Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите

"Назначаването на антиваксър за министър обърка ваксинацията"
Обновена: 19 ное 2021 21:43 | 19 ное 2021 18:00, Веселина Йорданова
349
Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон са се обединили около необходимостта от спешна кампания за ваксинация в България.

Още по темата
Ваксинационният процес при нас вървеше с много добри темпове до момента, когато на поста министър на здравеопазването беше назначен един отявлен антиваксър. Това обърка и демотивира хората, и през лятото настъпи пълен срив във ваксинирането. Ако ние управлявахме през летните месеци, нивото на ваксинации в България щеше да бъде над средното за Европейския съюз, коментира Борисов.

Нито веднъж Румен Радев не призова ясно и категорично хората да се ваксинират, за да не загуби антиваксърските гласове на изборите. Не е ясно кога, къде и с какво се е ваксинирал. Дори не показа сертификата си. Всичко беше подчинено на единствената цел да бъде преизбран, без оглед на загубените човешки животи, заявява още Борисов в профила си в социалната мрежа.

По думите му президентът е дал ясно антиваксърско послание на хората, като правителството му "изчегърта" най-популярните пропагандатори на ваксинацията.

Резултатът от управлението на Румен Радев и служебното му правителство е, че България е на първо място по смъртност в света за последните 14 дни и на второ място по смъртност от COVID-19 от началото на пандемията, коментира Борисов.

Той посочва още, че с еврокомисаря са обсъдили ситуацията в България и Европа, свързана с COVID-пандемията.

Благодарих му за помощта, която Европейската комисия ни оказа в началото на годината, за да успеем да доставим в България допълнителни количества от ваксините на „Пфайзер“ и „Модерна“, след като се появиха проблемите с доставките на ваксината на „Астра Зенека“, заявява Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
17
 
9
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Радев и продължаваме промяната не играят за българския народ, въпреки че го използват по най-долнопробен начин, за да водят чужда хибридна война с българския едър капитал и икономика, а резултатите са налице икономиката е пред колапс и се теглят милиарди кредити !!!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!
218
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи,оставете го тоя,а излезте да гласувате,защото от Турция напират на границата цял керван автобуси за вота в неделя.
217
5
 
23
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Любимото занимание на Винету когато не е премиер. Да плюе по България пред представители на ЕС.
216
18
 
5
 
! Отговори
един фатмак преди 2 години
успа да раздели цяла България и за минути ни скара с две велики сили Украйна и Турция да си хваща самолета да спасим БЪЛГАРЯ
215
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се вече бивша комунистическа мутро и крадец!! Не ни интересува вече,каквото и да било казано вече от теб!!!!-:((( Досаждаш вече бре еййй " филийките с мас"!-:(((
214
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щяхме да гласуваме за Герджиков,но няма.С това приказване за ваксинацията,ще гласуваме само и единствено за Възраждане.И на просешка тояга да опрем,чудо да стане,НЯМА да се ваксинираме
213
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кому е нужен този балотаж само да ходим да си губим времето, ясен е президента
212
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая снимка направо кърти.Фани единия-удари другия.
211
5
 
11
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
един път не извади силна кандидатура за президент (вкл. Плевнелиев).
210
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българин Сигурен ли си че си българин? Повече ми приличаш на руснак.
209
12
 
20
 
! Отговори
българин преди 2 години
Гледах на запис пълният" дебат" Радев Герджиков! Ми какво да ви кажа? Герджиков елементарно истрелваше някакви заучени фрази,така по " лекторски",ама без съдържание! Можел той да " изброи много случаи,за това и онова" Ама така и не ги казваше? Та да гадаем де!-:) Радев през цялото време спокоен и с точни и ясни отговори! Герджиков изобщо,знае ли с какво се захваща? Да гласува за Радев и се скрие!-:) Жалка работа!!! С теб сме генерален!-:)))
208
4
 
11
 
! Отговори
театър преди 2 години
Кани разни чичаци да се снима и да покаже колко го "уважават".Видяхме.Няма смисъл да се напъва.
207
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков с руса перука е мама Цецка Цачева.Едно към едно.
206
4
 
12
 
! Отговори
Само да вметна преди 2 години
Абре мутро комунистическа.не те ли е срам още да се показваш? Явно не! То ти си Нагъл,нагъл! И в какво мислиш че ни " убеждаваш" освен в НАГЛОСТТА СИ!!!-:((
205
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев няма сертификат защото се е ваксинирал със Спутник V. След като Путин издейства от СЗО и ЕМА да му признаят субстанцията за ваксина тов. Радев ще получи съответния сертификат с който ще може да почива на море в руския Крим напук на Борисов.
204
4
 
17
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Крим е руски ,а Македония е българска
203
20
 
7
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Радев се напрягаше и говореше накъсано , Герджиков го изплющя по всички параграфи, с тънко чувство за хумор и точно в десетката, както може да си играе професор с една фуражка, която стяга главата и мозъка на един пребоядисан възкръснал комунист, който колко и да се напъва, по прозорливите веднага го разгадават до къде е неговото ниво и капацитет на интелигентност и в каква клетка се блъска бедната му робска бедна душа!Агент Нейтън Дорф!ЦРУ!!!
202
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завистливи българи, дето мразят защото са злобни в дъното на червата си. Дано скоро фалира тази държава и да се осъзнаете колко зле сте, лош матрял!!!
201
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крим изобщо не е важен и не е тема на президентските ни избори. Плевнелиев не е вече президент, няма нужда да се поставяме в усулга на чужди държави. Крим е тема на изборите в Украйна и Русия. Все пак, Радев каза истината. Той я е казвал преди 5 г. още и пак спечели изборите, може би защото това не ни интересува особено много. Някои приемат истината, други не.
200
5
 
6
 
! Отговори
ПИРИН Е СРЪБСКИ.. преди 2 години
КАЗАХА К. ПЕТКОВ И РАДЕВ..... И ПОКАНИХА ЗОРАН ЗАЕВ В ЕС