СЗО: Задължителната ваксинация трябва да бъде “крайна мярка”

Забележкшите идват след решенията в Австрия
22 ное 2021 12:05, Ния Христова
39
СЗО: Задължителната ваксинация трябва да бъде “крайна мярка”
Снимка: БГНЕС

Дейвид Набаро, който е специалният пратеник на Световната здравна организация за COVID-19, заяви в понеделник, че задължителната ваксинация срещу коронавирус трябва да се гледа като "крайна мярка", съобщи БНР. 

Забележките на Набаро идват, след като Австрия обяви решението си да наложи задължителна COVID имунизация от февруари 2022 г., като и други европейски страни обмислят подобни мерки.
Още по темата
 
"Ако изобщо е възможно да се избегне необходимостта да се изисква от хората да бъдат ваксинирани, или в противен случай ще получат някаква санкция, наистина бих предпочел това. От друга страна обаче, ако има абсолютен отказ от ваксинация, тогава напълно разбирам правителствата, които гледат на възможност за въвеждане на задължително изискване", посочи Набаро от СЗО пред Sky News.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сетих се една хубава песен на трамвай номер 5 - БУСТЕРА ,ТОЙ ВОДИ ДВАМА МЛАДИ ,КЪМ ВЪРХОВЕ И ЗВЕЗДОПАДИ.ех младост ,какви хубави времена бяха едно време .....
11
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отначало СЗО отричаха маските, само да напомня. Както и пандемията, хахах. Как да им вярваш после за каквото и да е? Кога лъгаха - като казваха че маските не работят или като казваха че работят?
10
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак старата песен на нов глас. Ваксинирайте се доброволно, щото иначе ще го направим задължително. Втора версия комунизъм. Останаха само трудовите лагери. Но и те ще се формират - нископлатени работни места в обособени региони. Хахахах. Да се бориш срещу комунизма половин век, само за да може после да го въведеш под друго име!
9
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От началото на пандемията СЗО се оказа най-бутафорната организация на планетата. По-зле и от ООН. ООН поне не вредят. Тези от СЗО дефакто прикриваха истината за КОВИД 6 месеца, докато не стане очевадна пандемия. Няма връщане назад, никой няма доверие на СЗО. Думата им тежи по-малко от пръднята на Байдън. Лошото, е че този път са прави, ама няма смисъл вече се показаха като пионки на Китай.
8
1
 
54
 
! Отговори
Борбата преди 2 години
Срещу фашизма е свещена. Напред!
7
1
 
35
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Че СЗО ЧЕ НЕСА ДОБРЕ БЕШЕ ЯСНО НО ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ СА СТАНАЛИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ТОПЛИТЕ СИ СТОЛОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ ПРИ ПСИХОЛОЗИ
6
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО духайте супата ,Европа се над дига че дойде и вале ред ,на кол всечки че бъдите набити
5
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато дойдат за децата, те тогава всички ще станат. До тогава ще се делим на "ваксъри и антиваксъри", но когато деца започнат да умират от ваксини мисля, че тогава ще приключи тая простотия. За децата от 5 до 12г ваксината е в пъти по опасна от колкото КОВИД. От 70 000 000 заразени с КОВИД деца от 5 до 12 има 14 починали, защото са били с ракови и прочие заболявания. От 1000 изследвани деца след ваксина в щатите има 300 случая на сърдечни възпаления.
4
2
 
37
 
! Отговори
ИТН преди 2 години
Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.
3
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намерисва на гражданска война в цял свят
2
1
 
71
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Фашизмът не беше ли обявен за незаконен? За един приятел питам.
1
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо като "The Final Solution" ли? Бил Гейтс се изтърва в едно интервю :)