Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19

Заразила се е и дъщеря й
Обновена: 26 сеп 2021 23:15 | 26 сеп 2021 23:15, Нели Христова
379
Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook, възмущавайки се на  пълните трибуни по време на мача ЦСКА - Левски.

С коронавирус е и дъщерята на певицата, Кати. 

Ето и пълната публикация на Попова:

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
13
 
28
 
! Отговори
некой преди 2 години
много от тия дето се боцнаха дадоха фира! Ама ги е яд че са се минали - и обвиняват тези които имат достатъчно разум да не се боцнат!
17
9
 
46
 
! Отговори
Е, па... преди 2 години
Мариана Попова дали знае, че и ваксинираните разнасят вируса???? Абсолютно всички специалисти по света, включително и в България го признаха. Какво е тръгнала да анатемосва хората, избрали за себе си да не експериментират? А тя самата, след като е привърженик на ваксините, защо не се е ваксинирала, а сега бучи из фейсбук, че някой й бил виновен ?
16
8
 
47
 
! Отговори
У преди 2 години
За жалост май ще мине през всички. Излишно е да се драматизира, защото никой не се е скрил от вирус. Само не разбирам защо Г-жата търси виновни, след като хората не са длъжни да носят костюми за биологична и химическа защита, а само маска и то не всички я слагат. Всеки с 2 гънки му е ясно, че това е една парлама и все някъде ще се заразиш.
15
22
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Някой спазва ли закони тук в тази държава" - Не . Всеки прави , каквото му скимне . За съжаление особено след април насам , като влязохме в непрекъснати избори . Не е истина, че ББ излезе по-смел от служебните министри . Радев се вълнува от гласовете само и не му дреме . В момента е разсипия пълна
14
14
 
23
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Честно, коя е Лили?
13
7
 
55
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 2 години
А защо ли 'скромно' премълчава дали се е боцнала? Защото от поста и излиза че е голяма 'ваксърка'?Ако не е - защо не се боцнала?
12
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марияна Поповопра-сова болна от ковид?Не думай бе.
11
2
 
10
 
! Отговори
Захари преди 2 години
До 4 А мръсника от Славяново Как е,ваксиниран ли е а бок..Лук мръсен?Или уплашени от злобата му и вирусите,микробите,бактериите бягат.Дано да ви изтреби злобата та да се прочисти въздуха в държавата
10
12
 
77
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Хем грозна, хем злобна! Ама ''богинята'' и дъщеричката и били с ковид, каква вселенска трагедия и антиваксърите били виновни за това! Само най-слабите духом никога не искат да носят отговорност за себе си и чакат от останалита да я носят за тях!
9
11
 
41
 
! Отговори
Кантаржиевф преди 2 години
Ако беше пила доматен сок с водка да беше яла лимони пак щеше да си такава кисела, ама нямаше да се заразиш ние на стадиона не сме заразени маааа офцооо
8
4
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
То Марианче правителството не знае на кой свят е , а кама ли за ковид да мисли.
7
13
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Попова щом слага антиваксър и антихрист за едно и също нещо ,значи си си с мозъчен дефицит и то голям.Нека природата сама реши дали такива индивиди като тебе да живеят ,аз съм пас.
6
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оставете хората да си умират на спокойствие!
5
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де. Какво са й виновни антиваксърите? Тя защо не се е ваксинирала? Или е лесно да обвиняваш другите за всичко.
4
13
 
13
 
! Отговори
? преди 2 години
Коя е Лили?
3
13
 
56
 
! Отговори
За COVID-19 преди 2 години
Мога да препоръчам добър психиатър. Колкото по рано започне лечението толкова по големи са шансовете. Иначе оставиш ли COVID-19 да се загнезди в мозъка много трудно се изкарва от там.
2
13
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то 3/4 от българите го преболедуваха. Дори и тлъстия крадлив банкянец го изкара.
1
21
 
58
 
! Отговори
Димов преди 2 години
А дано оздравее бързо и да се махне на секундата! А името на великата Лили няма право дори да си го помисли!!!