Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите

"Назначаването на антиваксър за министър обърка ваксинацията"
Обновена: 19 ное 2021 21:43 | 19 ное 2021 18:00, Веселина Йорданова
349
Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон са се обединили около необходимостта от спешна кампания за ваксинация в България.

Още по темата
Ваксинационният процес при нас вървеше с много добри темпове до момента, когато на поста министър на здравеопазването беше назначен един отявлен антиваксър. Това обърка и демотивира хората, и през лятото настъпи пълен срив във ваксинирането. Ако ние управлявахме през летните месеци, нивото на ваксинации в България щеше да бъде над средното за Европейския съюз, коментира Борисов.

Нито веднъж Румен Радев не призова ясно и категорично хората да се ваксинират, за да не загуби антиваксърските гласове на изборите. Не е ясно кога, къде и с какво се е ваксинирал. Дори не показа сертификата си. Всичко беше подчинено на единствената цел да бъде преизбран, без оглед на загубените човешки животи, заявява още Борисов в профила си в социалната мрежа.

По думите му президентът е дал ясно антиваксърско послание на хората, като правителството му "изчегърта" най-популярните пропагандатори на ваксинацията.

Резултатът от управлението на Румен Радев и служебното му правителство е, че България е на първо място по смъртност в света за последните 14 дни и на второ място по смъртност от COVID-19 от началото на пандемията, коментира Борисов.

Той посочва още, че с еврокомисаря са обсъдили ситуацията в България и Европа, свързана с COVID-пандемията.

Благодарих му за помощта, която Европейската комисия ни оказа в началото на годината, за да успеем да доставим в България допълнителни количества от ваксините на „Пфайзер“ и „Модерна“, след като се появиха проблемите с доставките на ваксината на „Астра Зенека“, заявява Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие не заслужавате Борисов! На вас ви трябва Ердоган, а той ще дойде да ви обреже и двете глави. Ще влезе до Пловдив, а вие ще се репчите зад заключените врати на панелките. ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ ЖЕНИ И ДЕЦА на Планета, защото вие не сте мъже, а глу паци.
258
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Борисов, дайте ми ЕГН-то на Радев и ще ви кажа дали е имунизиран. Толкова ли нямате достъп до информационната система на държавата? Д-р Дариткова не може ли да помогне? По очетата на Радев, които заиграха като понкг-понг след въпроса за ваксинацията, смятам, че не е ваксиниран, но е интересно дали някой колега не го е ваксинирал на хартия
257
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикун ся се сети, че населението мре. Това, че населението беше първо по смъртност и преди да има пандемия, по време на неговото "перфектно" управление, хич го пропуска.
256
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Не млъкна и не се спря Тиквоо!
255
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два *** от джендърския есср
254
2
 
6
 
! Отговори
за Радев преди 2 години
Чета нахвърляните от полюцията мнения и направо не се и чудя как така 12 години движим назад, и хич не е за учудване.Гледам довчерашни герберчета, в общините - Люлин, Надежда, а вече и в други, трескаво си наместеат задниците и стават смирени бюрократи, зорлем да не им изстине мястото.Гледам се пънат, ама няма вуйче, изпяхте си песента, време е за промяна.То вашето, не бе кражба, то си е направо геноцид към ближният....*** предколедно, защото знаят, че мандрата и мантрата свършват
253
3
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Може ли тва мало умното усмихващо се вдесно, да бъде нормален човек, кажете ми! Въпросът ми, разбира се, е риторичен...
252
8
 
9
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Червени чукундури - 30 000 загинали, но антиваксърите манифестират!На такова стадо и Бог не може да помогне, не ваксини, не ЕС - НИКОЙ!
251
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Президента назове Будката умен, бибата, стой та гледай, как серьозно и с право ще осъди Радев за нанесена мозъчно анатомична обида
250
15
 
13
 
! Отговори
Лъжец преди 2 години
Не показва сертификат, защото лъже, че е ваксиниране. Ние вече свикнах е този човек да лъже. Лъжат и министрите му.
249
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този нещааастник борисов маса пари наля в едни експериментални отрови. Все се надявам Радев да е достоен българин и да няма серификат за ваксина! Бойко трябва да иде в затвора!
248
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един страхлив гербер, обвинен в убийство, се самоубил преди да го арестуват. Вторият ще бъде Борисов предполагам
247
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
руското 4учело радефф ще вкара България в такъв проблем че цените по 5 ще са ви последна грижа
246
31
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко пак пердаши Фигуранта с истината. Абе, остана ли някой, който вече да не е наясно с това какво представлява Зелениия чорап?
245
11
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Този изобщо не желая да му виждам мутрата и да му слушам глупостите . За мен той е Мъртъв !!! Мястото му е в затвора
244
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този защо се прави още на премиер, а не е арестуван, м?
243
12
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Не се напъвай, чекмедже! Кажи за кюлчетата.
242
8
 
14
 
! Отговори
Върбан преди 2 години
Само Кунчев може да ме убеди да се ваксинирам. Това е моята кампания. Тикво, запомни ли добре? И останалите също. Има конституция специално премислена за *** като вас.
241
1
 
10
 
! Отговори
Все сте преди 2 години
Един дол дренки.....БОГ ГЛЕДА ! Ще разберете какво е да засегнат личната ви свобода! Тук си играете на тартори,но когато дойде ГОСПОДА ,ще съди за вечността! Аз мога да бъда облъчван,тровен ,убит и смазан ,но не и да дам душата си на дявола! Звучи ви толкова сдухано и нереално ,нали господа управляващи? Толкова сте се отдалечили от истината за жалост.....
240
7
 
21
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Мутренска работа - по времето на - сик плащаш даньк спокоиствие , сега данька ще е в вид на ваксинаГарантирано от - герб , чекмеджето трябва да се пьлни