Прошков ще е кандидатът на сините според предварителни резултати

СДС смята, че Христов печели вота за кандидат-президент
Обновена: 10 авг 2011 13:53 | 12 юни 2011 22:21,
110
Прошков ще е кандидатът на сините според предварителни резултати
Снимка: Булфото

Според предварителни резултати Прошко Прошков е спечелил изборите за общ кандидат на Синята коалиция за кандидат-кмет на столицата, съобщи „Фокус”.

Преброените досега гласове показват, че Прошков убедително е изпреварил кандидата на СДС Владимир Кисьов, по информация от пресслужбата на ДСБ.

Според партията на Иван Костов е малко вероятно тази нощ да стане ясно кой е спечелил надприварата за кандидат-президент на сините между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС.

Според зам.-председателя на парламентарната група на Синята коалиция д-р Ваньо Шарков обаче, това е Румен Христов.

В полза на Христов били резултатите в Плевен, Свищов и Велико Търново. Според ДСБ пък Светослав Малинов печелел в София.

Все пак сигурен резултат ще има в понеделник.

Още по темата

В предварителните избори в неделя са участвали 60 хиляди души, включително и кандидат-кметът на БСП за София Георги Кадиев.

Една от изненадите на този вот беше високата активност в ромските махали на много места в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
5
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Тъпо, мавъра пак ги изпързаля :))) Реално Кисьов имаше реален шанс за балотаж и после евентуално за кмет, а мутрата Христов е просто неизбираема на президентските избори.
63
5
 
3
 
! Отговори
БГ преди 12 години
ТЬПАЦИ...........АКО И ПРЕЗИДЕНСКПЯ ПОСТ Е НА ГЕРБ ЩЕ ГО ОБВИНЯТ ЧЕ ВОДИ ЕДНОЛИЧЕН ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ И ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ МУ ПРЕНАДЛЕЖИ А ТОИ НЕ ИСКА НЕ Е В СТИЛА МУ НА БОЕЦ ПРОТИВНИКАТ МУ ДА Е С ГТОЛИ РАЦЕ
62
0
 
7
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 49: Несериозно е дори да си го помисляш. :)Последните гласоподаватели, които биха гласували за СК, са ***. Те са абонати на такива популистки леви и лявоцентристки партии като ДПС, БСП и Партията на Вожда - ГЕРБ. :)))
61
1
 
9
 
! Отговори
БРАВО преди 12 години
ГЕРБ си свърши работата с ***!*** да ги онодат в скоро време!
60
3
 
3
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
VAJNO E 4E PRAVI I VAS BEDNI A SKORO I ZATVORNICI NADQVAME SE
59
3
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Бойко/дс - БУДА - милиардера на България!Радвайте се *** на милиардите на вашия ВИНЕТУ!хахаха - нещастници бедни и кирливи!
58
4
 
3
 
! Отговори
DO 60 преди 12 години
A TVOETO 6TESTIE SWE IZMERVA V KRADENE NA PREDPRIQTIQ I PRIVATIZIRANE KAKTO NA TVOQ VOJD KOSTOV.6TE GLEDATE PAK TAPO I TAJNO SLED IZBORITE SME6NICI!!!
57
5
 
6
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
6TE DI6ATE PRAHTA NA BOIKO O6TE MNOGO GODINI DRUGARI!!!
56
4
 
7
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
***,нищо НЕ ти остава освен да рипаш от щастие и да си намажеш филия с мас за радостта която изживяваш...Може да лапнеш и един компир,ако не ти стигне филията с мас - нещастнико!Г'лей да не се задавиш от голото си щастие!
55
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко е мутра искариотска!Ще бъде наказан свише за лъжите с които действаше комуниста му мутренски!Целия Запад знае мутрата и се пазят от него!Той е *** на жалка България!
54
5
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
KVI SA TIQ PROSTOTII BE,KVI SA TIQ IZBORI? I DVAMATA NQMAT NIKAKAV 6ANS OSVEN V BOLNATA PSIHIKA NA KOSTOV I MARTIN4O PO PORA4KA NA SER-GEI4O. PREZIDENTA 6TE E OT GERB!!!
53
5
 
5
 
! Отговори
ДО 56 преди 12 години
ЯЖ МИ ...НАЛИ ЗНАЕШ КОЕ......
52
3
 
8
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Радвай се на твойте родители,че са отгледали един голям НЕмислещ шаран!А'е у лево нещастнико!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 49бъркаш това е електората на бсп и герб
50
5
 
9
 
! Отговори
простьо преди 12 години
Ето най накрая успях да припозная своят кандидат.Благодаря на днес бг.,че ми посочи правилния път.Ще посъветвам всички мои роднини,***,съюзите на бургуджиите,калайджиите,копанапите ,татарите,абе където срещна по селата катун ще казвам-Прошко ще оправи БГ,човекът от сивата коалиция.Хади братя роми.
49
5
 
5
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Как става това опорочаване?! Или просто е имал ПРАВИЛЕН избор и всичко друго се нарича опорочаване,така ли?...И що Боко да е опорочил изборите? Е,видни комунисти като Кадиев и Плугчиева гласуваха...Абе какви демократи може да сте вие костовистите,щом нещо не ви изнася и се чумерите,детската градина,това сте вие...
48
5
 
10
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
Въпреки че не е моят кандидат, желая успех на Прошко Прошков, за съжаление шансовете не са му големи, поради простата причина, че мат'ряла Аресва бабаититте
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който квото иска да бълва,но ГЕРБ са ПРОКЛЧТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ИЗЛЪГАХА НАРОДА,ЧЕ СА ЦЕНТЪР- ДЯСНО,А СА СИ ЛЕВИ ТА ДРЪНКАТ!МУТРИ АМФИТАМИНОВИ!
46
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАЙКА МУ И БАЩА МУ ЗАЩО ТАКА СА ГО НАКАЗАЛИ С ТОВА СМЕШНО ИМЕ....ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ---ТРОШКО ТРОШКОВ......ЧЕСТИТО...И ЗА ПЪДАР НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ НИКОГА....
45
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...и няколко хиляди *** решиха да отидат и да гласуват на предварителните избори на Синята коалиция... "Ами такъв ви е електоратът, какво да се прави. Хубаво, лошо - без него по-лошо!