Германия отчете рекорд на COVID заразените

Заболеваемостта достигна 213 на 100 000 жители за седмица
9 ное 2021 14:39, Ния Христова
122
Германия отчете рекорд на COVID заразените
Снимка: БГНЕС
Германия отчете нов рекорд на COVID заразените. Заболеваемостта достигна 213 на 100 хиляди жители за една седмица, съобщава институтът "Роберт Кох", предаде БНР.
 
Това е най-високата стойност от началото на пандемията. 169 пациенти са починали през последното денонощие в Германия.
 
Същевременно Украйна регистрира рекордните 833 смъртни случая, свързани с коронавирус, през последните 24 часа.
 
През последните 24 часа в страната са регистрирани близо 19 хиляди нови COVID случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Deutschland преди 2 години
Ваксиниране по време на "пландемия"???Със недоказани елексири????Със смъртност от 0.3 процента???Със предсказания от бил геЙтс много години преди 2020???И т.н..и т.н.......
111
0
 
1
 
! Отговори
ГювечО свърши преди 2 години
Германия я спаси САЩ и й напомпа икономиката заради студената война, но гювеча свърши и от години германия върви надолу, a COVID е само симптом.
110
1
 
3
 
! Отговори
Обикновен драскач преди 2 години
Аз не съм ваксиниран. Нямам и намерение (това все пак е личен избор) и това вече е признак за ниско IQ, безотговорност, лошо възпитание и други епитети. Забелязвам че хора които злоупотребяват с алкохол, цигари, лоша храна, хранителни добавки (засягащи сериозно здравето им и увеличаващи в пъти риска от Инфаркт, инсулт, рак и други фактори водещи до смърт) са най яростни защитници на ваксината. Разумът ми говори че изборът ми е правилен
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германия днес има 39228 нови случаи. Тук 68%от населението е ваксинирано. В някои провинции честотата е 4558 на 100000. Нарастването е с 56%. Изводите остават за вас.
108
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха. Германия отбелязала рекорд...цели 213 на 100 хиляди. те не са чували за Га.нята! Как ще ни стигнат германците? Има да драскат до тия 1300 на 100 хиляди в Монатана и София. А в тоя форум е пълно с психясали, с мания, че някой иска да ги унищожава. Вие сами бе, кой друг иска да ви унищожи?
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 66 ; "Като казваше товаришч Ленин :"Практиката - критерий за истината "!Май ще излезе прав , колкото и да не искаме ......Ленин ли ти предаде сифилис? :)))))))))))))))))"Не помня да съм споменавал сифилис , откъде ти щукна - не знам ?!Сигурно си потомък на членове на сифилистичния клуб ,в който е членувал и другаря Ленин ,та затова си в нещата ...
106
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ви звучи хванаха лекарка в един германски град която поставял физиологичен раствор на пациентите си.Дали са я хванали или на немските пациенти по презумпция, не се поставя физиологичен разтвор това ще оставя всеки сам да си го обясни.
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от космоса се вижда изсечената германия опушена от въглища и индустрия.
104
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германците били с провалено мислене а българите в България - вундеркинчовци! Ще му се на *** - баня:)))))))))))))))Смешни и жалки драскачи!
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Относно германците, те вече са се проваляли колосално в сверата на критичното мисленеВижда се чак от Космоса непровалените български ганюги!:))))))))))))))))))
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора много бавно зацепват. Явно трябват поне две години и няколко генетични експеримента. Дано след това да имат капацитет за осъзнаване. Относно германците, те вече са се проваляли колосално в сверата на критичното мислене.
101
1
 
5
 
! Отговори
В. преди 2 години
Вече съм убеден да не се ваксинирам за никакви облаги от властта на Мошениците.
100
1
 
9
 
! Отговори
Баце ви Билчо преди 2 години
Защо защо .Защото Германия искат да въведат сертификатите кво само философствате и слагате България и българите на оная си.....Тая ПЛАНдемия и всички мерни простотии със "зеленото бъдеще"не го ли връзвате???
99
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А каква е гаранцията, че течността в шишенцата така любящата ваксина от някой хора, е еднаква за източна Европа и западна. Какво пречи и кой по какъв начин би ме обидил че ние източниците не сме опитните мишки на западняците.С празните изчерпани от всякаква логика приказки за ефикасността на тези ваксини колко хора колко пъти попитаха че ваксината предпазва от усложнения тя сама по себе си не ликува не предпазва от пренос на заразата какво повече да се каже по въпросът.
98
10
 
0
 
! Отговори
toti преди 2 години
Никой не ни е виновен че чакаме до последно да ни искарат на носилка,за разберем ,че сме спечелили битката,та дори и да умрем на инат !!!
97
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германия 213 на 100 000. София 1200 на 100 000. Кое не е ясно? Никой не може да достигне нашите висини. Вълната на неваксинираните.
96
13
 
7
 
! Отговори
Me преди 2 години
Не е вярно, че разликата в % смъртни случай между Българиа и западна Европа се дължи на лошо здравеопазване у нас. Преди ваксинациите, в западна европа имаха също много висок процент умиращи от ковид. Защо тогава тяхното супер здравеопазване не ги предпази преди а сега успява? Много просто - защото сега повечето са ваксинирани и умират много по-малко.
95
3
 
9
 
! Отговори
До101 преди 2 години
Защото това нещо ваксини не го спират,а виж че здравната им система е Топ е вярно,справка огромната разлика в жертвите Тук и Там което се дължи Основно на нашето деградирало здравеопазване!
94
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо така бе Deutschland, нали сте ваксинирани и защитени, а и здравната ви система на топ ниво?
93
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Me - Да де, но в тази статистика няма умиращите от тромбози, от миокардити и т.н., но ти няма как да се сетиш сам за това. Бии си бустерната доза възможно по-скоро, за да си защитен още по-добре! Успех!