Манолова се регистрира за изборите, внесе 6 255 подписа

Бившият омбудсман заяви, че разполага с още 2 000 необработени подписа
Обновена: 17 сеп 2019 15:21 | 17 сеп 2019 13:38,
37

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова внесе 6 255 подписа в Общинската избирателна комисия, с което се регистрира като независим кандидат на предстоящите през октомври местни избори.

Бившият омбудсман заяви, че разполага с още 2 000 подписа на граждани, подкрепящи нейната кандидатура, но те не са обработени, като вероятно това ще се случи малко по-късно.

„Подписите са достатъчни и са от хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура“, смята Манолова.

Тя влиза в кметската надпревара издигната от инициативен комитет, но зад нейната кандидатура застанаха няколко партии, включително и БСП.

„Избрахме днешния ден, защото аз и екипът ми имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник“, заяви Манолова, цитирана от DarikNews.

Попитана за пореден път как смята да управлява столицата без мнозинство в общинския съвет и ще разчита ли за това на ГЕРБ, тя отговори:

„Ще разчитам на всички столичани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, вярата, надеждата и любовта на всички столичани.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
17
 
! Отговори
Много странно преди 4 години
Мая от Кюстендил се засилила да управлява София ?! Защо ?
5
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли мили сънародници, щом като имаме вълнения за такава *** пръчка ние сме много зле. Избрахте Радев, избрахте Нинова сега изберете Мая Костинбродска и Държавата ще отплува към Северна Корея. Не се оплаквайте за нищо.
4
8
 
16
 
! Отговори
народа вижда преди 4 години
Манолова е силно компрометирана, корупция наркотици нелегални залагания и връзки с путин и русофилите. Има много въпроси тука.Кмет на София ще бъде г-жа Фандъкова!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора гласувайте !че маалите ще гласуват под строй -знаете за кой .около 1 милион са в София ,никой не ги закача за нищо - строят си назаконно,нема нап,ной,данъци , ток,вода .....после да не се чудите ,ама ,как и кой .....
2
4
 
23
 
! Отговори
asd преди 4 години
Качиха ли я на такси да дойде с подписите или пак избяга таксито?Подписите в Костинброд ли ги събра?
1
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успех и късмет!