Новите случаи на COVID-19 – 9916, 70 души са починали

26,38% от направените тестове за изминалите 24 часа са положителни
Обновена: 27 яну 2022 09:25 | 27 яну 2022 06:15, Красимир Ангелов
289
Новите случаи на  COVID-19 – 9916, 70 души са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

9916 са новите случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие, сочат данните от единния информационен портал. Активните случаи на Ковид към момента са 222 161.

Общо 26,38% от направените тестове за изминалите 24 часа са положителни. .

Броят на новите случаи е с 2483 по-малко от вчера, когато бе регистриран нов негативен рекорд от 12 399.

Най-много нови заразени има в столицата София – 2644, следвана от Пловдив – 1003, Варна -   834, Бургас – 795 и Стара Загора – 528.

76.38% от новозаразените не са ваксинирани, а 85.71% от починалите също не са имали ваксина.

624 са новопостъпилите в болници, 83.65% от тях не са ваксинирани.

Общо хоспитализираните са 5 372, като 519 са настанени в интензивни отделения.

За последното денонощие са починали 70 души. С тях броят на загубилите живота си от началото на пандемията достигна 32 939 души.

През последните 24 часа излекувани 4814 души.

11 873 са поставените дози от ваксините, като общо поставените дози ваксини са 4 126 744.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 193 "Явно ваксините бяха до тук." Явно ваксините бяха дотук, но за хората, които всеки ден откакто са се появили обявяват същото. Останалите ще продължим спокойно да си живеем живота, като се ваксинираме и си обикаляме по обичйните задачи.
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
178 и в нашето училище са много болни учителите, но всички са ваксинирани. Шока е че и тия с бустер се разболяха от ковид. Една от учителките ужасена си призна, че заради сертификата не мисрела да се тества като я заболял гърлото, но понеже дружката й се разболяла, пък била с ваксини, та и тя се тествала. И о чудо, болна. Та такива ми ти неща. Явно ваксините бяха до тук.
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 187 "Една част от ваксинираните починали са с незавършен курс на ваксинация,другата са с фалшив сертификат" В България фалшивите сертификати са масово разпространени. Дори самите антивакъри си го признават, че си ги купуват за да измамят "системата" (мамят само себе си).
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кафявият сертификат изигра лоша шега на авторите си, защото именно ваксинираните са в основата на тези антирекорди при заразените. Виткова онзи ден също го потвърди. Дано, поне няма последствия за здравето на тези хора, които повярваха на мoшениците, които рекламират тези препарати.
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 183 "Непрочели една книга през живота си ''вярвали'' на науката" Ти коя книга по Вирусология или Имунология си прочел. Я дай й заглавието.
110
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една част от ваксинираните починали са с незавършен курс на ваксинация,другата са с фалшив сертификат ,а у нас са над 30%.,другите са възрастни които трябва да имат бустерна доза на всеки 9 месеца(ако е ваксиниран преди 1 година трябва има бустерна доза за възрастните хора над 65 години).Имунитета от ваксината е до 9 месеца,след това трябва да има реваксинация,същото важи и за преболедували.Информацията се мени всеки ден.Чете официални данни и актуални
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кодив залязва и отминава, ама не бойте се - четем как идва нов, по-опасен вирус, пак от същата Дупка на Злото - китайския Ухан! Чакаме и имената на новите милиардери от новите ваксини
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 173 "(Антиваксърите) спрете да се страхувате,това ще Ви унищожи вас" Тук става въпрос за страх от света и от реалността. Затова се капсулират в техните си светове и не приемат външна информация.
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полуграмотници продължават още да бълнуват вируси и да блеят за елексири. Непрочели една книга през живота си ''вярвали'' на науката и били повече от средностатистическия според тях ***. Научете се да четете между редовете . Това което се ни подготвили в следващите 10 години ще ни помете всички до един. И ако сега не се пробудите после ще е късно.
106
2
 
3
 
! Отговори
До Глух Пор- писмото преди 2 години
до правителството от професора: "Накрая истината се разкрива. И политиката ви за коронавируса също. Когато безмислените ви концепци рухват една след друга, не ни остава нищо друго освен да кажем на експертите ви- Ние ви го казвахме" ..всеки с малко опит може да напише името му в гугъл и да го прочете цялото писмо с транслейта
105
2
 
3
 
! Отговори
Летеца Кемиал Трейс преди 2 години
Хора, подменят се истински стойностните ценности, осъзнайте го!
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязвате ли колко са злобни вакса пропагандаторите? Толкова жлъч и желание да обиждаш не съм виждала в никой друг. Това е шокиращо. Не знам дали е страничен ефект от ваксината или е типична черта на изпадналия в паника човек, но е достатъчно основание да не желая ковид ваксина. Сори, но не искам да се превръщам в озлобено гаднярче, плюещо всеки лъч разум в нета. Вече съм още по-силно мотивирана да не се ваксинирам.
103
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като са повече заразените от предния ден - медиите шумно отбелязват това, а като намалеят - мълчат като партизани! Не ни информират в пълнота, че вече в няколко страни от ЕС плюс Великата Британия отмениха ВСИЧКИ мерки срещу Ковид, само в недоразвити страни като БГ и Румъния хората се бодат и броят бустерите.... Ц, ц........
102
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"грипчето" наистина не е толкова опасно,но е достатъчно опасно за да блокира една държава като нашата .В нашето училище повечето учители са болни и няма кой да им преподава на децата сега.
101
1
 
1
 
! Отговори
Летеца Кемиал Трейс преди 2 години
По-долу поправка- неваксиниран да се смеси с ваксинирани!
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е, че всички ваксинирани бяха брутално излъгани, че препаратите наречени ваксини им осигуряват някаква защита... Фактите, обаче са други. Ежедневно се отчитат между 10 и 20 % жертви от тях при починалите в статистиката.
99
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъра не вярва в наука,а в собствените си страхове и непрекъснато търси информация и изкривява нещата за да оправдае тези страхове.Едно не мога да разбера,защо са толкова страхливи и тревожни.Другото ,което не мога да разбера,защо не проверяват информация различна от тази която ги заблуждава? Да потърсят мнение защо се твърди това.Аз проверявам тяхната информация,но тя не е научна или ако е научна е изкривена или недоразбрана от Антиваксърите.Спрете да се страхувате,това ще Ви унищожи вас
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
163 очевидно си ваксър. Би ли ни оснетлил ти какво работиш и с какви образования си, но да го докажеш с диплома номер еди кой си. Защото е много странно толкова свръх интелигентен човек от ранна сутрин по цял ден да седи по форумите и да пише едни и същи заядливи постове. Хайде осветли ни как заплатата ти на шеф в Интернет компания е 20 хил. Чакаме интелектуалните ти изблици и мечти.
97
2
 
2
 
! Отговори
Летеца Кемиал Трейс преди 2 години
Току що еди полезен .... Професьор по една от държавните телевизии в Сев. Европа заяви, че Корона паспортите в този си вид не били ефективно, но не защото са фашистки, а заради това, че некой неваксиниран с отрицателен ПСР тест можел спокойно да се смеси с неваксинираните и да бъдел резервоар на болестта? А около мен с Омикрон са 99% ваксинирани!!!!!!!!!!!! Живеем в АБСУРД!
96
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
свършиха се аргументите на провакси-агитаджиите и започнаха с про.стотиите и обидите.. толкова им е акъла.