Нивото в политиката паднало, основната вина била на Нинова

От всичко искала да прави скандали, оплака се Валери Симеонов
Обновена: 21 окт 2019 11:05 | 21 окт 2019 11:04, Камелия Цветанова
62
Нивото в политиката паднало, основната вина била на Нинова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на НФСБ Валери Симеонов след изборите може и да има промени в политическата обстановка, но те едва ли ще бъдат сериозни.

А на въпроса дали ще минат през предсрочни парламентарни избори, той призна, че суверенът ще реши.

Политикът обяви пред Нова тв, че партията му има амбиции да спечели кметските места в Пловдив и Добрич, да "направи пробиви” в Бургас и Варна и да постигне добри резултати в София.

"Имаме си традиционен електорат, който ни вярва”, каза Симеонов.

Според него е рано да се каже колко пари са похарчени за кампанията на НФСБ, но призна, че като цяло след намаляването на субсидията за партиите не са много.

"Не разчитаме нито на кредити, нито на спонсори, колкото има - толкова", отсече Симеонов.

Той не каза и кой кандидат НФСБ ще подкрепи при евентуален балотаж между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова в София.

Председателят на НФСБ остро разкритикува начина, по който напоследък се води политика у нас.

"Много падна нивото в парламента, и то основно заради Корнелия Нинова, която постоянно търси да направи скандал”, заяви Симеонов.

Според него хората трябва да разберат, че политиката не е мръсна, кална дейност.

"Доста неприятни моменти има, незаслужени квалификации, но политиката не трябва да бъде пренебрегвана, тя е важна", коментира още Симеонов.

"Политиците не са някакви гадни субекти каквито се произвеждат в отвратителна, мръсна лаборатория, те се избират от хората и не стават по-различни, когато ги пратят във властта, те са си такива", каза  той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
VALERKE TI KAJI KOLKO MOLIONI SI SLOJI Z DJOBA OT TAQ OGRADA KOQTO ZA NI6TO NE STAVA. ??????????TIQ PATRIOTI V BG SA NAY GOLQMATA OPASTNOST
30
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е за Нинова. Тя реално не прави нищо друго, освен да търси кусури на сегашната власт и да се заяжда на дребно-махленски принцип с Буци, когото тайно (според мен) харесва като мъж.Досега не съм чул никаква смислена програма за управление от БСП, освен щедрите обещания как ще раздават държавни пари на *** и пульо.
29
9
 
43
 
! Отговори
дааа преди 4 години
Нинова е с класи над другите лидери в Народното Събрание,явно Симеонов е заслепен от властта!Според Симеонов класни политици са:Борисов- Бай Х Шайката на корупциятаКаракачанов - Шкембе войводаСидеров- Бялата Златка-белотоСимеонов- биещият бабкиКарадайъ - къде се намирамКараянчева - Пекин столица на ВиетнамМарешки- бензаджияаптекар малкият БойкоБраво бе Симеонов
28
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов е в паника, защото и посещението му в Саудитска Арабия се е оказало напразно, а поисканите милиони долари, за да бъдат спасени някакви финансови институции в България няма да бъдат получени, защото според доклада на ЦРУ, саудитците не са проявили интерес към офертата, която им е отправил Бойко Борисов.Идват тежки времена за тъмният субект от Балканският полуостров според американците, които вече ясно показват, че са свалили доверието си от Борисов, а тежките времена идват, защото Борисов е очаквал, че немският концерн Фолксваген ще построят завода си за милиарди именно в Българ
27
5
 
23
 
! Отговори
иванов преди 4 години
До Der Симеонов АКО ЗНАЕШЕ...КААК ХОРАТА МАСОВО ТЕ ЧУМОСВАТ И ПСУВАТ, ЗА ГАДОСИИТЕ КОИТО НАПРАВИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ.., НЯМАШЕ И ДА ПОСМЕ ДА СИ ОТВОРИ УСТАТА И ИСКА 2-РИ МАНДАТ.
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бизнесът вън от спорта и политиката .
25
10
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Болен, Винкела, Марешки и Каракочанов се плюят постоянно, но крепят Боко в Парламента. Щото Боко ги държи за топките и няма мърдане :))))))))))))))))))))))))))) А мръднат, а идва Гешев :))))))))))))))))Пък *** ще ги умори глада и ЕГНто :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
24
3
 
28
 
! Отговори
оран гутанов преди 4 години
О бединени "патриоти",но не помежду си,а с герп ,за да има папо и още нещо.
23
5
 
23
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
В България няма Политика. Има хора, които си играят на политици, защото се чудят как да умножат още повече натрупаните пари! Всеки, който понатрупа малко капитал от бизнес и веднага се чувства политик;))) Г-да има разлика между спекулацията и политиката, където с еискат много повече качества от това да си "преуспял бизнесмен". Политиката е една Визия за Бъдещето или по-скоро Борба на Визиите. Капиталът трябва да ги обслужва, а не да ги предопределя според спекулативният си интерес!
22
5
 
31
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Валерка още ли биеш бабички по границата,а шум по морето има ли а сви.рки за власт на мутрата правиш ли!?
21
8
 
9
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
Интересно, нивото на политиката е на дъното.Как може да се падне от дъното?Да се прегърват и в масква.
20
4
 
31
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Tова са деградирали политици не ги показавйте повече Симеонов,Сидеров,Каракачанов,Борисов,Плевналиев,Биков,Местан и т.н.Марш завинаги от политиката
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kakav ahalnik ti vale i volin s nivo li ste mlioneti hotileri. Sa kavo nivo govori6 pianiz
18
4
 
31
 
! Отговори
Патерица на Мутрите преди 4 години
На Симеонов какво не му е ясно? ГЕРБ са майстори в това да прехвърлят проблеми и негативи на коалиционните си партньори. Затова ще си плати цената за участие във властта. Няма друг вариант, колкото и да се прави на опозиционер.
17
3
 
24
 
! Отговори
Оправете цензурата преди 4 години
Значи в текста може да я има думата м.р.ъ.с.н.а, а в коментарите не може? Модерирате или вече си играете на театър на абсурда?
16
5
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
значи заради нинова пада нивото а не заради псевдопатриотите този чиляк от къдему идват тези простотии в главата които непрекъснато ръси не виждате ли че сеизлагате като подкрепяте герб за да не излезете от властта и вие ще говорите за нивото
15
5
 
27
 
! Отговори
Смех, смех преди 4 години
дето викаше Царвуля, докато още си припомняше българския език. Току-що прочетох вица на деня - "политиката не е ***, кална дейност". И това от устата на Симеонов. Не че Нинова е образец за каквото и да било. Един дол дренки са всички.
14
9
 
29
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Естествено,че за селските пръчки е виновна интелигентната Нинова,а този парламент е съставен точно от такива *** говорещи на диалект и миришещи на чесън!Вижте си председателя на Парламента и шефовете на партии какви гюбрета са бе *** Симеонов ,Нинова е класи над вас!
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Парламента на БГ- и във партийте се вмъкват хора ,които по една или друга причина са сгафили и са там заради имунитета,а не толкова заради политиката.Т.е.хора,които за да избегнат,съдебно преследване,се вмъкват в политиката.Само няколко партии не са компрометирани,но те не са от статуквото и не са в Парламента.На истина(та е в) "Няма такава държава".
12
6
 
23
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
УМЕН ТА ДРЪНКА!Намерил оправдание!Дурак,дурак опитай пак.2