БСП печели Варна, сигурен е Станишев

Червените умуват за името на кандидата, организират протести в края на март
Обновена: 10 авг 2011 15:56 | 14 мар 2011 10:58,
185
БСП печели Варна, сигурен е Станишев
Снимка: Булфото

Победа за кандидат-кмета на БСП във Варна предрече лидерът на социалистите Сергей Станишев при посещението си в морската столица.

Въпреки че все още не е ясно кой ще е кандидатът на левицата в предстоящия вот, червеният лидер смята, че има голяма вероятност варненци да изберат именно него.

Станишев отчете, че това, на което лявата партия разчита, са преди всичко добрата стратегия, правилната тактика и силните кандидатури.

Името на кандидата за кмет на Варна обаче ще стане ясно на вътрешнопартийни избори след няколко месеца. Неофициално се говори, че това може да бъде председателят на Градския съвет на БСП Борислав Гуцанов.

Другата фигура, която червените може да решат да подкрепят, е на настоящия кмет Кирил Йорданов. Изненади обаче не са изключени, твърдят близки до левите в града.

При посещението си във Варна Станишев коментира и протестите в страната срещу високите цени на горивата.

Според него пазарът за производство и търговия на горива е монополизиран.

Още по темата

Лидерът на червените още веднъж потвърди, че ще бъдат организирани протести в края на март.

Станишев изрази опасения какво ще бъде наследството за следващото правителство след управлението на кабинета "Борисов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Сергей СтанишевВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
7
 
! Отговори
outsider преди 13 години
БСП има шанс във Варна. Предишните местни избори във Варна са показвали, за кандидатите на управляващите най-често губят. Разбира се много зависи от това какъв кандидат ще издигнат. А колкото до *** - това е истинския октопод, но за него Цветанов дори и не споменава.
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо се преименувахте от БКП на БСП?Какъв беше проблема?
89
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ша фърлат позиви и ша палът мандри...мавали
88
3
 
5
 
! Отговори
RAN UT преди 13 години
СТАНИШЕВ ПАК ЛИ СТАРИЯ ТЕАТЪР-СТИГА ЛЪЖИ БРЕ КОЙ ИЗБИРА НАРОДА -НАЛИ ВСИЧКО ПРАВЯТ ВАШИТЕ ПАРТИИ-ЕГАТИ ЗАБЛУДАТА АМА ВСИЧКИ СПЯТ -ХОДИ ДА ЛЪЖЕШ ПЕНСИОНЕРИТЕ АЛОО!БУНТ И СВАЛЯНЕ НА ИСТИНСКАТА ВЛАСТ-24 ЧАСОВО ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЕКРАНА-ТАМ ПРЕМИЕРЪТ И ПРЕЗИДЕНТА ДА СТОЯТ НА СМЕНИ И ДА КОММАНДВАТ С ОБРАТНА ВРЪЗКА -А НЕ ДА ГИ ДАВАТ ПО 3 МИНУТИ В КРАТКИТЕ НОВИНИ И ПО НОВА ГОДИНА-ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕ -ДРУГОТО ЛЪЖА!НАРОДА ТАКА ЩЕ ИЗБИРА ДЕМОКРАТИЧНО КАТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГОВОРИ СВОБОДНО ОТ ЕКРАНА НА бнт
87
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В централната власт СИК се легитимира чрез лицето Бойко Методиев Борисов.Някой да го отрече? В североизточна България авери на същото лице са ***.Някой да го отрече? Е съграждани подарете Варна на СИК и ***. Може да не е БСП, но не трябва да е ГЕРБ.
86
4
 
15
 
! Отговори
Кроки преди 13 години
СТАНИШКА С МАЛКА ПИШКA!!!
85
8
 
8
 
! Отговори
Огледал се Илия ... преди 13 години
По-големи комунисти от ГЕРБ няма ! Те върнаха всички репресии от онова време. Не върнаха обаче стандарта от него.Бивши милиционери и партийнеи секретарки - това ли са ви НЕкомунистите от ГЕРБ ?! :)
84
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 13 години
Той и Хитлер преди смъртта си е издавал заповеди до несъществуващи армии... Малко преди пълният си колапс (морален и физически) хората изтрещяват тотално. Чао Станишев, see you in hell
83
2
 
7
 
! Отговори
преди 13 години
То хубаво ще я спечели ама Варна какво ще спечели от това.Някой скоро да е чул там да е направено нещо ? Я вижте в Бургас един млад кмет какъв ремонт прави в центъра.А Варна освен с дупките и протестите с/у тях с друго не попада в новините.
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Горките хора!!!!!!Връщат се в миналият век!!!!
81
0
 
7
 
! Отговори
RAN UT преди 13 години
Името на кандидата за кмет на Варна обаче ще стане ясно на вътрешнопартийни избори...че има голяма вероятност варненци да изберат именно него. ЕТО ТАКА СЕ ПОСТАВЯТ КАДРИТЕ ОТГОРЕ НАСИЛА -А ИЗБОРЪТ Е УЖКИМ НА НАРОДА!ИЗБИРАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗБРАНИ АЛО-ТАКА Е ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ -ХАРАТА СА ИЗБРАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ ВЛАСТТА!ГЛАСУВАНЕТО Е НИЩО НИЕ НИЩО НЕ ИЗБИРАМЕ!ЖАЛКИ ТЕАТРАЛИ!ОБЩЕСТВОТО НИ СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ БЕДНИ И БОГАТИ ОТ ТЕЯ УЖ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ!НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА!БУНТ ТРЯБВА А НЕ ПРОТЕСТИ!
80
8
 
8
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
НЕ ЗНАМ дали варненци ще изберат кмет от БСП, но съм сигурен че няма да изберат такъв от ГЕРБ. За година и половина откакто ГЕРБ управлява, те спряха всички проекти за Варна, и то въпреки че бяха осигурени финансово. Взеха парите и ги вкараха в София да строят "Лувъри", Спортни зали, най-модерни пътни съоръжения, да благоустрояват и разкрасяват София. Впрочем те опоскаха не само Варна, то в други градове е още по-голяма мизерия.
79
2
 
5
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
С наследството от солташака ви Кирчо,дупки,мръсотия и корупция............ще спечелите на Мойсей жезъла
78
1
 
13
 
! Отговори
КомПартия преди 13 години
Станишката пак се изхвърля като пукната тиква на колхозния пазар! Кирчо не го искат хората вече. Дупки на негово име се кръщават. Другите бесепари даже не представляват интерес за коментар. Колкото до монополизирания пазар на горивата - да такъв е! Но каква е ралзиката? При тях да не би да имаше 3 нефтохима?Големи сме социалисти брей :D
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори и само това изказване на Станишев показва какви *** са комунистите. Още не знаят кой ще е кандидат, но имало голяма вероятност той да бъде избран. Значи изборът няма нищо общо с кандидата, а резултата се управлява от някакви други скрити сили. Значи за другаря Станишев под демокрация се разбира това което ставаше преди 10.11.1989. Ей, хора! Точно затова БСП и всичките им *** и креатури трябва да бъдат изчистени без остатък от съвремения живот в България.
76
3
 
10
 
! Отговори
от Варна-Зл.Пясъци преди 13 години
Варна не иска нито БСП нито ГЕРБ,нито коя да е партия, намерете си друга държава а я крадете!!!
75
4
 
8
 
! Отговори
Избори по Бай Ганьо преди 13 години
Боко е комбина с престъпниците от ***.Те владеят не само цяла Варна, но и половин Северна България.Трудно БСП ще пробият точно във Варна.На други места обаче подкрепата за ГЕРБ пада. Хората са недоволни и разочаровани.Само избори по милиционерски могат да бъдат спечелени от ГЕРБ.Такива вече бяха проведени в Гоце Делчев преди година.Там цялата полиция от региона и дори от София беше струпана и преднината на другия кандидат от близо 20% някак странно беше стопена на балотажа в поза на ГЕРБ.
74
0
 
6
 
! Отговори
чочко преди 13 години
разделение на партии,религии и убеждения,вижте резултата-те живеят в разкош,а ние мизерстваме и емигрираме.точка.
73
5
 
7
 
! Отговори
президент преди 13 години
станишев президент, меликов вице, при ексурзиите, които са задължителни за президента, ще спят в една стая и ще пестят разходите за първа дама
72
0
 
3
 
! Отговори
чочко преди 13 години
драги ми бг смехурко,докато бай *** не проумее че всички до един и жълти и червени и сини и пембени са едно цяло и живеят на гърба на бедния българин с протекциите на господарска русия разбира се,няма оправия.трябва да спрем да се делим и да изритаме всички стари ***,всеки един от сегашните управници е свързан с бившата номенклатура и разчитат точно на нашето разделение на партии,религии,убеждения,просто вижте резултатите и делата и ще ви стане ясно-те живеят в охолство и разкош,а ние мизе