София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата

Била излъчвала на всички честоти - от крайно ляво до крайно дясно
Обновена: 4 ное 2019 09:25 | 4 ное 2019 09:25, Камелия Цветанова
299
София щяла да е тясна за Манолова, искала да превземе държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Независимият кандидат за кмет на София, но подкрепена от БСП и от десни политически сили, която остана втора на балотажа в неделя, Мая Манолова била много амбициозна и е искала да превземе държава от столицата, смята финансовият министър Владислав Горанов.

Още по темата
"София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва на всички възможни честоти - от крайно ляво до крайно дясно, с една единствена цел – да промени София. А София се променя доста успешно през последните години", коментира той резултатите от втория тур на изборите в столицата той пред bTV.

Според него през последната година и половина се наслагват манипулации и внушения, че в столицата нищо не се върши.

"Акцентирането върху само един аспект от случващото се може умело да бъде превърнат в манипулация", каза Горанов.

Той нарече "либерални анархисти" хората, които до вчера са се смятали за десни, а са гласували за Мая Манолова.

Според него тя е "болезнено амбициозна" жена и смята, че ще продължи напред в опита си да се реализира.

"София щеше да й е тясна и може би за нея е добре, че не успя, защото нейните амбиции и възможности са много по-големи от столицата. Тя смяташе от тук да превзема държавата", заяви Горанов.

Той нарече "социален експеримент" кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, защото няма опит в управлението и не е проявила "сериозна ценностна система в политиката".

"Пред Йорданка Фандъкова и нейния екип следва нелек мандат с шарени районни кметове и с шарен общински съвет. Начинът на правене на политика става все по-фино изкуство и все по-малко ще трябва да се разчита на лозунги и все повече на прецизност и добре свършена работа", смята финансовият министър.

Той отрече и обвиненията на Мая Манолова, че в София ГЕРБ са купували гласове на вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дето ГЕРБ построиха държавата от нулата след вашето крадливо управление.
212
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работохолизмът, който демонстрира Бойко много ме изнервя. Позната история от живия живот. Работливият човек не прави демонстрации. Герб са мързеливи, ограничени тарикати.Пи телевизията се лееше песента на Тодор Колев " фалшив герой." Адмирации. Точно в целта. Нагледахме се на фалшиви герои. Работлив и морален политик. Хайде, холан.Я, погледнете, минава ли корабче.
211
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диагноза,България е република от третият свят в ЕС,защото гласоподавателите са ***'лоумници като теб неразбрали, че Борисов и сие са тъмночервени ко'мунета,неразбрали все още,че ГЕРБ са от котилото на БКП и управляват точно по комунистически с изнасяне на фалшиви данни,с манипулация,с корупция,с имитация на загриженост!Защо 30 г. демокрация не мърдаме напред а само теглим "каруцата" назад бе тъ'пак?Всички бивши соц-страни в ЕС вървят нагоре,ние затъваме с всяка година,а ГЕРБ отчитат възход,СМЯХ !
210
2
 
36
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 232Само ще те помоля, да не ме обвиняваш в комунизъм!!! Не преписвай твойте грехове на другите! Аз за комунисти не гласувам, затова никога не съм давал вота си за БеСраПе (дърто БКП) или ГРОБ (младежко БКП)!!! Знам, вие сте сърдити на другарите си от БеСраПе, че те се отделиха и останаха верни на партията, а вие младежкото БКП (ГРОБ) се отделихте и останахте верни на Бай Тошко дето любимия ви Тиквондур му лигавеше орехите докато попиваше като гъбата която е, как да си диктатор!!!
209
11
 
37
 
! Отговори
Националист преди 4 години
Горанов правилно казва , че манолова иска да превземе държавата, но не тя , а чрез нея Москва иска да превземе държавата. На всички е ясно , че Манолова е "Червена лястовица" - това са обучените от КГБ *** , изпращани да ровят и сеят отрова в други държави ! Българинът все още устоява на напъна , но той се засилва , Русия иска силно завръщането на България под миризливия си ботуш !
208
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ДИАГНОЗА",ти си умствено изостанал,това е диагноза наистина,но си забравил да изпишеш най-важното в диагнозата си,умственото си изоставане!Да наречеш симпатизантите на другите партии"комунисти"това доказва твоето изоставане в главата,защото ГЕРБ са клонирани от БКП и Пожарникарят е заклет комунист отказал да си скъса червената книжка и всички в управлението на тази комунистическа партия ГЕРБ са червени твари наследници на шумкари и червени лидери от Тошково време !
207
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес гледах Корнелия по БТВ,и започвам да се питам къде живея на Луната ли,и Герб и БСП претърпяха загуби на изборите ,а непрекъснато се хвалят с някакви имагинерни победи!Герб спечели с клизма ,но никой не прави изводи защо,а Корнелия трябва да е аут ,но нека си я държат комунистите ,мен това ме устройва!Нека комунистите изчезнат!
206
9
 
34
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Някакъв комунист тук пише , че ГЕРБ падал ,пада и продължавал да пада. Много добре , ние приемаме да пада така още 60 г. Само че Борисов изглежда като Крали Марко и де що види червени змии все ги отстрелва. Наоколо чуваме само съскане и квичене от червени храсти - там се боричкат някакви леви, десни, полулеви, полудесни и какви ли още не ...есни. Е , ще пратим кучкарите да ги изпоприберат в кучкарника. Нородът добре е разбрал кой го води ! Народу нравится !
205
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославОписал си много точно вашето управление на БСП.
204
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ не са комунисти иначе ти щеше да гласуваш за тях.
203
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е трагично когато някой гербераст казва на другите - "КОМУНИСТИ", ами ГЕРБ какви са бе ***'лоумници, да не са НЕкомунисти, слад като всички са ко'мунета и ДКМС-секретарчета, това говори ясно, че симпатизантите на ГЕРБ са умствено изостанали и са най-лесно манипулираната част от населението на България !
202
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб са опиянени от лесните си победи. И това води до падение." Най- напред много бавно, а след това мигновено". Мая Манолова не я коментирам. Но така като гледам не е за подценяване от страна на Герб.
201
1
 
48
 
! Отговори
ВСЕЛЕНСКИ преди 4 години
Не се вземайте много на високо,сериозно сте временно на този свят и не сте негови създатели.Оня отгоре ви гледа сеира докъде ще се изложите.И вашето последо жилище ще е 2 на 1.ГЕПЕНИТЕ МИЛИОНИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ.НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА ОХОЛЕН ЖИВОТ И ...ТОЧКА.
200
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добра мая обща-демек на сички.,отколкото фандък капсулиран с gz само към луцифер.демек воджда
199
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме комуниска да ни управлява.Писна ни от комувисок и дебел.И за тях е полезно да заслабнат,че ще се пръснат по шевовете.
198
8
 
50
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
Изобщо не ми харесва изказването на г-н Горанов,защото не е прав.Значи той приема двумандатните грешки на г-жа Фандъкова,а счита,че Мая Манолова трябвало да се учи тепърва да управлява община.Слушай,бе господинчо,никой не се е родил научен,да не говорим за теб.Доста време експериментираш с търпението на българите,да вземем за пример пенсиите,които смяташ да увеличиш,ама през 2020 година.
197
11
 
38
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Брей, значи червеното кречетало - Мая Манолова, искала да прилапа милиарда на Софийския бюджет и след време да стане Президент. Пази Боже, ослепяла комунистка да прогледа...
196
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свършиха ли се свестните българи, защо такива ид иоти имаме за министри
195
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ми да гледам жени в менопауза като Нинова и Манолова всеки ден по телевизията!Имам си една у нас и ми стига!
194
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то битката за кметски пост беше ачик социален експеримент на кукувицата Манолова.Разбра,че никой не я подкрепя самостоятелно и от независима стана партийно зависима и всякаква за да стане кметица.Чак захвърли омбдусманството на бунището.Жалка картина за милиони похарчени пари.Лакирана истерия,поръчкови ТВ формати имат висока цена,само 10 000 е минута в ефир по БТВ и Нова,отделно реклами ежедневно по 3 на ден са 25 000 само за една телевизия.Та кой плати на ламята да разиграва софия?