Шефът на "Пфайзер": Може да има нов вариант на COVID-19, устойчив на ваксините

"Всеки път, когато се появи нов вариант по света, нашите учени го хващат"
25 авг 2021 17:00,
238
Шефът на "Пфайзер": Може да има нов вариант на COVID-19, устойчив на ваксините
Снимка: Pixabay

Вероятно ще има нов вариант на коронавируса, който е устойчив на ваксините, заяви изпълнителният директор на "Пфайзер" Алберт Бурла, позовавайки се на експерти от биофармацевтичната компания.

„Всеки път, когато се появи нов вариант по света, нашите учени го хващат“, допълни Бурла, цитиран от Fox News.

Още по темата
„И те проучват дали този вариант може да преодолее защитата на нашата ваксина. Все още не сме идентифицирали нито един такъв, но вярваме, че един ден все ще се появи“, поясни директорът на "Пфайзер".

Бурла увери, че компанията може да произведе актуализирани версии на своята ваксина в рамките на три месеца след откриването на нов щам.

„Изградихме процес, който в рамките на 95 дни от деня, в който идентифицираме вариант като такъв на безпокойство, ще можем да имаме ваксина, съобразена с него“, увери Бурла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
181 - нямам никакви задължения към теб, а единствено към себе си и близките си. Ако си си прецакал имунната система със системни злоупотреби с лекарства, ваксини, отровни храни и кой знае какво още това си е лично твой проблем и ще трябва да си го решаваш сам. Аз няма да спра да живея живота си, защото теб те е страх от грип.
161
3
 
4
 
! Отговори
do 180 преди 2 години
Да, точно това казва... Нищо случайно няма, че учениците ни са на последно място по четене и разбиране на текст в ЕС. Като им гледам родителите.
160
13
 
7
 
! Отговори
До 178 преди 2 години
Ти си типичния *** ,силен и здрав като стомана ,никой и нищо не може да те повали,също така *** не те *** за околните,за теб те не съществуват.Това че ти ще минеш и 15та вълна на ковид е най важното и явно си доста горд с това.А ,че през това време ще заразиш други хора които са с по слаба имунна система и някой от тях ще умрат , това теб не те *** , дори не си си го и помислял .Ти си над нещата
159
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както виждаме от Шмайзер поне не лъжат. Казват в прав текст, че вариантите никога няма да престанат, а те на всеки 3 месеца ще измислят нова ваксина. После сме били конспиратори. Никаква конспирация няма - всичко ни се казва в очите.
158
1
 
20
 
! Отговори
Ro преди 2 години
АХахаххахахаха! Ох, нимоа! Не знам как иначе да реагирам на това изказване... минахме през всякакви емоции, сега остана само истеричният смях.
157
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бийте си инжекцията дават ваучери за марули, вие сте зайци за тях, взимайте ваучера и марулята и в зайчарника
156
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има кампания бе хора бийте си инжекциите време ви е щом те казаха значи е вярно и трябва вие нямате акъл и трябва техния да следвате за това ви напомнят да не забравите чии роб сте
155
3
 
5
 
! Отговори
А бе преди 2 години
До До а беИзкарах си вируса като хората и сега чакам да видя кой имунитет е по-голям-на ваксинираните или на прекаралите.Вий се боцкайте със соросовата гадост!
154
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
овцата борисов от как го писаха бита карта и той стана овца вчера, възползваха се от останалия му електоран, но махалите отказаха да му съчустват и му казаха да почива в мир
153
1
 
3
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Много ви моля , помогнете ми да живея по добре ! Може ли ?На никой умишлени проблеми не съм правил !
152
3
 
2
 
! Отговори
До а бе преди 2 години
Нали знаеш,че скоро тези твои думи ще са подсъдими !?Можеш ли да ги докажеш ?Макар и с косвени доказателства ?Ей така ,набързо .Само ще вметна,че според Путин ,а и не само,Спутник е първата излязла ваксина .
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
енда мацка ми би целувка с езиче, разболели ме таз кака брях?
150
7
 
1
 
! Отговори
До а бе преди 2 години
Ходи си лекувай главата!!!Много ще си патиш от нея !
149
2
 
10
 
! Отговори
А бе преди 2 години
До АнонименЗаяждаме с с Пфайзер,защото ТЕ създадоха вируса!
148
3
 
2
 
! Отговори
До 162 преди 2 години
Е кой те агитира да се ваксинираш ако имаш антитела ????Никой !Напротив !Борисов дори вчера удари 2ра доза Модерна.Сам си каза зимата,че има антитела и ще изчака.Явно и сред преболедувалите имунитета се изчрпва.Кой знае ? В процес сме.Няма как някой да е подготвен и да е наясно с всичко около к19 и ваксините.Само антиваксърите искат 100% прецизност в прогнозите и 100% гаранция за всичко.Да си ги чакат,само да не с парастас в ръка ...Не им го пожелавам !
147
3
 
15
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Да се ваксинираш с ваксина от създателите на Ковид 19 и пропагандатори на идеята за съкращаване на населението на Земята,не ми се вижда разумно.А връзката между Пфайзер,Гейтс,Сорос и лабораторията в Ухан е съвсем очевидна!
146
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
161 тука един мъдрец се пробва да изкара антиковид ваксърите прости, понеже не се четяло Пфайзер, ами Файзер. Та за това е цялото обяснение с немския произход на името на компанията. А иначе да, много са тия дето искат да продават на полуделия народ какво ли не.
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
шефа каза ли нещо за премиерата?
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
идва български щам, ефекта страничен е кражба, яко джоб да се обира, страничен ефект
143
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
134 никой няма право да агитира и за масова ваксинация, нали? Защо хората с антитела да се ваксинират? Нали целта на ваксините е изграждане на антитела. Нека ваксината да се даде на други държави, които нямат от нея. Ако ваксината е лекарство, ти като се излекуваш продължаваш ли да гълташ хапове, ей така за всеки случай? Не, нали. Който го е изкарал да го оставят на мира. Който го е страх или има нисък брой антитела ако иска да се ваксинира. Уважавайте правото на избор на хората.