Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19

Заразила се е и дъщеря й
Обновена: 26 сеп 2021 23:15 | 26 сеп 2021 23:15, Нели Христова
379
Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook, възмущавайки се на  пълните трибуни по време на мача ЦСКА - Левски.

С коронавирус е и дъщерята на певицата, Кати. 

Ето и пълната публикация на Попова:

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах тая ако оцелеела. Тя ще е феномен ако оцелее, то не е като да оцеляват 99,5% от хората с Ковид. Защо останала в тази ***, ми къде да идеш ни език знаеш, ни можеш да работиш нещо полезно. А какво и бъркат в феновете по стадиона, аз не ги виждам да се оплакват, че са се заразили и ще умрат, а те са ***. Тя като не е къде се е заразила и защо не е ваксинирана. Или е ваксинирана и нищо и няма, даже и хрема, ама си е направила тест, за да се прави на интересна, за да я чуят.
37
3
 
22
 
! Отговори
Галин преди 2 години
ти нали ги спазваше и за това не се зарази.
36
3
 
40
 
! Отговори
Цяла България преди 2 години
да се извини на мариана попова, че Тя и Дъщеря й са с ковид. Само не разбрах къде се е заразила - на мача Левски ЦСКА ли, на концерт на Лили Иванова ли, или на купон на антиваксъри и антихристи? А вратата на *** е отворена и никой не спира прасето мариана да напусне. Така че оцелявай и изчезвай! Сви-ни като теб, които мразят и проклинат, правят държавата на ***.
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е не е убаво да се кълне.
34
31
 
7
 
! Отговори
В момента истината преди 2 години
Извършва се геноцид от антиваксерски фашисти и сатанисти над българското население. На ден измирст по 50-100 души от ковид. За сравнение в чехия смъртността от ковод е 1-2 души на ден.В българия се изливат животоспасяващи ваксни и се слагат разни други неща на хората които искат да се ваксинират, затова и % "ваксинирсни" заразени е много по-висок от другите държави.
33
6
 
21
 
! Отговори
Тази преди 2 години
да си лекува психиката, всеки сам носи отговорност за здравето си....Вместо да обвинява когото и да е било, да си е седяла в къщи... да чака да приклячи цялата процедура по промяна на Света, някъде около 2025...
32
7
 
28
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Хахаха. Що ке разболя тя, а не ония на стадиона? Голи до кръста, с бира в ръка е тва е имунитет, а не да седиш на климатика дома и да си пращаш детето на градина. Много й здраве. Като се ваксинирам все едно няма да се разболея, тя като е ваксинирана кво? В радиус от 50 панела нямаме един болен, ама целият народ сме й криви на примадоната. Аре у лево, на крива ракета космоса й крив.
31
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти нали си ваксинирана от кво се притесняваш??? И къде ще отидеш? Чистачка по Гърция. Те музиканти си имат бол
30
4
 
43
 
! Отговори
Керанка преди 2 години
Да разбираме ли, че е ваксофилка, която се е оваксала с експерименталния ГМО мутаген и сега, след като се е разболяла от Ковид хвърля фитове и къчове, защото й е вътре?
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щот пък по некочините малко ли се заразяват дневно пък спазват законите. Формула 1 се провежда с по 70 -80 хил публика. Цска - левски колко агитка ще събере. Айде невежество такова сърбай супата и мълчи
28
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
RIP, Мариана... коя си пък ти.
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се свържес майтапчийски, той държи чувалите.
26
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сбогом, няма да липсваш, Маро!
25
4
 
37
 
! Отговори
Ммм, дааа преди 2 години
Тя ваксинирана ли е, че не разбрах? Ако да, тогава защо е болна и на кого всъщност е бясна? Ако не е ваксинирана, тогава защо е тази хейт към неваксининираните, след като тя е една от тях? Логиката обаче сочи, че е ваксинирана и не може да го преглътне, понеже се е прекарала. Въпреки това, бързо оздравяване желая
24
1
 
52
 
! Отговори
Ан преди 2 години
Преди 6 дни празнува рождения ден на дъщеря си, не и ли хрумна, че може да са се запазили от някой от гостите си. Обаче другите са виновни....
23
5
 
34
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Просто иска да капитализира от Ковида, като набере малко релевантост. Доста безполезна, дърта и бездарна е.
22
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди да си заминеш, може ли да ми върнеш всички помощи, които получи по време на пандемията, щот беше изстрадала певачка.Мерсаж!
21
5
 
45
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Cмръдла.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще и мине.
19
8
 
13
 
! Отговори
Шани преди 2 години
В българската *** знаели се кой кой е?Единствено се знае,че Радев и радевци са болни от бяс,ваксина за такъв бяс няма,а трябва,защото е опасен