БСП за бой се стяга: Готова с кандидатите за кметове

Анелия Клисарова е кандидатът за Варна, Весела Лечева – за Велико Търново
15 сеп 2019 16:02, Красимир Ангелов
59
БСП за бой се стяга: Готова с кандидатите за кметове
Снимка: Булфото

Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на депутата Анелия Клисарова за кандидат за кмет на Варна. За кандидат на левицата в морската столица бе спряган лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, който дори получи подкрепа от местната организация на социалистите. В крайна сметка обаче кандидат на левицата ще бъде бившият просветен министър Анелия Клисарова.

Още по темата
Националният съвет на БСП категорично отхвърли кандидатурата на председателя на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов за кмет на Варна, съобщи пред журналисти заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. По думите му една от причините е, че платформата на Костадинов и ценности, които изповядва, се разминават с ценностите на БСП.

Както е известно, социалистите подкрепиха Мая Манолова за кмет на София, заедно с останалите номинирани от местните структури кандидати за кметове за предстоящите местни избори. Решението е взето единодушно.

В Пловдив пък кандидат на БСП за кмет ще бъде Николай Радев. Той е дългогодишен общински съветник и настоящ директор на езикова гимназия "Пловдив".

В Стара Загора левицата издига проф. д-р Иван Върляков – преподавател в Тракийския университет и изпълнителният директор на РАО "Тракия". Във Велико Търново към кметския пост пък се е прицелила шампионката в стрелбата и дългогодишен депутат от БСП Весела Лечева.

В Бургас кандидат за кмет на социалистите е Николай Тишев – депутат от левицата.

Ето и останалите кандидати за кметове на БСП за големите областни градове:

Благоевград – Румен Томов, Видин – Борис Николов, Враца - Момчил Младенов, Габрово – Ивелин Николов, Добрич - Георги Петков, Кърджали – Милко Багдасаров, Кюстендил – Здравко Милев, Ловеч – Радина Банкова, Монтана - Илия Илиев, Пазарджик - Благо Солов,  Перник - Станислав Владимиров, Плевен - Илиян Йончев, Разград – Денчо Бояджиев, Русе - Пенчо Милков, Силистра – Момчил Неков, Сливен - Кольо Милев, Смолян – Стефан Сабрутев, Търговище - Рая Матева, Хасково - Коста Стоев, Шумен - Венцислав Венков, Ямбол - Катя Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
7
 
! Отговори
отврат! преди 4 години
Цялата икономика след приватизацията стана икономически тил на Партията/БКП/ и се владее от хора на ДС ,руските служби и висшата коунистическа номенклатура -герговци ,цввасилевци и пр. НО това не им стига ! Искат и политически да ни управляват ,както са ни заробили икономически. Искат да им ръкопляскаме , както преди 10 ноември ,да скандираме партията им и пр и пр.
29
4
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Само от 50 нагоре.Това са членовете на бсп.А по некадърност ,болшевизъм, и демагогия няма кой да ги стигне .Трябва наистина да си много глупав, та да избереш за кмет член на подобна изостанала в развитието си партия . В големите ни градове нямат никакъв шанс.В Градове под 100 000 души , и селата, за съжаление ще излъжат много хорица.
28
9
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Не че БСП са кой знае каква алернатива, но Народът прогледна, и на Гербаджийте им се клати яко столчето.А в БСП поне са чели някоя книга, и съм сигурен, че и най-последния кандидат за селски кмет на БСП е ходил 2 петъка повече на училище, от който и да е гербаджия, в същото положение.
27
4
 
9
 
! Отговори
Бай Хей преди 4 години
До 29. Ще комадва Мая на Боко топките, ей тва ще командва.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АТАКИСТЕй гагауз, Мая ще командва в столицата, а ти се оплачи на Портних.
25
2
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Майче, пчеличке, какво направи с таксата " сградна инсталация" на топлофикациите? Цял мандат като омбудсман се бори да я премахмеш и накрая едно нищо- тя си остана!Майче, така ли ще управляваш и на шопите града?
24
2
 
5
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 4 години
Метла, ама руса. Руса, ама метла!
23
2
 
10
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
За бой се стягат, бой ще и получат.
22
1
 
12
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Проф Клисарова,Много ви обичам, ама спрете да се излагате вече с тая партия!
21
4
 
5
 
! Отговори
носят ми дЕдовия преди 4 години
Колко носят на бой ***, знае инспектор Гешев.Все пак, много от тях е пречупил и направил негови шпиони.А пък партизаните, уж имали по ампула с отрова, ама един от тях не я е ползвал, при залавяне.
20
6
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Къде са тръгнали другарете и те барабар Петко с мъжете :) Упорито продължават да се вземат на сериозно. Скъпе другаре, мина това време, когато поне ч.еп за зеле можеше да стан от вас. Вече и нтавя не може
19
5
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
БСП за бой се стяга - много носят на бой, не може да им се отрече, че Бойко яко ги пердашя...
18
1
 
10
 
! Отговори
до До 15 преди 4 години
Другарю червен пъдар... София пак ще я гледате - през крив макарон------Що обиждаш на "пенсионер", бе!?Млад съм още...., пък и сикритаркътъ ни си оплаквъ....Важното жената да не разбере, че..., шъ ми бий дузпата от "коалицията" (ку мъ разбираш)Много широко съм скроен - политически!Щото "Парата не мирише", нея или я имаш, или я нямаш!Мога да бъда консерватор, либерал, че и националист - толерантен съм с една дума!Мечтата ми е Европарламента!!!!!
17
1
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Стяга "независими" кметове, но подкрепени от БСП.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката: това Цецка Цачева ли е ?
15
4
 
12
 
! Отговори
знам преди 4 години
БСП се стяга голям бой да яде.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Управлявал съм, управлявам и пак шЪ управлявам, нищо, че съм с незавършено средно, важното е че си имам Диплома за Више Икономическо!!!!-)))))))Тъй, че немой дЪ сЪ плашите!Пак шЪ съм кмет!!!!-)))))При Герб съм!Жената и синчето са при Патриотите!Зетя при БСП!!!!100% печеливша комбинация!!!!ПСДъщерята е много консервативна, не ще в политиката, гледа си децата и Аптеката!!!На дедо си комуниста съ е метнала, като "кон с капаци" .Мъ многу мъ ядосвъ шъ знайти, начи!!!!
13
2
 
9
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
След изборите, *** ще обяви голяма победа, оти в момента БСП имат толкова малко кметове, че направо е трагедия!
12
3
 
10
 
! Отговори
рфл преди 4 години
БСП и русофилите измират, ясно са опоскали 20млрд от чевените куфарчета, но сега вече ще трябва да канибализират за да оцелеят. След което ще настъпи естествената им смърт, или още по-добре, неестествена и преждевременна макар и много закъсняла. Всички комунисти, русофили и семействата им на един кораб и към Просията, а по средата на пътя кораба да го гръмне един дрин на ЦРУ и да ги издави тези пара.зити.
11
0
 
2
 
! Отговори
лорд Минчев преди 4 години
Алооо, куафьорите, стилистите, фризьорите /или както там се наричат стригачите/ Вие неква друга прическа не знаете ли ?!? Не, че нещо, ама то всички кандидатки да кмет все едни руси "фаворитки" побъркахте го тоз електорат, То, едната прическа им беше разликата, сега съвсем на клонинги заприличаха !