Кадиев – новият стар кандидат за кмет на БСП в София

Номинацията му раздвои червена конференция
Обновена: 10 авг 2011 15:30 | 27 юни 2010 13:20,
163
Кадиев – новият стар кандидат за кмет на БСП в София
Снимка: БГНЕС

Столичната организация на БСП издигна Георги Кадиев за кандидат кмет на София на местния вот пред 2011 г.

Кандидатурата му беше одобрена със 127 гласа "за" от общ кворум от 133 делегати. "Против" гласува само един, а въздържалите се бяха 5.

Общинският съветник и бивш зам-финансов министър обяви, че столицата се нуждае от драстични реформи и той вярва в своята победа.

Номинацията му раздвои участниците в 11-та конференция на Градската организация на партията.

Според Янаки Стоилов кандидатура за кмет не е обсъждана на районните конференции на БСП и е недопустима.

"В изказванията нямаше нито едно конкретно предложение за това каква трябва да бъде тактиката ни по отношение на основния ни опонент ГЕРБ", заяви на свой ред Илияна  Йотова.

"От всички преминали събрания досега алтернативна кандидатура на тази на Георги Кадиев не се е появила", допълни тя.

Георги Кадиев за втори път е червена номинация за столичен градоначалник, след като на частичния вот в столицата през 2009, той пак бе издигнат, но загуби битката от Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фандъкова стана за смях, когато през зимата наваля 5 см сняг и лъсна цялата й дълго раздувана подготвеност. Ама то не може да откраднеш парите и да ги отчетеш на Вожда Бойко, който да ги скъта в СИ-Банк пък и да разчистваш снега. Без пари както се казва, и братята роми не бачкат вече. Добре че валя само веднъж и малко.
49
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Фльорца, Фандъкова / извинявам се изках да наппиша Форца, Фандъкова/ - "лапсус лингве", дет се вика.
48
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съгласен съм, защото сред моите познати, които са доста далеч от БСП, но просто са хора, разсъждаващи трезво, почти всички гласуваха за Кадиев. Мисля си че отново имаше манипулация на изборите. Както се казва, не е важно колко и за кого ще гласуват, а кой ще брои гласовете. Не е тайна, че ги брои ГЕРБ.
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами то такива слепци като вас, дето гласувахте за Фандъкова и магаре да ви издигнат, за магарето ще гласувате. Сложи си ръка на сърцето и кажи, ама честно - кой е по-интелигнтен, способен, умен и достоен за кмет - Фандъкова или Кадиев. Ама докато приемате политиката и живота си дори като футболен мач, много ще има да патим - ВСИЧКИ.
46
0
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Адаша има своите...шансове.За да се подготви за битката за ...София,го каня в Кривунделово да изкара една ....тиквена диета,като яде само от моите тикви,варени,печени и...сурови;последните са най-полезни и помагат на младите...полицитицици да бъдат трезвомислещи и....одухотворени.Последната дума ми я каза ....Сталоун,който също се подложи на тази....диета и имаше в предвид себе си,защото щеше да играе ролята на ...кмета на Чикаго по времетона ....сухия режим и му беше много....напечено.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миналите кметски избори се видя, че в тези протоколи може да се напише всичко.Не може да се оспорва редействителния резултат, но ако всичко беше нормално, струва ми се, че щеше да има балотаж.Това обаче последователно не се допуска, защото когато има седем - осем кандидати, фалшификацията е лесна, отколкото при двама.
44
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е некакъв ***.
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що да чакаме догодина? Още сега да го изберем кадийчето! Фандъкова го би, той пак се натиска?!АААААААА, сигур го предлагат отсега, та да има време да разкаже за печалбите на жена си от електричество?!
42
5
 
6
 
! Отговори
що преди 13 години
Тоя що позволява да го изхабяват политически и да го ползват за бушон.Човека си е свестен и има бъдеще в него, само че лошото е , че позволява на хищните хиени да го хвърлят на вълците.
41
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фандъкова е една безлична марионеткта. Типичен пример за политическа мижитурка - послушна и изпълнителна. Именно заради тези си качества, бе издигната за кмет на София. За да прикрие зулумите и кражбите на предшественика си, който всъщност я и издигна де. Надявам се, че това не е тайна за никого.
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Все пак има и хора с принципи. Не всички са бояджии като Бойко Борисов да си сменяват партията щом тя изпадне в немилост.
39
3
 
7
 
! Отговори
сс преди 13 години
кой иска да гласува. .бал съм им майката крадлива на всички!
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха-ха-ха...Голем смях ще падне.
37
8
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Ако беше свестен човек щешели да членува в крадливата партия, А!
36
3
 
7
 
! Отговори
Другар преди 13 години
Само така , само него да предлагат комунистите , да си поиграят на избори...
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също зная че няма шанс да спечели след мозъчната промивка, която провеждат медиите на Кръстева-Пеевски, надули сапунения балон ББ, но все пак ще гласува за Кадиев. Така ще бъда чист пред съвестта си, че съм подкрепил един достоен човек, въпреки минималните му шансове за успех за съжаление. Защото ГЕРБ и магаре да издигнат срещу него - то пак ще спечели. Пример - отминалите кметски избори. Сравенте само Кадиева и Фандъкова като интелект, умения, чест, достойноство и ще разбрете може би за какво говоря.
34
8
 
9
 
! Отговори
norm до 13 преди 13 години
Това,че обикновено сте анонимни не ми прави впечатление,вие комунистите си падате по конспирацита.А иначе гласувай за когото щеш,но отправяй агитацията към червените бабички,че и те нещо започнаха да се отдръпват от вас.
33
9
 
12
 
! Отговори
Въх преди 13 години
До колкото съм го слушал по телевизията изглежда културен човек. И добре говори. Бих гласувал за него въпреки че е от БСП-то, защото ми направи впечатление като човек и защото не е хубаво властта да се съсредоточава в една партия. Това добре го знаем.
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато гласуваме за партията, а на за човека, никога нещата няма да се променят и да тръгнат надобре.
31
2
 
9
 
! Отговори
присмехулник преди 13 години
Да си представим, че през 2007 година лявото бе разбито така както дясното, а дясното стеше сравнително добре на полит сцена. Въпросът ми бе ГЕРБ и лично ББ накъде щяха да се орентират и нямаше ли другия си дядо да извази от ръкава Боце? Представям си ако Жени Живкова се разприказва и разкаже за поведението Боцево на" Секвоя" Също да разкаже кой и как е бил представен Боце. Публична тайна у че всъщност истинския собственик на Ипон е Стоилов/взривения в асансьо ра - офицер от УБО и охрана наТато/