Рашидов откровен: Мустаците ми се смаляват от агресивни жени

Манолова не била посадила и едно дърво, само си приказвала
42
Рашидов откровен: Мустаците ми се смаляват от агресивни жени
Снимка: Булфото, архив

Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват – така шефът на парламентарната комисия по култура Вежди Рашидов от ГЕРБ коментира кандидата за кмет на София Мая Манолова.

"Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене", коментира Рашидов пред bTV.

Още по темата
По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките кой печели и кой губи, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

"Тези избори не са парламентарни, там може да се говори, колкото си искат, а тук трябва да се работи, София е жив организъм“, коментира той.

"ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да Работи. Днес Фандъкова полага клетва", посочи Рашидов.

Той коментира, че нито един от кандидатите за кметове не е споменал думите култура, етнос или идентичност.
"Всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с тази власт. Смятат, че с един мандат ще направят град – не може, градове се правят стотици години", посочи още той.

Според политика обвиненията, че Фандъкова е спечелила, благодарение на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е недопустимо.

"Ромите имат един проблем и те трябва да попадат в закона, а не се делят хората“, отсече той.

Бившият министър каза, че според него премиерът на Унгария Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

"За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
ма само мустаците преди 3 години
ли се смаляват ...
33
0
 
5
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
To бива бива ,ама бивол за мезе не бива
32
1
 
7
 
! Отговори
Красимир Тунчев преди 4 години
Припомням:В.Рашидов удари в лицето полицай на служба пред общината.Ако РБ беше нормална държава,побойникът трябваше да е в затвора.Но,Рашидов бе възнаграден с министерски пост,по-късно комунистът Бойко го направи депутат.РБ е държава на абсурдите!
31
2
 
5
 
! Отговори
Вай завалъ преди 4 години
Що така бе аркадаш? Една Мая ли ти взе страха?
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И онази му ... се смалява след като прекали с алкохола.
29
1
 
7
 
! Отговори
Културата на м-ра преди 4 години
Говори и то добре, поне не псува преди официални срещи, помним!
28
2
 
14
 
! Отговори
честно преди 4 години
Този или е пиян или ръси щуротии. Не му отива на възрастта, не е забавен. Иначе за вота стана ясно, че е имало нередности и не виждам нищо странно в това,че Манолова иска да се касира. Фандъкова можеше да изчака за клетвата. Беше ясно,че щом е от ГЕРБ няма как да е друг кандидат кмет на София.
27
1
 
11
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
Ей Веждоо,Като се видиш с мене, ще те пипна по едно деликатно място.Ако си 100% мъж няма да ти се смали...
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди двадесет години Ра;идов удари полицай на Московска,От тогава 'Главният мултак', както го нарече Илия Павлов загуби образа на почтен общественик. Никой не му потърси сметка, а сега е авер с господина дето возеше в жипката една посланничкаи и фамилярничепе с нея, като внук на главен герой на Алеко.
25
1
 
16
 
! Отговори
Кажи си Вежди преди 4 години
Върнаха ли ти 2-та милиона негарантиран влог?Хем прибираше високите лихвички, хем те ощастливиха съпартийците ти за разлика от други вложители.Гиди хитряга мустачков, аман от тарикати с уличен речник.Да не забрайш да цуниш кунката и петичката на Вожда, то бива, бива сглагачество *** слагате в малкия си джоб Живков - култа към личността.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
руги работи са му се смалили, ама нейсе. Не става и за ч,еп за зеле.
23
3
 
14
 
! Отговори
Измъчен народ преди 4 години
Няма революция без кръв. Да започнем от тоя.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом жените действат по един или друг начин на мустаците му значи си няма друго, на което да въздействат!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kolko broia klimatici s markuchi sa kurdisani po arhitekturnite fasadi na bg darjavni sgradi, kolko tok plasta bg narod za darjavnite slugi i za tasi cuturna elektricheska krasota po licata na bg sgradi?! Tova otkritie na akademicite i profesorite ot ban, arheolozite, nationalnata biblioteka, unesese ili olimpiiskia bulgarski komitet i nationalnata hudojestvena bg gymnastika li e?!
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е с уникални мустаци,като види Манолова се смаляват,а като види съседката цачева се уголемяват.Абе направо е за гинес!
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много махна и кусури намира, за да оправдае, че е един герберски пейрас и само Вожда му вдига мустака.
18
3
 
21
 
! Отговори
Свети Петър преди 4 години
Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта." -... Дай боже на всички крадци от парламента .
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я и направи една статуйка па дръпнете 10 милиона от хазната - нъл тъй ?то бива подлизурко ,ама одата ти за Борисов е комична .
16
0
 
22
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
"Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта." Га те правиха Мултаг ни риваааа...
15
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според този ренегат, Борисов бил един от най-адекватните европейски политици.А бе ***, той е най примитивния и неадеквате,скандален с поведението си индивид. Той е срам е вулгарно нетактичен и безцеремонен на срещи с политици или дипломати. Последен случай е дипломат Мустафа. Срам и позор за България. Толкова ли няма хора по протокола, които да му налеят в кратуната малко такт и уважение към поста , който заема. ***!