Шаферче не издържа на WC. Запуши си ушите

3-годишната Грейс ван Кутсем не понесе виковете на тълпата
30 апр 2011 12:50,
175
Шаферче не издържа на WC. Запуши си ушите
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Целувката на Уилям и Кейт на балкона на Бъкингамския дворец бе посрещната с радостни възгласи от събралото се множеството, но очевидно това не се е хареса на една от малките шаферки.

Момичето запуши ушите си докато всички останали в обкръжението на двойката видимо сияеха от щастие.

На снимки, обезсмъртили този миг, се вижда 3-годишната Грейс ван Кутсем – кръщелница на принц Уилям, която гледа събралите се под балкона на Бъкингамския дворец хора.

Зад нея младоженците се целуват под овациите на хиляди любопитни.

По-късно Кейт се наведе, за да успокои детето, което изглежда се е притеснило заради оглушителните възгласи на тълпата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: кралската сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
0
 
! Отговори
ив 05 преди 12 години
МНОГО СЛАДКО ДЕТЕНЦЕ
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не мога да повярвам, че на номер 10 сте напраскали толкова минуси. българина е злобно и гадно създание
147
0
 
3
 
! Отговори
Bakalito преди 12 години
Пак ли Бруте! Не ти ли стига х'аудиторията на e-vestnik?????????
146
1
 
13
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
абе като не ви дреме, що гледате бе, що четете, що коментирате? Аз например не ям пържени скакалци, ама не опищявам нета заради това, че китайците ги ядат!Иначе, детето на снимката запуши уши заради прелитащите самолети, а не заради тълпата. Казах го още вчера, но някой си е играл с гумата и е изтрил снощните коментари.
145
5
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 12 години
Дреме ми на дедовия за тея балъци
144
2
 
3
 
! Отговори
145 преди 12 години
Не знам защо комонърс, когато се напише на английски в тоя сайт и се преиначава. Означава "представител на простолюдието". Ком-мо-нър.moner
143
4
 
10
 
! Отговори
145 преди 12 години
Themoners, ние сме плебса за монарсите. Великобритания, Испания, Холандия, Белгия, Дания, Норвегия, Швеция и това са само т.нар. демократични монархии в ЕВропа. Само си помислете колко безумен термин е това: демократична монархия. Власт на народа при власт на един?!!!! Оксиморон. Радвайте се на сватбата, защото иначе няма на какво друго в дребния ви животец. Осъзнайте се!!!
142
3
 
9
 
! Отговори
145 преди 12 години
Кое по-точно в монархията е добро заmoners или по-добре казано за нас, плебса ? Кое ? или си мислиш, че историята е свършила след Втората и Студената войни ? Дълбоко се лъжеш. Питай някой от безбройните учители,moners в UK, някой от стотиците хиляди социални служители, пожарникари и куп други "незначителни" за монарсите и за историята хора, които ще останат без работа и без надежда, заедно с децата си, като се приеме поредния безумен бюджет.
141
8
 
7
 
! Отговори
145 преди 12 години
Не съм озлобен ***. За твое сведение не живея и в България, тази прокълната земя. Този захаросан екстаз у простолюдието свързан с тази кралска сватба ми дойде в повече. Той е израз предимно на просташко снобската страст на позабогатели представители на плебса към аристокрацията. Набийте си го в главата: аристокрацията никога няма да ви приеме! Ние, themoners, сме тор в техните очи и крака. Те се хранят от нас. Кеф ли ти беше на теб да ни управлява детронираният Симеон, техен роднина ?
140
6
 
19
 
! Отговори
UK преди 12 години
Сажелявам за малкото интелигентни хора останали в България. Да се сблъскваш всекидневно с чалгари,силиконови пачаври, нагли мутри, *** и озлобени субекти като 145 трябва да е кошмар.
139
5
 
18
 
! Отговори
До 144 преди 12 години
Фак ю, с извинение. Кво ни интересува сватбата в една от най-зловещите монархии на света, бе? Ако още си мислиш, че Британската Кралица има чисто декоративни функции, значи все още вярваш в Дядо Коледа. Монарсите и едрите бизнесмени управляват света. Това, на което бяхме свидетели, беше рециклиране на корпоративния режим, който се готви да ни управлява още 1000 години поне. Уж живееш в UK, толкова ли не си наясно с настроенията там. И там вече почна да им просветва...
138
18
 
31
 
! Отговори
UK преди 12 години
Обиди и подигравки могат да се срещнат във форумите в българския интернет под новините за кралската сватба в Лондон.Досада от сватбата изразиха не само обичайните грубияни. И по-интелигентни хора се чудеха - кво пък толкова? Цял месец досадиха на света с тая сватба.Съвсем лекомислено е да обявиш за досадно нещо, което са гледали над 2 млрд. зрители по света. Сватбата на английския принц Уйлям беше замислена и се превърна в грандиозен световен спектакъл. Толкова се гледат само най-големите събития. Сватбата удари по брой зрители и Формула 1, и футболни финали, и най-касовите холивудски филми. Някой се надсмиват каляски, рокли, шапки, униформи Да, амаВеликобритания си направи зашеметяващо представяне по света, само разполагайки камери по улиците и площадите на Лондон и в катедралата, където се венчаха младоженците.Британската нация напомни на света, че е велика и с история.Британският кралски двор с тази сватба укрепи монархията не само във Великобритания, а и в други страни.Но не само спектакълът беше реклама и на християнството. Не милиони, милиард хора по света са се възхитили на християнската брачна церемония в една стара катедрала, протекла като епизод от холивудски филм. Няма брояч, който да изчисли колко милиона млади хора с още неясно религиозно самосъзнание ще приемат християнството, запленени само от церемонията в църквата. Няма шега.Всяко младо момиче иска да се омъжи за принц. За това се разказва във всички приказки, които са чели малките момиченца. Това сега те го видяха на живо. И също така няма брояч, който да измери какво море от сълзи се е проляло от развълнувани зрителки.Социолози и социални психолози за последния век съчиниха десетки теории за поведението на хората. Ролеви модели, социометрични звезди и т. н. Хората от екрана, онези, които ги гледат милиони зрители, имат най-силната, невидима власт. Холивудските звезди управляват света. С тях се отъждествяват милиарди, от тях научават какво е да си добър и лош, как се държи и как изглежда добрият и как лошият. От тях научават подсъзнателно или не - как точно да повдигнат вежди с какъв жест да се възмутят, зарадват и погледнат.Хората от екрана като Де Ниро или Сандра Бълок, като Дейвид и Виктория Бекъм и т. н., са хората на власт. Те я упражняват по друг начин не със закони и полицейски палки. А като модел за поведение.Същото е и с принца и онова обикновено момиче, което стана негова жена пред очите на 2 милиарда зрители. В принцесата виждат себе си милиони момичета. Тя е като тях. В принца виждат сина на едно момиче от народа, каквото беше принцеса Даяна.Не само монархисти се възхищаваха на сватбата вчера. Милиони англичани и още повече милиони поклонници на покойната принцеса Даяна по света, който смятаха, че е жертва на кралския двор, вчера се радваха на нейния син, в когото виждат нещо различно от традициите на същия този кралски двор.Тази сватба може да се анализира дълго, от много гледни точки. Само глупавият може да й се подиграва.
137
4
 
16
 
! Отговори
чук-чук преди 12 години
Това WC не беше ли съкращение за нужник? :))
136
2
 
19
 
! Отговори
jj преди 12 години
В днес бг някой сериозно си изпуска нервите напоследък - темите с масово изтрити коментари вече са често явление :)Днес.бг, страшно сте нетактични! Хората ви извезаха толкова сувенири с CW а ви е не та не - WC ще е!
135
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заглавието си е точно "кенефно"
134
0
 
6
 
! Отговори
samodiva преди 12 години
ама той се трие много даже :)
133
2
 
17
 
! Отговори
XxX преди 12 години
Това не е ***. Това е някакъв *** селендур който няма какво друго да прави в дивото си село.Трябва да бъде спрян от този сайт завинаги.
132
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво става тука?Къде са коментарите?
131
1
 
38
 
! Отговори
BB преди 12 години
Благодарим на "прекрасните" администратори на сайта, които за пореден път премахват "неудобните" за тях коментари.*** журналисти сте вие, това мога да кажа. И да не сте посмели да говорите за свобода на словото!!!!!!!!!!!!!!
130
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде на чистенето!!Ей *** вземи и себе си да изтриеш!!!!