Осма жертва на коронавируса у нас

Почина дъщерята на седмата жертва
Обновена: 29 мар 2020 09:35 | 29 мар 2020 08:51,
180
Осма жертва на коронавируса у нас
Снимка: БГНЕС

Почина още една жена с коронавирус у нас, съобщава NOVA. Тя е на 51-годишна възраст и е била настанена за лечение в болницата в Благоевград.

Още по темата


Късно снощи в лечебното заведение почина и 74-годишната й майка. С това броят на жертвите, заразени с COVID-19 в България станаха осем.

По-рано днес от ВМА съобщиха, че към момента заразените с вируса у нас са 338. Новите случаи са 7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умират хора със слаба имунна система или съпътстващи заболявания. И при грипа е така, само не ги броят и обявяват по телевизията.
66
4
 
1
 
! Отговори
До 86 преди 4 години
Аз залагам на внучето! Може би и тя/той е от не кихащите и не кашлящите безсмъртни.
65
7
 
4
 
! Отговори
до 55 от Винету преди 4 години
Не се знаело кой кого заразил. Добре, ако допуснем, че дъщерята първа се е заразила, ако майка й беше под карантина сега щеше да е жива. Ако младите преболедуват жертвите сред тях ще са малко, много малко и то при млади с придружаващи болести. Но тези млади със заболявания вместо да чакат да се заразят също може се самоизолират като пенсионерите. Много хора сега си мислят, че като след още имат работа и тях не ги касае срива на икономиката, но и те ще останат без работа-започва рецесия
64
11
 
8
 
! Отговори
сън сънувах преди 4 години
Как ли ще изглежда светът след две години?Оцелелите под карантина части от градове охранявани от армия с високо стени.И навън кашлящи зомбита . Вируса мутира и вече единици имат имунитет. На хиляда ,един.
63
7
 
9
 
! Отговори
До 76 преди 4 години
И на мен така ми се струва, че италианците тотално лъжат, и си праскат всички като причина ковид вирусът. Не може 10%смъртност,а в Германия, Австрия, Швейцария да държат под 1%..някой някъде лъже и не са северняците.
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен77Защо винаги пишете българина, по цял свят хората са такива, тази пандемия го доказва. Все гледате да хулите българите, като че не виждате какво става по света.
61
4
 
11
 
! Отговори
Убийци преди 4 години
Как можаха да оставят да умрат и майката и дъщерята, как? На 51 тя не е стара, защо постоянно лъжете хората
60
7
 
4
 
! Отговори
ТТТТТ преди 4 години
Ако искате качествена маска само трябва да си купите една кутия цигари Парламент с активен въглен във филтъра! Взимате две цигари късате филтъра и ги поставяте в двете ноздри, и маската ви е готова с активен въглен, но трябва да дишате само през носа ! хи хи
59
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте плаши ли бе, намерили 3 случая на млади хора от 30 000 и голямо плашене. В Италия средната възраст е около 80 години, в Испания беше 79.2 последната справка. Има болни хора, и този вирус накланя везната. Също ако почне бронхопневмония и не се вземат мерки, докато влязат в болница е късно. Пък и южняците си пишат нормално умиращите всеки ден, в графата на короната, защото всички го прихванаха. Без корона, не умират ли хора, стари, млади, всякакви
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито и мерки да се вземат всички ще се заразим неизбежно е.Е ако забавим заразяването и се открие лекарство е по-добре,но се съмнявам.Българина докато не се разболее си вика:''Абе то на мен няма да ми се случи''Дисциплината е на много ниско ниво и единствено страхът контролира ситуацията.Всичко това обаче е докато има пари за храна,после край!
57
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се сравнят данните за починали през март миналата и тази година и тогава ще лъсне истината за коронавируса.
56
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте телевизия и вервайте, овчици.Както преди години ви показваха колко мизерен е живота на запад.
55
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пръскат навсякъде, но не се знае с какво. Вирусът явно не умира от дизенфектанти, а вече се разпространява по въздуха. И хич да не излизаш и сам да си в къщи може да се разболееш.
54
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 62 преди 4 години
И двете държави са обвинявани, както и Турция, че лъжат с данните
53
2
 
6
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
До Д-р Дамян Илиев,Прочетете какво е казал Гордън Браун в Дъ Гардиан.Иска съставяне на временно световно управление докато се намери ваксина. А какво ще съдържа тя и колко временно ще това управление след срещата този четвъртък оставям да помислите сами.Така, че не си далеч от истината. :)
52
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече няма значение кой пусна вируса. Обаче не вярвам да е китаец изял жив прилепи
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 28Дано тогава да не се разболееш иначе всичките им мерки ще станат на пух и прах.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От вируса умират и млади здрави хора .В Италия болниците са пълни с такива хора .Трябва по строги мерки и да се дезинфекция на всичко пръскане на улици и тн.
49
7
 
5
 
! Отговори
до 49 от Винету преди 4 години
Ако поставим всички пенсионери под карантина за месец, младите ще могат да работят, защото лекарите за да работят им трябват паранги, кинти. Ако няма кой да работи как ще има по хиляда лева на калпак за всички лекари и сестри и по хиляда лева на калпак на полицаи и военни и как ще има добавки за всички пенсионери за великден както обеща главния пожарникар на републиката.Младите ще преболедуват и ще си изградят имунитет който ще пази всички.А сега вървим по италианския модел, просто го забавяме
48
1
 
20
 
! Отговори
е, и..? преди 4 години
След като един човек не се храни добре, защото няма пари, то неговият организъм отслабва, започват проблемите и тогава идва и .... смъртта!Аз съм фамилно обременен от диабет; от 46 години се пазя; внимавам кога и какво да яд, в колко да ли легна и стана ..; няма празници, такова понятие няма при мен!От големите магазини не купувам нищо!Старая се повечето неща да си ги произвеждам; имам добро стопанство, но се трудя и то доста ..!Не купувайте нищо от тези големи магазини, ако искат да живете