Готова ли е София за промяна?

Маркет Линкс: Чака ни висока избирателна активност на местните избори
14 авг 2019 22:25, Красимир Ангелов
44
Готова ли е София за промяна?

София изглежда готова за промяна преди изборите, заяви в "Денят ON AIR" управителят на "Маркет Линкс" Добромир Живков. Според него столичани са доволни от начина си на живот, но въпреки това губят доверие в политиците и това отваря вратите за гражданските кандидати.

Още по темата
Живков бе категоричен, че очаква по-висока избирателна активност по време на местния вот през октомври.

"Нагласите преди изборите в София са да няма революционна обстановка. Софиянци са доволни от това, което виждат и живеят добре. София обаче изглежда готова за промяна. Избирателят търси повече гражданското начало в своя политически избор. Има ниско доверие към политиците. Това отваря нишата за граждански кандидатури", каза той.

Той също така разясни, че Мая Манолова е одобрявана от избирателите заради работата ѝ като омбудсман, докато софиянци са поляризирани по отношение на мнението си за управлението на Йорданка Фандъкова.

"Към Мая Манолова има широка подкрепа заради статута ѝ на омбудсман. Предизвикателството е дали ще успее да обърне тази подкрепа в гласове. Интересен акцент е, че София е поляризирана по отношение на мнението за сегашното управление на Йорданка Фандъкова", заяви Живков пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е този млад,образован,необвързан с политическа партия ,доказал се кандидат,че не се сещам?
30
1
 
11
 
! Отговори
точка преди 4 години
Софиянци не желаят партийно обвързан кмет.Нито с червено потекло.Нито Фандъкова,нито Манолова.Искаме млад,образован мъж,неподкупен и с визия за доброто развитие на столицата,а не мутренско презастояване и некачествени ремонти.Да спрат политическите боричкания за назначения на отговорни длъжности.
29
2
 
8
 
! Отговори
БЕЗ ГЕРБ БСП ДПС! преди 4 години
Червената хунта Герб, която е филиал на другата червена хунта БСП бавно, но сигурно потъва. Без ЦвЦв, който правеше изборите в герб, пазарлъците по места, с олигарси, ромски кланове и заплашването на администрацията вече няма да работят по същия начин. Герб се пропуква и всеки го вижда, скоро и тая коч.ина ще отече в историята. Не гласувайте за ГЕРБ, БСП и ДПС!!!
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Промяната ще дойде с избора на Б.Бонев-млад, образован, интелигентен и НЕЗАВИСИМ от партиите ,които довършиха нацията !
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учителката по руски е кандидатът на "антикомунистите" от ГЕРБ!!?? А София е готова за промяна, "Защото е доволна"!? Може ли нормален човек да говори такива безсмислици?
26
12
 
2
 
! Отговори
Берлинския преди 4 години
До За Чърчилу заСталинуВелико Търново - столицата на княжество България!Пловдив - столица на източна румелия - турски санджак! Майка Турция ни зове!
25
6
 
2
 
! Отговори
Глас в пустиня преди 4 години
До АнонименВинаги там ще отиват гласовете ни броени от руската агентура!
24
2
 
8
 
! Отговори
съдбата на пожарника преди 4 години
До отново огнеборецзавинаги пожарникар!
23
5
 
16
 
! Отговори
смърт на Герба преди 4 години
До Герберската чумамястото на Герб е при чумавите ***!
22
2
 
5
 
! Отговори
Герберската чума преди 4 години
До ТонкатаВсичко ***!
21
2
 
10
 
! Отговори
отново огнеборец преди 4 години
До ТонкатаПожарната команда зове Боко!
20
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да заколим гербавите чумави прасета, които ограбиха народа си!
19
15
 
9
 
! Отговори
Жалко за Манолова преди 4 години
Майчето ще бъде употребена от БСП в предстоящите местни избори и след загубата им захвърлена в забрава като по този начин *** ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...
18
10
 
22
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Мая Манолова е от Кюстендил, който е областен град.*** е Стрина Юрданка - родена някъде по баирите около Самоков.
17
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ виждам как ще се оправим, възродим или населението ще се увеличи или ще бъде обхванато от ентусиазъм !!! България загива !!! За десетина години управление ГЕРБавите кадри донесоха стабилен управленски и стопански хаос, несправедливост за гражданите, безнаказаност за бандитите и престъпниците, отчаяние за младите, които продължават да бягат на Запад, топящо се население и липса на перспективи за развитие на страната !!! Стабилност в пропадането. СЛОГЪНЪТ, който трябва да им се лепне е : НАГЛОСТ, МАЧКАНЕ И КРАЖБИ - ЗА ГЕРБАДЖИИТЕ ГОЛЕМИ ДАЖБИ !!! ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН !!!!
16
16
 
12
 
! Отговори
София е синя преди 4 години
*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.
15
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А колко по-добре за всички щеше да е ако пожарникарят си гасеше гората край Банкя, а учителката по руски преподаваше на дечицата в Самоковските села ...
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДртПрчСелата чисти и спретнати? София - хубаво място? Ти къде живееш, вземи си билет и ела поне веднъж в България.
13
18
 
9
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Да се надяваме, че хората наистина ще излязат и ще гласуват! Да знаете обаче, че няма да гласуват срещу хората, които направиха градовете и селата им да изглеждат по-чисти и спретнати, отколкото са били преди. София никога не е била по-хубаво място отколкото е сега. Факт. Неоспорим.
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е гениален политик - доведе хората до дъното на падението и пак гласуват за него. Това наистина е гениалност, в друга държава такъв политик биха го убили с камъни, а тук тичат да гласуват за него. Ако се беше случило във Франция, Макрон вече щеше да виси обесен на винкелите на айфеловата кула, ама в България крещят осанна.