Опашки от желаещи да се ваксинират в почивния ден

Педиатърът д-р Мариана Москова със съвети за децата
8 яну 2022 15:29, Елка Василева
139

Дванайсет изнесени пункта за ваксинация работят днес и утре в столицата. Има засилен интерес на ваксинацията, а хората продължават да се редят на опашки, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

 "Аз си сложих трета доза ваксина на Pfizer. Много болни, искам да се предпазя и съм ваксинирана, и съм преболедувала", сподели Дияна Петкова.

"Трябва да са по-отговорни. Като не си отговорен, като не си мислиш за здравето, страшно е. Три дъщери имам, аз първа се ваксинирах и трите се ваксинираха след мен. Отговорни трябва да сме най-вече за здравето", каза Татяна Нарова.

"Не са необходими предварителни изследвания, необходимо е децата да са здрави. Да нямат хрема, кашлица, температура, симптоми на други остри заболявания. Ако имат хронични заболявания, то те не трябва да са в стадий на обостряне - като инсулинозависим диабет, заболяване на щитовидната жлеза, бронхиална астма, ревматоиден артрит и други", обясни педиатърът д-р Мариана Москова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пилците се броят наесен, та предстоящата есен, ще броим неваксинираните. Ако е останало нещо за броене.
95
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пилците се броят наесен, та предстоящата есен, ще броим наваксаните. Ако е останало нещо читаво за броене.
94
1
 
11
 
! Отговори
??? преди 2 години
Има ли някакви изследвания за дългосрочните ефекти от преболедуването, особено при децата?
93
2
 
13
 
! Отговори
Гнусна преди 2 години
пропаганда и подтикване към самоунищожение.....Видно е във всички страни в ЕС....искат смърт, терор и контрол над киборгите....
92
3
 
11
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Преброяването на двукракия д.битък продължава!
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тази статия разбирам, че до 2-3 години имотите ще поевтинеят.
90
2
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 2 години
Що ме разсмиваш с тази забележка? Знам как се пише, защо мислиш, че го написах с главни букви? Аз от 20 години не работя като лекар, ама знам какво да приема и какво да отхвърля от поднесената информация. А ти не знаеш и затова сляпо вярваш, но не е мой проблем.
89
4
 
4
 
! Отговори
неваксинирана дядка преди 2 години
Кире, оти ни даваш по 76 лв та белким дойда да си набия графена и да изпълним всички плана на били за 2 милиарда души на планетата
88
14
 
3
 
! Отговори
нЕкой преди 2 години
Още съвсем малко остава на слабограмотните антивакси. След това пълна изолация за тях
87
3
 
6
 
! Отговори
до 86 преди 2 години
Типичен ваксър-не схваща иронията. Всичко приема присърце.
86
3
 
3
 
! Отговори
До 86 преди 2 години
Казваш, че си лекар, но едва ли си. Кажи как се пише на български! Преценявайте или ПРЕЦЕНЯЙТЕ!
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За глупостта почивен ден няма.
84
4
 
6
 
! Отговори
бай минчо трапера преди 2 години
Кирчоо ти си супермен хем за нашето здраве мислиш и хем пари ни даваш да се боцкаме. Киртака оцени цената на един пенсионер на 75 лв. Не е лесно на канадеца щото всеки ден Херо му чете конско и му дърпа ушенцата. Мустафа скоро ще изкара дилдото и Джон Траволта изгоря на сухо.
83
3
 
8
 
! Отговори
Киселов преди 2 години
Браво! Браво ! Най-сетне хиляди и хиляди желаещи та чак края им не се ...вижда :) Е,Пет ков и сие трпбва вече да са предоволни - сигурно вече отдавна е преизпълнен плана за задоволяването на щенията на международните фармацефтични мутри,които преследват тотална изгода ! Браво на нас - вече ще спиме доволни или трябват още хиляди и хиляди... наивници ?!
82
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо, в западна европа положението в болниците е стабилно, високата ваксинация не предпазва от заразяване, а от тежко протичане и претоварване на здравната система. Второ, който не е учил, се оплаква от цените, и са му огромен проблем. Това си е негов, личен проблем. Трето, вижте се, неваксинирани, *** като мухи, държавата ви прилича на бунище, защото сами си я замърсявате, училищата на бойно поле, децата се трепят, защото такъв ви е манталитета. Не е ли време да вземете огледалото???
81
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така...аз като лекар, не си вра носа в непознати територии като имунологията, но затова пък мога да смеля медицинска информация, а тя ми съобщава, че ваксите са много по-опасни от вируса. То разбирам в днешно време да няма откъде да черпиш инфо, освен от Виктор Николаев и нова, ама чак пък толкоз! Информирайте се, ПРЕЦЕНЯЙТЕ, не сте ***.
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия нововаксинирани по няколко пъти ли ги броят
79
4
 
15
 
! Отговори
евтаназията продължа преди 2 години
Будалите са обречени.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До какво /76/.....Червен бизнесмен? Ами *** работи на някой син, те са повече! Факано бастардче! Всъщност, ти можеш да работиш само някъде на пиацата за мъжки про.........!
77
2
 
9
 
! Отговори
В. преди 2 години
Пишете какви професии имат ваксинираните де.