Започва ваксинацията срещу COVID-19 на деца в Пловдив

За днес има записани 24 деца
23 дек 2021 15:06, Ния Христова
77
Започва ваксинацията срещу COVID-19 на деца в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Във ваксинационния кабинет на Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив от днес започва ваксинирането срещу Covid-19 на деца от 5 до 11 години, съобщи БНР.
 
За днес има записани 24 деца. Кабинетът ще работи от понеделник до четвъртък, но е необходимо предварително записване и запазване на час.
 
В кабинета ще се ваксинират и всички над 12-годишна възраст.
 
Другата пловдивска болница, в която също ще се поставят ваксини на децата от 5 до 11 години, е „Пълмед“.
 
Там кабинетът ще работи от петък до неделя включително, с изключение на празничните 24, 25 и 31 декември. Работното му време е от 12 до 14.30 ч. като е необходимо предварително записване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
А ве, нали децата не карат тежко ковид, в повечето случаи безсимптомно. Що ги бодете тогава, бе?
63
0
 
3
 
! Отговори
Правилно но кога? преди 2 години
Кога ще лекуват от венерически болести Пловдичани? Това е градът с най-много хора със Сифилис и други полово предавани болести и зарази.
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5, защо се слагат ваксини на деца? 1. Защото от ЕСССР началниците така са заповядали на местните еничари-комисионери 2. Защото са обещани едни пари за възстановяване на супер задлъжнелите държави, убили икономиките си с мерки, искаха 70% вече 90% от популацията на територията модифицирана и дигитализирана. Без децата няма как да стигнат тези висоти на евтанизация на народите. 3. Защото като изпуккат родителите им / послушните оффце/, да не страдат агънцата, а заедно да се прочисти територията
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След време на родители наболи децата си ще ги отнемат за издевателства. Нека само Нюрнбергски процес две да мине.
60
15
 
3
 
! Отговори
Победа над антивакс преди 2 години
Анти-ваксърите са победени и тотално разбити. Скоро ще дойде и техният ред.
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зайченца малки беззащитни!
58
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ура!
57
1
 
14
 
! Отговори
Писна Ми преди 2 години
Защо лиспва вписване на "ваксината" на Фаизер за деца в Изпълнителна Агенция по Лекарствата ? Липсва листовката както липвса и вписване на "ваксината" към лекарствата с допълнителен надзор. В листовката на "ваксината" има добавено лекарство което предотвратява СЪРДЕЧНИ удари, но тя само забавя ефекта не го елеминира. Разбирате ли, че след като не е вписана в Агенцията по лекарства не може да се докладват странични ефекти !
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец Малон не е създал ваксините, превежда се грешно информацията. Той е открил предаването на РНК информация към клетките за да се произвежда даден протеин. Това е базата на която са направени ваксините.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-лошото е, че децата нямат право на избор.
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще чакаме някой в Европа да скочи, че да се вдигнем и ние. Големи мижитурки сме. А това ще стане скоро. До преди една година никой не протестираше в Европа. Слушаха и изпълняваха. Сега всеки ден навсякъде.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...И нищо по-друго. Робът беше як,игото влачил е, ще го влачи пак.И никоя съвест не трепваше гнявнопротив туй живене и мране безславно.И слово свободно и надеждна речдо никой слух робски не стигаше веч.
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и разумът мъти на простий народ,и държи го в дрямка, и прави го скот.Той ядеше, пийше, жнеше по Петровден,срещаше Великден, чакаше Гергьовден,по Коледа весел колеше прасето...
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз народ поробендa мисли за слава не беше способeн;игото тежеше на неговий врат,без да предизвика гордия му яд.Той беше спокоен. С позор на челотобезропотно, хладно живейше в теглото.Яремът му беше и родствен, и мил,понеже се беше със него родил;от люлката с него в живота бе тръгнали на труда беше като вол обръгнал.Народът бе мирен и почти засмян,сред робството тежко ходеше пиян,защото теглото - и то е пиянствои прави по-мило злото окаянство,
50
2
 
17
 
! Отговори
Ваксините за COVID преди 2 години
"Ваксините за COVID-19 нарушават цикъла при млади жени. Изследването е направено в Норвегия. Почти два пъти повече млади норвежки са имали по-тежка менструация, отколкото преди, след като са получили ваксини срещу COVID-19, показват предварителните резултати от голямо проучване сред населението на Националният институт по обществено здраве (FHI) сред повече от 60 000 момичета и жени на възраст 12-80 години в Норвегия.
49
0
 
5
 
! Отговори
Още малко за преди 2 години
топ- собствениците: Топ собственици (акционери) на News Corp (CNN)- T. Rowe Price Associates, Inc.- Independent Franchise Partners LL...- BlackRock Fund Advisors - SSgA Funds Management, Inc.Без коментар.
48
17
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"д-р Малоун, създателят на РНК ваксините" -- Фейкнюз. Само той се представя като такъв, за да яхне вълната и да издои слаботоковите антиваксъри, продайки им книгите си.
47
0
 
6
 
! Отговори
Топ собсвеници - преди 2 години
акционери (акционери) на Moderna Inc:- Baillie Gifford & Co.- The Vanguard Group, Inc.- BlackRock Fund Advisors- SSgA Funds Management, Inc.Прочетете внимателно кои са "топ-собствениците" и ще разберете за какво става въпрос!
46
0
 
4
 
! Отговори
* Топ собственици (а преди 2 години
- Baillie Gifford & Co.- The Vanguard Group, Inc.- BlackRock Fund Advisors- SSgA Funds Management, Inc.
45
0
 
10
 
! Отговори
Бързайте преди 2 години
Бързайте и се записвайте, докато има свободни часове. Вече са 24 записаните, а ей го къде е март-април ще станат 28