Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ

БСП почва да се готви за местните избори догодина
27 юни 2010 09:50,
372
Столични червени: Полицейщина движи ГЕРБ
Шефът на столичните социалисти Румен Овчаров. Снимка: БГНЕС

Най-важната политическа задача пред градската организация на БСП е подготовката и провеждането на силни предизборни кампании и постигането на най-високи резултати в изборите за местни органи на властта и за президент на България през 2011 г.

Това е записано в проекта за решенията от заседанието на 11-тата конференция на Софийската градска организация на БСП, която се провежда днес.

В проекта за решение има 9 основни пункта, които предстои делегатите да гласуват. Очаква се Румен Овчаров  да изнесе 17 страници доклад за дейността на организацията.

В него е записано, че в изминалите 11 месеца от управлението, ГЕРБ отделя внимание предимно на показни демонстрации за борба с организираната престъпност и корупцията.

Според този доклад показният характер, използваните методи, предизвикват много въпроси за законността и ефективността и крайните резултати от предприетите мерки.

"Полицейщината е основният белег на това управление", се казва в червения документ.

"Има открит стремеж МВР да управлява и контролира политическите процеси в страната, както и работата на всички структури, включително независимата съдебна система", заключават от БСП.

Според Румен Овчаров за 1 година от управлението на правителството на Бойко Борисов, държавата се е превърнала в държава на дефицитите, държава, убиваща собственоръчно бизнеса, държава, която успешно е дестабилизирала и пенсионната, и здравната система.

Единственият извод, според него, който може да се направи след управлението на ГЕРБ, е катастрофа.

Въпреки това, той отчете, че рейтингите на лидерите на ГЕРБ остават високи.

"Единственият ни шанс е промяната", заяви председателят на БСП-София.

Според него е необходим обективен анализ на управлението на тройната коалиция и е нужно да бъдат направени конкретни изводи за това как е управлявала партията.

"Нужна ни е истината", каза Румен Овчаров.

На БСП й е необходимо лидерско състезание, допълни той.

По думите му новият лидер трябва да бъде избран с общопартиен червен избор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
3
 
0
 
! Отговори
киро преди 13 години
и като е полицейщина,ВИЕ САМО ГЛЕДАТЕ СЕИРА ИЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ КАТО КИФЛА НА ВИТРИНА и само си лаете като каракачанско куче стадото,щом не можете да направите по-добре за българина ЗАТВАРЯЙТЕ СИ ЧОВКИТЕ
363
3
 
6
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Сега е момента да му кажем на Гоце, че Ботев е слезнал с четата си на Козлодуй, а не на о. Белене !Ботев е имал високо чело, а не два пръста такова !Ботев е бил революционер, а не доносник на ДС !Ботев е писал стихове, а не доноси за ДС !Ботев не е стрелял по архар !Ботев не е бил млад милиардер !Ботев не е предавал / продавал / националните интереси !Ако Гоце си мисли, че притежава всичките тези качества и черти на Ботев, то това ще е доста странно и неразумно от негова страна !Ако Гоце все пак си мисли, че превъзхожда Ботев по нещо, то нека тогава да застане пред детектора на лъжата и да докаже това !
362
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тоя от снимката няма ли да му сложат най-сетне един местен орган на властта? Ама ако може по-чепат да е и по възможност на 2 ката :)
361
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Толкова сте нагли.
360
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 13 години
ИНТЕРЕСНО, ЗАЩО *** ГИ Е ТОЛКОВА *** ОТ ПОЛИЦИЯТА. ТАКА Е БИЛО ПРЕДИ 9.IX.1944, КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. ДАЛИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА СЕ НОРМАЛИЗИРАМЕ?
359
1
 
7
 
! Отговори
парното преди 13 години
Г- н изравнител на сметките на парното не е ли в затвора????
358
3
 
8
 
! Отговори
Болярка преди 13 години
От вашето управление не можем да излезем от кризата и престъпността 20 години. Все още БСП ни управлява за съжаление.
357
3
 
4
 
! Отговори
Смут преди 13 години
И като ви изчистя поне вече няма да ви показват по медийте и да ви чета тъпите изказвания
356
8
 
8
 
! Отговори
Смут преди 13 години
Софиянци. Кога ще се вдигнете на бунт, че да им начупите главите на тези крадци комунистически?Била полицейщина. Ами как няма да е като незнам колко години крадете и обрахте бедния народ. ЧЕ даже ви показаха магариите за които сега ще плащаме пяк вие пак се натискате. Чесно идва ми да си купя един снайпер с по-големи патрони и да ви метна всичките червени червей, че да отърва народа и децата ми от тегавото положение в което ни докарахте.
355
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тоя като си знае какви золуми е направил и му пари по ***,все такива като него се оплакват от полицеската активност.
354
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
353
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-важната политическа задача пред градската организация на БСП е подготовката и провеждането на силни предизборни кампании......abe..nasrani gazove(zadnici)!!.......ne znam koi vi tarpi..tova e ujasno...ne va li zabravixa ve4e?????...sa6testvuvate vse o6teee......tova e pove4e ot ujasssss...ko6mar..........
352
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
348 Анонимен, написа: Какво беше това НДСВ, че нещо не си спомням? отговор: Национално Движение Свихме Всичко
351
4
 
7
 
! Отговори
до 352 преди 13 години
Ами и в МВР толкова вършеше работа - много приказки - малко опандизени... От всички гл. секретари на МВР след 1997 - при него има най-много убииства и най ниска разкриваемост...
350
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Aми те наглите вече излязоха от ареста, въпрос на време е да им свърши заработеното, а може да се наложи да плащат на съдии и прокурори... още преди края на мандата на Бо.Бо. и Цв.Цв..........
349
4
 
9
 
! Отговори
vini преди 13 години
вси4ки сьнувате някаква полицеищина искам ГЕРБ да се оттегли и да запо4нат наново отвли4анията и кражбите тога друга песен ще запеете Ов4аров крадеца ще ви спасява
348
2
 
9
 
! Отговори
дс преди 13 години
БКП,БСП - сто ппроцента престъпници .Всичко лошо за БГ идва от там. Е ...не чак всичко ,защото само за няколко години и "повервайте ми" също разказа играта на народа с брилятното разграабване.
347
9
 
4
 
! Отговори
м преди 13 години
А бе да ви кажа и аз до скоро коментирах,че нищо добро не видях от ндсв ама сега си викам,че поне не бяхме тогава толкова зле,както ни направиха герб.Полицаи да ни управляват...какво да очакваме повече ама да били сме помислели като отивахме до урните.Сега се вайкаме ама е късно.
346
9
 
5
 
! Отговори
м преди 13 години
И аз стигнах до този извод,като гледам как управляват страната ни.Полицейщина не ни трябва господа управляващи!Народа иска хубави заплати,пенсии,облекчение на частните фирми защото данъците ги убиват.Почти всичко в България е частно затова помислете по въпроса как да ги облекчите за да не фалират и да се увеличи безработицата.
345
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Боко тиквата му разбира само от полицеищина да си ходи в МВР, там му е мястото, не става нито за кмет, нито за премиер!!!