Мексиканка изгладува пътуване за кралската сватба

19-годишната девойка била фенка на Уилям и Кейт
Обновена: 26 апр 2011 10:24 | 26 апр 2011 10:19,
24
Мексиканка изгладува пътуване за кралската сватба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

19-годишна мексиканска фенка на британската кралска фамилия успя да си издейства пътуване до Лондон за кралската сватба след упорита гладна стачка, съобщи "Дейли телеграф".

Естибалис Чавес, чиято покойна майка също била голям фен на кралската династия на Великобритания, правела гладната си стачка пред британското посолство в Мексико.

Тя искала да получи покана за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Налудничавата инициатива на момичето предизвика бурна полемика в Мексико.

В резултат на нея Естибалис ще пътува до Лондон и ще бъде на сватбата, но не като гост, а като част от множеството пред Уестминстърското абатство. Момичето така и не успяло да получи покана за сватбата, но видният мексикански бизнесмен Октавио Фич Ласо се трогнал от историята й и решил да инвестира пари в пътуването и престоя на Естибалис в Лондон.

Тийнейджърката, чието хоби е да рисува, е нарисувала и портрет на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тя ще го отнесе в Лондон с надеждата, че ще успее да накара фотограф или журналист, който ще се озове по-близо до знатните младоженци, да им го предаде като сватбен подарък.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: кралска сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
27
 
! Отговори
:( преди 13 години
Като се замисля, едно средностатистическо българско 19 годишно момиче доста дълго време ще трябва да пести от закуски, за да може да си позволи дори само пътуване до Великобритания.... :(
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уфффф... аман! Да идва и да се свършва вече с тая досада! Ама представям си пък каква патардия ще се вдигне, ако Кейт забременее после. Не, не...
1
3
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
О свещена простота......