ЕМА: Две дози ни предпазват от „Делта“ варианта на коронавируса

Антителата, получени при ваксинация, го неутрализират
1 юли 2021 17:30,
144
ЕМА: Две дози ни предпазват от „Делта“ варианта на коронавируса
Снимка: Pixabay

Има данни, че завършената ваксинация срещу коронавируса предпазва от новия „Делта“ вариант. Това съобщиха от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА).

„4-те ваксини, разрешени в ЕС, предпазват от всички щамове, включително „Делта“ варианта“, написаха от агенцията в Twitter.

Още по темата
От там уточняват, че създадените антитела от одобрените препарати неутрализират новия щам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
3
 
! Отговори
пич преди 2 години
До до 113 от славянинпич ти сигурно тогава на фотосинтеза караш ами то всичко може да те убие след 10 години бе майнно льо
117
0
 
3
 
! Отговори
ами знам без да съм преди 2 години
До до 113 от славянинбез да съм господ знам че ваксините няма да те убият след 10 годинипонеже и да си здравословен начин на живот едва ли ходиш с кислороден апарат по улицитеизпаренията от колите судурйат повече радиоактивни радикали и от цигаритеа реадиацията от слънцето буквално вскеи момент може да ти предизвика поне 15 вида рак не само по кожатапросто да мислиш че едно лекарство изтествано по правилата на науката може да те увреди след Н на брой години е меко казано малоумноама какво
116
3
 
3
 
! Отговори
до 113 от славянин преди 2 години
Много от антиваксерите сме привърженици на здравотворния живот, така че ни ни плаши с цигарен дим и прочее отрови, ние не ги ползваме поне аз не ги ползвам! Пък и едва ли си дядо господ, за да знаеш дали дозите няма да ни убият след 1-2-3-5-10 години!
115
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
До абе ейе тук са прави след 30-50 години най-вероятно повечто ваксинирани и не васинирани няма да са на този свят така че няма как да разберем дали са били увредени хахахаххха
114
0
 
3
 
! Отговори
абе ей преди 2 години
До до антиваксеритете се тревожат да не ги увреди след 20-30 годиникато оная баба са дето се ваксинирала 10 пъти понеже и казали че можело след 20-30 години нещо да и стане и жената искала да живее още 20-30 години понеже била на 85
113
2
 
0
 
! Отговори
до 110 от славянин преди 2 години
Значи сте от стадото на добитъка, не от вида ''хомо сапиенс''!
112
1
 
2
 
! Отговори
до антиваксерите преди 2 години
не ваксините няма да ви увредят след 1-2-5-10 годинище ви увреди това което кльопате, смучете и шмъркате понеже съдържа много по-вредни неща от ваксинитесамо една цигара има над 5000 канцерогенни и радиоактивни радикала които директно избиват днк молекули от клетките визамислете се над това по-добре отколкото да четете тролски сайтове
111
2
 
0
 
! Отговори
до 111 от славянин преди 2 години
Ха-ха-ха, какъв отбой бе, швабистанче, просто ти обяснявам че една отрова може да те убие или увреди или бързо, или бавно, ама ти като си бавноразвиващ и не можеш да разбeреш какво ти обяснявам!
110
3
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Ако една ваксина не ме увреди или убие веднага, това не означава че няма да го направи след година, две, три или пет чрез провокиране на някоя болест!" -- Хахаха. Вече бият отбой антиваксърчетата. Благодарим ви за шоуто, клоуни :)
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами питай ги! Аз съм лекар и се ваксинирах още януари . Съпругът ми и той се ваксинира. Дъщеря ми на 21 също се ваксинира , преди 1 месец.
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две неща Не бих направил : Да се Ваксинирам и Парите ми да минават чрез Банка, някой да печели на Мой гръб !!!! Не е луд този що взема, а е луд този що дава !
107
4
 
5
 
! Отговори
Edin преди 2 години
Някой ще коментира ли защо само 20.8 % от работниците в здравната сфера (healthcare workers) са със завършена вакцинация в България по данни на Европейския Център за Контрол и Превенция на заболяванията? Справка може да се направи на сайта на ECDC, Covid-19 Vaccine tracker. Да не би повечето да се съмняват в безопасността на 'ваксините'? Когато някой доктор призовава за масова ваксинация от екрана, нека му се зададе въпроса какво мислят колегите му и защо?
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даа, затова от 109 починали от делта във Великобритания 71 са ваксинирани. Данни на Public Health England, всеки може да ги види на правителствения сайт gov.uk.
105
4
 
4
 
! Отговори
Кирчо преди 2 години
Общите приказки на антиваксърите са Една жена каза. . Ваксинирайте се . Не дай си боже да стане нещастие в семейството причинено от ко вид . Не го пожелавам на никой , но съня на такъв човек ще изчезне за дълго време от дилемата ;;; ами ако се бях ваксинирал ,,, ???
104
0
 
3
 
! Отговори
До 98 преди 2 години
Виж статистиката за % ваксинирани в Европа. Бг е на опашката.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нови щамове ковид. Има мутации, варианти. Докато няма нови щамове, ваксините действат. Ако се появи нов щам, ще трябва нови ваксини. Пак бъркате понятията.
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 102: Не исках да ти дам минус. Случайно стана. Прав си иначе.
101
2
 
3
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Странно... В крайна сметка излиза,че всички ваксини на пазара пазят от всички щамове до момента. Само и само да са поставени. Явно пичуете са направили повече от колкото ще искат хората. Във Франция (здравей) имаха и ваксини за свински грип и имаше разлика за населението и елита. Слочаноест 11!1!1!? Не просто без войни със стерилитет искат намаляне в белите държави. Никой не иска вътрешности и бомби. Така е по-либерално някак демократично.
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
директорите на компании производители на отровните ваксини всичко до един са евреи и откога пък тия се загрижиха за благото на Човечеството, още ли имате желание да се боцкате..
99
2
 
2
 
! Отговори
до 87 от славянин преди 2 години
Има бавнодействащи и бързодействащи отрови и ако една отрова не те убие или увреди скоро след като си я поел, това не я прави лекарство, тя ще те убие или увреди след време! Ако една ваксина не ме увреди или убие веднага, това не означава че няма да го направи след година, две, три или пет чрез провокиране на някоя болест! Удължи си хоризонта на наблюдение!