Радев: Ваксинация или ще се движим от локдаун до локдаун

Няма друга по-надеждна защита при борбата с вируса от имунизацията
Обновена: 26 окт 2021 15:09 | 26 окт 2021 15:02, Камелия Цветанова
964
Радев: Ваксинация или ще се движим от локдаун до локдаун
Снимка: БГНЕС

Изходът от ситуацията да се движим от локдаун до локдаун е ваксинацията. За момента няма друга по-надеждна защита при борбата с вируса. Това каза президентът Румен Радев, който посети днес Центъра за спешна медицинска помощ в София, цитиран от БТА.

Още по темата


Държавният глава заяви, че Министерството на здравеопазването и държавните институции се опитват да избегнат локдаун, да избегнат такъв момент, който е с огромни щети за социалния, икономическия, културния живот.

Призовавам всички да сме отговорни и съзнателни като общество, само със спазване на мерките можем да преодолеем това препятствие, каза президентът.

Според него мерките не са закъснели и правителството работи по предварително изготвения план. По думите на президента само със спазване на противоепидемините мерки може да се преодолее тази COVID вълна.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


964
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
720
0
 
2
 
! Отговори
Уляхте се! преди 2 години
И докога така бе, Радев? Той испанският грип е продължил две години , а тоя петилетка ли ще ?Довиждане Радев!
719
0
 
2
 
! Отговори
Пенсилвания преди 2 години
Радев чакаше да гласуваме за него като се прави на тарикат,ама ние ще измрем от ковид до изборитеАхххх фигурантчоооооФигурантчооо
718
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 7 000 вече са болните на ден, вървим към поредната национална катастрофа след управление на комунисти!
717
0
 
11
 
! Отговори
Щам Шипка преди 2 години
Радев, какво стана с Шипченския щам?
716
1
 
10
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Мам... та ви шиб... на, бесилки за всички предатели на България!!!
715
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е масов убиец и трябва да бъде съден като терорист.
714
0
 
10
 
! Отговори
ТИ СИ УБИЕЦ , РАДЕВ. преди 2 години
ТИ ---УМИШЛЕНО ПРОСПА ЦЯЛОТО ЛЯТО И ЕСЕН , ЗА ДА НЕ ЗАЩИТИШ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ОТ К-19 И ДА НАМАЛИШ СМЪРТНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ ---А ПРИЛОЖИ ГЕНОЦИД ОТ К-19 НАД ТЯХ , ЗА ДА НАМАЛИШ СЪПРОТИВАТА НА БЪЛГАРИЯ , ПРЕД ЕНЕРГИЙНИЯ НАТИСК НА РУСИЯ И ОПИТА Й ДА ПОСТАВИ "БАЛКАНСКИЯ ПОТОК" ПОД СВОЙ КОНТРОЛ!ДНЕС ----ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО И .....НАРОДА ИЗМИРА МАСОВО --ПО 140-ДУШИ НА ДЕН И ТИ САМО СИ ГОВОРИШ .."УМНИ ПРИКАЗКИ"----ЗА ПАРЛАМА И ЗАБЛУДА НА НАРОДА!!!!
713
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се движим от игла до игла (3, 4,...), зер така правят в напредналите демокрации.
712
2
 
10
 
! Отговори
Алибегов каза! преди 2 години
рундио не пипай мерките защото излизаме и те помитаме! дано чухте!
711
1
 
11
 
! Отговори
Учил е за убиец преди 2 години
Какво очаквате от него и бандата му
710
1
 
17
 
! Отговори
ЛОКДАУН ЗА РАДЕВ преди 2 години
....ДО ТРИБУНАЛА В ХАГА --ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В КОНЦЛАГЕР НА СМЪРТТА ОТ К-19!....ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ПО ЕДИН САМОЛЕТ ХОРА---ЗАРАДИ ТОЯ УБИЕЦ И ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРСКИ ДУШИ!
709
1
 
17
 
! Отговори
РАДЕВ Е УБИЕЦ.... преди 2 години
..НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! ТОЙ И КАЦАРОВ ДОВЧЕРА СИ ГОРЯХА МАСКИТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ --С ВДИГНАТИ ЮМРУЦИ !---ДНЕС СЕ ПРАВЯТ НА ПРАВЕДНИ И ГОВОРЯТ "УМНО"...ЗА ДА ИЗБЕГНАТ ГНЕВА НА НАРОДА И ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР НА СМЪРТТА!МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ ЗА РАДЕВ---НЕ ПРОКУРОР!!!
708
1
 
15
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИКой ти дискутира ГЕРБ бе лопуш, темата е за фигуранта и локдауните, какъв ГЕРБ бълнуваш, ГЕРБ са отстрани и гледат сеира
707
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли ще кажеш,скоро ще бъдеш изритан
706
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък Радев пак заяви да сме по- отговорни. Аре един път да каже нещо което носи някаква информация. Как го търпи жена му такъв празнодумец. Хода за хляб." Трябва да предприемем решителни мерки скед широко обществено обсъждане."
705
0
 
18
 
! Отговори
г-н Президент, преди 2 години
Вие ваксиниран ли сте срещу Ковид 19? Преболедувал ли сте Ковид 19?
704
2
 
32
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 2 години
Рундьо, наглец, я първо кажи от кой вирус стана тая работа - оня на Шипка, или другия на жълтите павета? И заради кой от тях те изритаха от Естония? Рундьо, защо април месец каза че ще чакаш българската ваксина, а лятото си се боцнал със европейска? И най вече, защо не го направи публично, и не призова привържениците си да го направят, а Рундьо? Може би защото си лицемер, и разчиташе на гласовете на анти-ваксърите, ама нещо взеха да ти излизат криви сметките, нали , Рундьо
703
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪН НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- "ЛУДИТЕ ОТ ЗАПОЯ" ДО СЕГА Е ТЕ ТАКОВА ЧУДО СМЕ НЯМАЛИ- КОЙ ОТ КОЙ ПО НЕАДЕКВАТЕН И НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ СМЕ- НЯКОИ МИСЛЯТ ЧЕ СМЕ ОЩЕ В 80 ГОДИНИ...ВЪН НА РАДЕВАТА ХУНТА- ХУНТАТА НА ЧЕРЕПИТЕ, А С КАКВИ ОБЕЩАНИЯ ДОЙДОХА...А ТО САМО С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ СИ ОСТАНАХМЕ.
702
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо уби толкова хора като ръсеше глупости и лъжи,за да трупаш политически девиденти преди година ? Защо подведе избирателите си? Защо чак сега казваш всичко това ?!Боже,този е за затвор !!!По-голям ЛИЦЕМЕР в политиката ни не в имало никога !!!Поне да беше излязъл и да признаеш грешката си,така щеше да измиеш поне лицемерието.
701
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен локдаун за Радев!