Прошков ще е кандидатът на сините според предварителни резултати

СДС смята, че Христов печели вота за кандидат-президент
Обновена: 10 авг 2011 13:53 | 12 юни 2011 22:21,
110
Прошков ще е кандидатът на сините според предварителни резултати
Снимка: Булфото

Според предварителни резултати Прошко Прошков е спечелил изборите за общ кандидат на Синята коалиция за кандидат-кмет на столицата, съобщи „Фокус”.

Преброените досега гласове показват, че Прошков убедително е изпреварил кандидата на СДС Владимир Кисьов, по информация от пресслужбата на ДСБ.

Според партията на Иван Костов е малко вероятно тази нощ да стане ясно кой е спечелил надприварата за кандидат-президент на сините между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС.

Според зам.-председателя на парламентарната група на Синята коалиция д-р Ваньо Шарков обаче, това е Румен Христов.

В полза на Христов били резултатите в Плевен, Свищов и Велико Търново. Според ДСБ пък Светослав Малинов печелел в София.

Все пак сигурен резултат ще има в понеделник.

Още по темата

В предварителните избори в неделя са участвали 60 хиляди души, включително и кандидат-кметът на БСП за София Георги Кадиев.

Една от изненадите на този вот беше високата активност в ромските махали на много места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу гробокопачите и сатаните на клета България,а именно БСП/ДС !
83
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НИКОЙ КАНДИДАТ КМЕТ НЕ ОБЕЩАВА ДА ПРЕМАХНЕ СИНЯТА ЗОНА. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ !!!
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прошко скъсай им простатите.
81
5
 
8
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 86: Ако щеш вярвай. На мен ми е все едно какво вярваш. За мен е важно, че червените трябва да бъдат преследвани докрай, на всяка цена. Годините на безсилен бяс докато червената социалистическа чума разсипваше България ме научиха на това.
80
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
бе тия са обречени с тоя молив..че то нито визия нито пък сме чували за тоя..ама както и да е..великолепен избор..браво за добрата находка ...
79
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС
78
2
 
2
 
! Отговори
гф преди 12 години
Инкогнито,точно ти ще си бил,Вервам ти!
77
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЙ ТЕЗИ СОФИЯНЦИ КАК МЕРАКЛИЙСКИ ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБОКОПАЧА НА БЪЛГАРИЯ КОСТОВ. то и СДС са същата помия.
76
3
 
6
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 80: Аз съм от тези наивници, които решиха да участват в Кръглата маса, докато Семерджиев разписваше заповедта за унищожаване на досиетата (прочети, документирано е), вместо да подкараме тълпата да избеси всички членове на Политбюро и целия офицерски състав на ДС. :))))Кажи "благодаря", защото нямаше да имаш за кого да гласуваш, ако го бяхме направили. Е, вярно, сега щеше да си много по-богат, ама... :)))
75
7
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели, 82,Дай само за себе си определение - Що е Либерализъм и Що е Демокрация и ако имаш поне малко мозък, Може би, само може би..., ще си отговориш...Така, че..., Каккви сини...!?!?!?...ТОВА НЕ СА ЛИ ТЕЗИ, КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ...???БОГ НАИСТИНА Е ..., ТЪРПЕЛИВ...!!!ПРОСТИ ИМ БОЖЕ..., ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ...!!!ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПЪЛЕН АНТИПОД НА ЛИБЕРАЛИЗМА..., ТОЧНО ТОЛКАВА, КОЛКОТО И НА КОМУНИЗМА И НА НЕГОВИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ..., КАТО КОСТОВ, НАПРИМЕР...!!!
74
1
 
7
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 79: Дано Бог прости на теб за безумията, които сипеш. Демокрацията била антипод на либерализма??? Кой те изпусна тебе и те остави да докопаш компютър?
73
0
 
5
 
! Отговори
stg преди 12 години
има резултати от 9 области във всяка една от тях ДСБ печели, Варна София Перник, Силистра Пловдив,Благоевград итн
72
1
 
3
 
! Отговори
гф преди 12 години
Инкогнито,кой си ти,че казваш на хората да се махат,при това в частен форум?Кой беше ти,вече отдавана преминахме 89-та,там такива като теб бяха най-силни...
71
7
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели, 76,Каккви сини...!?!?!?...ТОВА НЕ СА ЛИ ТЕЗИ, КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ...???БОГ НАИСТИНА Е ..., ТЪРПЕЛИВ...!!!ПРОСТИ ИМ БОЖЕ..., ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ...!!!ДЕМОКРАЦИЯТА Е АНТИПОД НА ЛИБЕРАЛИЗМА, ТОЧНО ТОЛКАВА, КОЛКОТО И НА КОМУНИЗМА И НА НЕГОВИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ..., КАТО КОСТАВ, НАПРИМЕР...!!!
70
8
 
4
 
! Отговори
Прошляка преди 12 години
Прощко Прошков (Прошляка), беше кмет на Лозенец.По-некадърен и незаинтересован кмет Лозенец не е имал -- служителите му от немокаятлък никаго не дигат телефона -- няма ги на работа, когато работят с омерзение те гледат, някои определено дават интифа, че трябва да ги смажеш за да свършат нещо.
69
1
 
6
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 72: Марш оттука, *** атакистка! Точно сега нямам нужда от крайнолевите ти безумия, комунистическо влечуго такова. Никакъв приятел не съм с вас, червени национални предатели...
68
5
 
4
 
! Отговори
гф преди 12 години
Кой е антонима на Прошко Прошков,че ми е чудно?
67
5
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Е сега пък, явно роднините на Ваньо са се активизирали :))). А най-добре за президент да намерят някой Тъпчо Тъпчов :))). То така или иначе и там отново ще играят на олимпийския принцип :)))
66
1
 
7
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
"Една от изненадите на този вот беше високата активност в ромските махали на много места в страната"Никаква изненада няма. Аз вече писах тук, че ДПС ще моблизира електорат, за да пробута своята марионетка Румен Христов Костов като е толкова умен, защо се е съгласил за този начин на гласуване ?!!!
65
0
 
8
 
! Отговори
ДС преди 12 години
В ранния следобед членове на районните избирателни комисии за вътрешните избори обявиха, че се правят опити от страна на представители на ДПС да се контролира вотът.По неофициална информация компактни групи роми са били водени да гласуват и в избирателната секция в квартал "Владиславово". Училище "Елин Пелин" и читалището в кв. "Владиславово", където са разположени секции за днешните избори във Варна, се намират в непосредствена блзост до две от най-големите ромски махали в града. Обществена тайна е, че активността на гласоподавателите там се контролира от общинския лидер на ДПС Янко Станев, който до 2005г. беше в ръководството на местната структура на СДС. От щаба на СДС в града отрекоха да имат сигнали за нередности