Берлускони пак оплете конците

Премиерът ми даде пари след секс, твърди тийнейджърка
Обновена: 12 ное 2011 23:55 | 28 окт 2010 11:18,
57
Берлускони пак оплете конците
Берлускони винаги е заобиколен от красиви жени Снимка: БГНЕС

Италианският премиер Силвио Берлускони ми даде пари, след като правихме секс, твърди тийнейджърка, гръмнаха италианските медии.

Момичето от Мароко, което се казва Руби и най-вероятно е нелегална имигрантка, каза, че е правила доброволно секс с премиера в луксозната му вила в Аркор, близо до Милано. Прокуратурата ще се занимае със случая, въпреки че няма официално започнато разследване.

Италианският вестник „Il Giornale”, собственост на брата на Берлускони, определя обвиненията като потенциален сексскандал, подобен на случая с Патриция д'Адарио, проститутката, която миналата година разтръби, че е спала с италианския премиер в имението му в Рим.

Още по темата
19 юли 2009 10:10
15

Магистратите предупредиха, че твърденията на мароканското момиче може да са безпочвени и да са част от сценарий за изнудване на 74-годишния министър-председател или просто начин за самореклама на амбициозното момиче.

Тийнейджърката, която вече е на 18, твърди още, че е присъствала на няколко частни партита в дома на Берлускони в периода от миналата година до пролетта на тази година, когато се опитвала да пробие като модел или да стане телевизионна звезда.

Разследващите заявиха, че понякога твърденията й са противоречиви, а впоследствие сама оттеглила някои от тях.

Според италианската преса скандалът се разчул, след като през май девойката била изхвърлена от апартамент в Милано след спор с бразилската си съквартирантка. При проверка от полицията установили, че мароканката няма разрешително за пребиваване, но тя помолила за благосклонност под претекст, че познава премиера, след което споделила за интимните си преживявания с Берлускони.

Член на партията на Берлускони „Народ на свободата“ предрече, че историята ще се окаже невярна. „Старата история – изборите наближават и в общественото пространство някоя от типа на Д'Адарио отново се хвали с близките си срещи с Берлускони“, коментира депутатът Нунция де Джироламо.

Обвиненията идват в труден момент за италианския премиер, чийто рейтинг се срина до най-ниското си ниво, откакто беше преизбран за премиер през май 2008 г., коментира британският в. „Телеграф“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Берлускони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 40 е представи си те самите какво са.Нали подобни се разтварят в подобни.Т.е те виждат себе си в него.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък точно в Италия видях и 30 годишен с инсулт.А от италианец добро за българин няма да чуеш НИКОГА ,ние сме източните *** за тях.А дядката на снимката не го брой,тои си има личен лекар които е навсякъде и денонощно с него.С 5 000 000 000 евро зад гърба му моье да си го позволи .
51
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 13 години
Стига сте ни занимавали с този изперкал куку-той не е чукал ,а ***-грешна информация
50
0
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Това може и да е клевета , а българските политици и министри ги хващат на калъп в хотели и вили!
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hahhaaa e ajde da smetnem togava u nas e 75 ili tam nqkade,te italiancite zhiveqt s orlite be hahhahahaha Berluskoni simpatqga i charovnik kakvo laqt drugite shtom italiancite si go haresvat
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е политическия елит на света (и първи приятел на Бойко).
47
0
 
8
 
! Отговори
111 преди 13 години
до 46.. и да се придаваме италиянците са гола вода .Те *** само в събота . И защо ли е така . Такае защото през седмицата работят и са изморени .ха ха ха
46
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
прав си 47,и аз съм бил в Италия,там не видяж един прегърбен старец или пък да татрузи краката,една колежка получи там инсулт на 45 години беше и лекарите викат абе вие българите изобщо не се грижите за здравето си,тук инсултите са след 60 години такива случаи като този са рядкост,а кво да му разправям че в България дори и 35 годишни имат проблеми съ сарцето и холестерола
45
1
 
1
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
koi znae koq ne si uspql da wpecatlish i wednaga pocwash da pluesh ! Zasrami se ! Drugite nazii se podkrepat pone za pred horata .
44
5
 
16
 
! Отговори
Alejandro преди 13 години
Италиамците имат 6 пъти по-висока средна продалжитеност на живота от нас като една истинска европейска държава . Дори сами виждаде какви са условията в който живеят и какви качествени храни консумират сравнете 72 годишен българин с 72 годишен италиянец .
43
3
 
9
 
! Отговори
фак преди 13 години
Те нашите момичета са доста по-продажни от техните .. представям си , ако дойде тук да живее .. рай за негова милост ..
42
1
 
1
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
Misleh ce samo az wqrvam na Prikazkite za Sneganka (Sneganko ) i 7-te dgudgeta. Na 74 godini e i towa oznacawa samo edno - ce ne moge da prawi seks . Towa e samo reklama. Koi znae kolko sa platili na marokinkata da lyge , te go mogat strahotno towa !
41
1
 
16
 
! Отговори
стг преди 13 години
южните нации имат разум и знаят че ако известната личност тича по жени значи всичко и е нареди и става и за управляващ, това с секс скандалите е англосаксонска история там пък е нормално или да си импотенетен или ***
40
1
 
10
 
! Отговори
anim преди 13 години
тоя как не се спря :D:D:Dнека... евала на 72.
39
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ами той човека си каза имаш ли парички харесван си от всички,и после другата песен дърт козел млада върба лющеше,ха,ха
38
0
 
15
 
! Отговори
на 20 преди 13 години
какъф е проблема ве човека си плаща и .. не е през работно време
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как гласуват за тоя мошенник италианците не знам
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
човеко е на 72 г.....
35
2
 
2
 
! Отговори
hahah преди 13 години
tiq 5lv sa naricatelni bre hahahahaha,ama to nqkoi trudno stoplqt
34
3
 
2
 
! Отговори
eh преди 13 години
na koi mu puka 4e nqkvi pa4i sa te sabudili ili puk mojebi tova e plod na vuobrajenieto ti materialno prase takova