Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите

"Назначаването на антиваксър за министър обърка ваксинацията"
Обновена: 19 ное 2021 21:43 | 19 ное 2021 18:00, Веселина Йорданова
349
Борисов: Радев дори не показа сертификата си, не му се губят антиваксърите
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон са се обединили около необходимостта от спешна кампания за ваксинация в България.

Още по темата
Ваксинационният процес при нас вървеше с много добри темпове до момента, когато на поста министър на здравеопазването беше назначен един отявлен антиваксър. Това обърка и демотивира хората, и през лятото настъпи пълен срив във ваксинирането. Ако ние управлявахме през летните месеци, нивото на ваксинации в България щеше да бъде над средното за Европейския съюз, коментира Борисов.

Нито веднъж Румен Радев не призова ясно и категорично хората да се ваксинират, за да не загуби антиваксърските гласове на изборите. Не е ясно кога, къде и с какво се е ваксинирал. Дори не показа сертификата си. Всичко беше подчинено на единствената цел да бъде преизбран, без оглед на загубените човешки животи, заявява още Борисов в профила си в социалната мрежа.

По думите му президентът е дал ясно антиваксърско послание на хората, като правителството му "изчегърта" най-популярните пропагандатори на ваксинацията.

Резултатът от управлението на Румен Радев и служебното му правителство е, че България е на първо място по смъртност в света за последните 14 дни и на второ място по смъртност от COVID-19 от началото на пандемията, коментира Борисов.

Той посочва още, че с еврокомисаря са обсъдили ситуацията в България и Европа, свързана с COVID-пандемията.

Благодарих му за помощта, която Европейската комисия ни оказа в началото на годината, за да успеем да доставим в България допълнителни количества от ваксините на „Пфайзер“ и „Модерна“, след като се появиха проблемите с доставките на ваксината на „Астра Зенека“, заявява Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз искам да видя сертификата на Кунчев ама....
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглецът дали ще е толкова нахилен след два-три месеца?
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя рошавия да не е от четвърти километър )гад
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ваксинира ли си внуците, а сертификатите им ще ги представи ли? В Австрия от 01.02.2022 година ще бодат всичко наред.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има голямо его и иска да се хареса на господарите.
14
4
 
20
 
! Отговори
бай Ставри от ЦСЗ преди 2 години
Никой не се интересува от мнението за затворник 4Р5509 на Централен Софийски Затвор.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10 Ауу, колко сме изнервени! Ще ви се овакнатят топлите местенца по разни службички май? Ще трябва да последвате поцинковата ТП и да се върнете по родните паланки с подвити опашки. Кеф! Междувременно самоковската гражданка държи центъра на София без вода вече 10 часа - отмъщението на копчето! Изметохме ви! Сбогом!!!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къв е тоа репей до главата, еггасси?
11
5
 
32
 
! Отговори
ВГЗ преди 2 години
Банкянският GALош като какъв присъства на тази среща?!?
10
30
 
8
 
! Отговори
Радев е лъжец преди 2 години
Няма изненада, Радев е изпечен лъжец !
9
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи къде сте тръгнали да правите съюзи с русия като са по зле от нас нямат никаква икономика руснаците живеят в пълна мизерия и бедност за няколко години имат няколко екологични катастрофи собственият им народ дори не иска да седи там нямат никакво развитие нито земеделие нито икономика нито образование нито нови технологии всичко е грипаво и *** путин не може да храни собсвеното си население камоли чужди държави държаяата е в колапс там не може да си намериш работа защото няма избор.
8
3
 
35
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Боко с тезите си за ваксинацията си се запътил към историческото блато и на другите избори не се чуди защо за теб са гласували има няма 10%
7
2
 
35
 
! Отговори
x преди 2 години
Ама защо Тиквунчо все за ваксини и сертификати говори. При 80 процента анти ковид цирк настроено население, не ми прави услуга такова говорене. Самопрострелва се в крака.
6
3
 
8
 
! Отговори
хеха преди 2 години
Какво да губи сега, като със зеления сертификат загуби всички здравомислещи.
5
22
 
6
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
По-големи антиваксъри от Петков и Василев няма...хрем крадливи, хем измамници, хем рушители на здравеопазването...като видях предложените от тях министри за кабинета им, се хванах за главата - всички до един - МИЛИАРДЕРИ, учили на Запад с частни бизнеси на Запад! КРАДЦИ!
4
2
 
33
 
! Отговори
продължава да радва преди 2 години
Всеки ден си отваря тлъс.тата и тъ-па устичка и затвърждава желанието ми да отида да гласувам против Гербаджиков рано-рано в неделя, а също и радостта ми, че ГЕРБ е в канала и вече нищо няма да ги извади оттам!
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез най вероятно въобще не са ваксинирани , ухилени пъпеши
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че колко депутати и министри от герба и Борисов имат вакси )
1
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги застава като селски овчар на снимките! Не мога да си го обясня защо...