бе Бургазлии,2-3 Мола на това ли толкова се радвате,евала....Някой да сподели,аз скоро минах оттам и нищо ново освен някакви нови магазини-перачки....всичко си е по старому...
34
6
 
20
 
! Отговори
Linda Ivova преди 12 години
Браво на Бургазлии!Браво на Д.Николов!Гордея се с това, в което се превърна Бургас в последните 2 - 3 год.
33
2
 
13
 
! Отговори
сари преди 12 години
Всеки ден излизам навън, виждам в какво се превръща града ми, и не само мозъка, душата ми се "промива" и изчиства. Нямах вече вяра че нещо такова е възможно в България. Няма значение кой е бил твоят кандидат, лъжите са едни и същи. Само с плюене обаче НЕ СТАВА. Дано да го разберете до следващите избори, хубаво е все пак да имаме алтернатива.
32
5
 
24
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Браво, бургазлии направихме правилния избор! Ако продължава да върши така работата за която е избран, за 3ти мандат ще спечели с 90% (минимум). Пожелавам на кмета ни, здраве и много успехи и да прави Бургас все по-хубав и подреден!
31
3
 
3
 
! Отговори
?! До сари преди 12 години
А как разбра, че одобрявам кандидата на СКАТ. Ето това е промит мозък! Отговорите ги имаш в лавата преди да си чула въпросите. Умният казва мнението си, а глупавият го налага. Оставям те да се налагаш, спокойно, с наивни и най-вече зомбирани от глупостта си не споря. На умен човек веднъж се казва!
30
4
 
5
 
! Отговори
potresena преди 12 години
6te kaja samo, 4e ivan i andrei sa mnogo pravi. nie sme malak, no mnogo prost narod.
29
5
 
7
 
! Отговори
сари преди 12 години
Ти за мен не бери грижа, пускай си СКАТ и недей да излизаш навън, няма нужда. На глупостите кото си писал вече беше отговорено многократно, не ми се занимава с промити мозъци.Жалко че ше трябва да гледаме мутрите на скатаджии още 4 години да се мъчат да стопират кмета, но хубавото е че вече са малцинство.