Сидеров подаде оставка като депутат. Но защо?

Той прояви мъжество и характер, смята Петя Кузева
24 окт 2019 23:15, Красимир Ангелов
24

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров подаде оставка като народен представител. По този начин той закри предизборната си кампания и призова своя опонент Ангел Джамбазки да направи същото и да депозира оставката си като евродепутат.

Още по темата
"Господин Сидеров е депутат без прекъсване досега, но той прави този жест, постъпка, мъжество, характер. Кандидатира се за позиция и гарантира, че няма да излъже хората. Защо? Защото така е редно", коментира кандидатът за общински съветник от листата на "Атака" Петя Кузева в "Денят ON AIR".

Тя алармира за сигнал към ЦИК, че в Пещера ВМРО са провеждали предизборна агитация на различен от българския език.

Петя Кузева представи и програмата на партия "Атака".

"Край на гей парадите, край на паяка, който ви вдига колите. Безплатни часове за "синята" и "зелената" зона, безплатен транспорт за всички пенсионери и ученици, 3 пъти намаляване на таксите за парно на многодетни семейства. Ревизия на бюджета и пренасочване към кварталите. Край на поръчките към частни фирми", обяви кандидатът за общински съветник пред Bulgaria ON AIR.

Тя обясни, че пари за тези неща могат да се намерят, като не се дават 200 млн. лева на частна фирма за почистване на София и 500 млн. лева за ремонти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
Добро решение.По-добре общински съветник - това е поне сигурна работа.
18
4
 
6
 
! Отговори
Здравейте, циркаджии преди 4 години
Товарищ Сидеров е получил факс да си подаде оставката. Има някаква причина, а не е за да се прави на морален...
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато този стане кмет, аз ще стана папа.
16
6
 
10
 
! Отговори
Off преди 4 години
Правилно си подаде оставката. Трябва да се лекува, а това май не се получава добре, докато ходи на работа...
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Петя Кузева доста време беше спортен журналист в Нова. Интресно развитие на кариерата й.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров? Разбира се, след това, което правеше в Народното събрание през последните 3-4 години, той няма шансове дори за балотаж на предстоящите избори в София. Влезе в надпреварата единствено, за да даде възможност на софиянци за информиран избор, поне по отношение на Джамбазки.
13
7
 
11
 
! Отговори
wfffff преди 4 години
хубаво плюете по Сидера ама като гледам другите ви "умни и красиви" избранници мъка ме обзема за тоз беден нещастен народ, сигур Вожда ви е по-читав от Сидеров или другите управници - валерко и каракочана, а джамба а цялото правителство и гербераско НС, ако някой каже че те са по-добри от Сидеров аз трамвай ще стана , ако 1 мисли че са по-добри от него по-добре закривай държавата.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** номера, след изборите в неделя ще си отегли оставката
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров да не подава оставка,да продължава с курсът си.Трябва да се види на къде е водил до сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
5
 
6
 
! Отговори
Ivory преди 4 години
Сидеров искаше да е заедно с ВМРО за евройзборите,но понеже Симеонов е искаше да е със Сидеров и коалицията пропадна.Ако Симеонов се беше съгласил сега Сидеров щеше да агитира за Джамбазки най вериятно.
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не може да ти даде това което Сидоров може да ти обещае!Аз даже мога да Ви обещая още повече! Нова Тесла на всяко семейство.... ще почнем първо от моето.за други - тесла, докъдетоо стигнат парите. :-)
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей, да му се не види! Тць-тць-тць!
7
2
 
7
 
! Отговори
Che преди 4 години
'ЗЗАШЩО??' Просто - за да напишат днеса поредната статия със Защо в заглавието!!!
6
9
 
14
 
! Отговори
Упс! преди 4 години
Обзалагам се на 5 лв, че Волен няма да мине 5% в София.
5
4
 
16
 
! Отговори
K6 преди 4 години
Дядо ми казваше " миришат му краката"
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Прави си, ама сме в България.След побоите, сцените, подкупите, предателството на подръжниците, пиянкстие панаири по телевизията, протести с цел популизъм (още имам снимка на това, как му набиха тукатите ... аххх стопля ми сърцето в тези мрачи и студени времена :) ) .... Не знам брат! Не знам, защо изобщо е тук, защо изобщо някой му обръща внимание, когато говори!!!
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото в моемнта няма дела, чакащи да му падне имунитета? И някой ще ми обясни ли, защо още съществува този вид имунитет? Разбирам се с моите хора, въртиме далавери яко, като стане напечено, ставам депутат, и така в 3-4 правителства, продължаваме с далаверите и всичко губи давност, защото освен ако не застреляш някого публично, няма да те барнат с пръст!!!!
2
7
 
19
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
истината е че се е освободило дългоочаквано място в специално заведение за индивид.и със специални влачени с времето л.абилни проблемитам сайдера ще говори с други в група със сходни отклонения и ще си приема нужните медикаменти под строг контрол с постоянствосвижданията за негови симпатизанти са единственно на 31-ви февруарино официално тази булка дето го изкара мъж с постъпка на подвито п.се или май беше обратното ..та тя не може да потвърди приема му в овакантеното заведение
1
7
 
32
 
! Отговори
чужденец преди 4 години
Ама Сидеров за кмет ли се кандидатира?